Sanırım hava ve su soğutma hakkındaki yorumularımın kisini de tek cümlede yazınca birbirine karışmış, açıyorum:
Hava soğutmalı motorlarda hararet göstergesi olmadığı için, ne kadar ısındığını ve ne kadar yeterli soğutulduğunun net anlaşılamayacağı için kendi deneyimlerim doğrultusunda 60-70km'de bir.
Bana hava soğutmalı ile 100km'de bir mola vermemi önermişlerdi, daha da narin davranmayı hedefleyerek 60-70km'de bir mola vererek sürdüm ve en ufak bir sorun yaşamadım.
Bu nedenle tecrübe ile kazandığım deneyimimi paylaştım.
Su soğutmalı konusunda ise mola motorun soğuması yada dinlenmesi ile direkt olarak ilişkili değil. Burada öncelik sürücünün dinlenmesi. Uzun yol ve düşük ortalama hız yoracaktır. Dikkat dağılacaktır. Belki sürecek arkadaşın potansiyeli daha yüksektir bilemem. Kendimden ve çevremde bu konuda konuştuğum arkadaşların yorulma ve mola verme ölçekleri hakkında sahip olduğum deneyimimi paylaştım.
Dilerseniz yanında bulundurulmasını önderdiğim diğer ürünleride açıklayayım.
Lastik tamir takımı ve pompa, lastik patlakları için.
Yedek benzin, benzin bitmesine vs. sorunlara karşı önlem için.
Yedek su, sıvı soğutma sisteminde olacak eksiltmelere karşı önlem için. (önceki iki arabamda su taşıyan bir hortum delindiği için su bitmesi senaryosunu yaşadım, deliği elektrikçi bantıyla sarıp bagajdaki yedek su ile takviye yaparak en yakın tamirciye (25km) ulaşma deneyimim sonrasında bunu önerdim.)
Elektrikçi bantı, tornavida, pense gibi aletleri önerme sebebim de yolda karşılaşılabilecek ufak çaplı sorunların giderilmesi.
(gevşeyen vidalar, delinen hortumlar vs.)