Arama sonuçlarınız

1. N

Motorun zincirine ayakkabı ipi takılırsa?

Motorun zincirine veya kayışına yani gücü tekere aktaran organına, bağlamayı unuttuğumuz ayakkabı ipi kaçar mı? Kaçarsa ne olur? Hele bir de yüksek CC makinalarda ayak ve zincir mesafesi çok kısa, böyle bir olay olmuş mudur? Sakat bırakabilir mi?:silent:
  2. N

TVS APACHE HAVA FİLTRESİ DEĞİŞTİRECEM

TVS Apache motorum 4. viteste 9 bin devire gelmiyor. 102-103 km'den sonra devir artmıyor, 5'e alınca da aynı. Hava filtresi eski baya, sanayide usta temizledi bakım felan yaptı. Sübap ayarını da yaptı. Ama bir vızıldama var yine. TVS apache için hava filtresi sipariş verdim sarı tırtıklı birşey...
  3. N

A2 Ehliyet (2016) için en güçlü sürülebilen motorsiklet

Herkese iyi forumlar, geçen sene A2 ehliyetimi aldım. Yeni ehliyet yasasına göre aldığım A2 ehliyet, sanırım 50 beygir veya 35 kw'ta kadar motorlara izin veriyor. Tam bu güçlerde, olabilecek motorlar nelerdir. Yani 40 beygir 30 beygir değilde tam 49.9 beygirlik motorlar var mıdır, veyahut 51...
  4. N

İlk motor Kazam (TVS Apachi Ehliyet yok Alkollü Büyük Kaza) Dün

Herkese hayırlı forumlar arkadaşlar. Ben dün 2200 sularında, motorumla kaza yaptım. Alkollü ve ehliyetsiz olarak yüksek hızda seyrederken, önüme çıkan araç beni sağda sıkıştırınca, park halindeki Tofaş'a arkadan çarpmış bulunmaktayım. Kusur-Hata %100 bende anlayacağınız. Kaskım beni ölümden...
  5. N

Segman Değişimi

TVS apache motorum var 25000 de ikinci el aldım. Şu an 26000'de, motoru ilk aldığımda iyi gidiyodu. Sonra bozmaya başladı kendini, ustaya götürdük. Yağı azalmış vs, (%55 %65 aralığında azalmış) diyafram değiştirdik. Ama yağ yakma konusunda usta yağ segmeti değişçek, değiştirmişken komple...
  6. N

TVS APACHE Yağ Yakmış, Usta Silindir Değiştirecek

TVS Apache Rtr 150 motorsikletim var. 25000 km'de ikinci el olarak aldım. 2011 model. Yağını değiştirdik aldığımda. Bugün ustaya gittik, yağı %50 üstü civarı yakmış. Motor zaten kendini açmıyordu 5. viteste bi terslik olduğunu anlayıp, götürdük (5. viteste 7 bin deviri geçmiyordu, 105 km'de...
  7. N

Yav Vites Küçültecem de işte

İyi akşamlar, forumun nezih beyefendileri, hanım efendileri. Motorsiklet dünyasına yeni adım atan bir kardeşiniz olarak, 1 aydır kullanmama rağmen, internette onlarca video yazı okumama rağmen vites küçültürken doğru yapmadığımı hissediyorum. Aynen şu şekilde yapıyorum; 3. Viteste 40 kmde...
  8. N

TVS Apache Ön Kaldırma [Yardım]

Evet sevgili kardeşlerim, abilerim, TVS Apache 150 Rtr kullanıyorum. Daha yeni aldım diyebilirim 1 ay olmadı. Şu ön teker kaldırma işine merak saldım, arka kaldırmayı düşünmüyorum, arka kalkarsa tüm yük ön gidonu dengesizleştiriyo gibi. Bana sadece ön kaldırmak yeter, ancak bikaç defa yavaşça...
  9. N

TVS Apache 2. vites aralığı çok dar geliyo (İlk motorum)

Merhaba herkese, TVS Apache 150 RTR motorunu ilk motorum olarak aldım ikinci el 2011 model 25000 km civarında aldım. Birkaç sorum/sorunum var. 1. viteste kalıp 10-15 kmye geldiğimde motor da zaten bağırıyor hemen 2. vitese alıyorum. 2. viteste 30 kmye gelmeden motor inanılmaz bağırmaya başlıyor...

Yeni mesajlar