Arama sonuçlarınız

1. H

Yedek parçaları kendimiz alıp serviste taktırma

Merhaba arkadaşlar, Suzuki inazuma kullanıyorum. 3 yıldır Maslaktaki yetkili servise gittim geldim. Malum yetkili servis fiyatları el yakıyor. Düzgün çalışan, fiyatları makul bir usta tavsiye edebilir misiniz? Bu ustalara değişecek parçaları kendimiz temin edip versek acaba sıkınıtı olur mu? Bu...
  2. H

Inazuma'dan Forza' ya geçmek

Merhaba arkadaşlar, 20 bin km Inazuma kullandıktan sonra scooter tarzı bir motosikletin ihtiyaçlarıma cevap vereceğini düşünüyorum. Önceliklerim otomatik vites, az rüzgar yemek, daha çok bagaj, ABS fren, sürücü ve artçı için amortisör ve sele konforu ve motosiklet dengesidir. Son sürat ve güç...
  3. H

Inazuma'dan Honda Forza scooter'a geçmek?

Merhaba arkaşlar, 2 yıldır 15 bin km Inazuma kullanıyorum. ABS, bagaj,rüzgar, çamur, otomatik vites gibi sebeplerden scooter düşünmeye başladım. Inazuma'nın dengesine, amortisör rahatlığı ve titreşimsizliğine alıştıktan sonra değiştirmekte tereddüt yaşıyorum. Sizce Honda Forza'ya geçersem...
  4. H

Kışlık ekipman tavsiye ve öneri

Merhaba arkadaşlar. Yaz mevsimi motor kullanmak keyifliydi. Şimdi önümüz kış ve tecrübeli arkadaşlardan kışlık ekipman tavsiyesi rica ediyorum. Özellikle yağmurlu havalarda ıslanmaktan nasıl korunabiliriz? İş yerinde serbest kıyafet giyebiliyorum. Mesela kevgarlı kot pantolon, altına uygun bot...
  5. H

Ehliyet randevusu 1 ay sonrasına veriliyor!

Merhaba arkadaşlar, A2 sertifikamı kursdan aldım ama ehliyet için randevu Istanbul ve Kocaeli'ne en erken 1 ay sonrasına veriliyor. Bu süre niye bu kadar uzun? Bilseydim ilk kursa gittiğimde randevu alırdım. Bazı arkadaşlar randevusuz gidip işlerini hallettiklerini söylüyorlar, bu ne kadar doğrudur?
  6. H

Ehliyet kursu ve sağlık raporu

Arkadaşlar kursa kayıt için sağlık raporu almaya aile hekimine gittim. Göz muayenesi olmam için hemen karşındaki Şişli belediyesi Tıp merkezine yönlendirdi. Burada ise 25 tl karşılığı sağlık raporu verebileceklerini, buna göz ve dahiliye muayenesinin dahil olduğunu söylediler. Yani ben ücretsiz...

Yeni mesajlar