Ehliyet randevusu 1 ay sonrasına veriliyor!

Merhaba arkadaşlar, A2 sertifikamı kursdan aldım ama ehliyet için randevu Istanbul ve Kocaeli'ne en erken 1 ay sonrasına veriliyor. Bu süre niye bu kadar uzun? Bilseydim ilk kursa gittiğimde randevu alırdım. Bazı arkadaşlar randevusuz gidip işlerini hallettiklerini söylüyorlar, bu ne kadar doğrudur?

Vaktinde 1 gün sonrasına randevu alıp halletmişti işimi, şimdi arkadasima da aynı şekilde 1 hatta bazi yerlerde kasim ayına kadar randevu vermişler bizde şaşkınız belki ohal halinden dolayı yavaşlamıştır bu işler.

bende 1 ay sorasına randavu alabilmiştim. Ama unu bir dene sabahın 7 sinde git oraya sıraya gir girer girmez sıra vereibliyrlar.Hemen ilk gir sor bir veriirler belki

İlçeleri de dene, biz 1 ilçe harici en yakın 1 ay sonraya bulmuştuk arkadaşım için.

Kardeşim için sıra aldık ve 2 hafta bekledik. Ardından orada sıra almadan gelen insanların da tek tek girip işlemlerini hallettiğini gördük. Haberim yoktu deyip normal sıra alıp geçebiliyorlardı.

Bütün polisler paralelci yakalamaya gittiği için masum vatandaşla ilgilenecek polis kalmadı sanırım :)

Zaten bir cok kisi oyle yapiyor önceden alinir randevu belge cikar gidilir. Belgeler yetismedi mi randevuyu ileri bir tarihe alabiliyorsunuz.

Randevu almak pek birşeyi değiştirmiyor benim randevum olmasına rağmen sıra numarasına göre aldılar herkesi

Ben randevusuz beklemesiz 1 saat içinde halletmiştim B ehliyetimi alırken. Ancak okulumun olduğu Yozgatta gerçekleşti bu iş

yapman gereken tek şey sabahn köründe gidiceksin ve sıraya gireceksin. Oradan ilgili memuru bulacak ve dil dökmeye başlayacaksın 15dk da halledecektir işini eğer ki memur yapmak isterse....

ülkemde herşey ahbap çavuş ilişkisi ile dönüyor.
Seviyorum memleketimi :)

ehliyeti yenilemek için bütün ilçeler 15-20 gün sonraya gün verirken şile ve silivri ertesi güne veriyordu. üşenmedim şileye gittim hallettim.

Merhaba, ben de Mayıs ayında ehliyet için randevu alırken 10 gün sonrasına atıyordu. 2-3 saatlik aralıklarla sürekli sisteme girip kontrol etmiştim ve 2 gün sonrasına randevu alabilmiştim. Ya birisi randevusunu iptal etti ya da sistem belli aralıklarla yeni randevular açıyordu; artık hangisi bilemeyeceğim ama düzenli bir şekilde kontrol et umarım yakın bir tarihe randevu bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar