Arama sonuçlarınız

1. M

Skuter canmıdır, siz karar verin? :) Honda Activa 100 (2004) ile yola devam ederken..

Yeniden merhaba arkadaşlar. Bir önceki yazı dizim olan "Piaggio X9 500 adam etmeye çalışacağız..."a gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Okuyan forum arkadaşlarım neler yaşadığımı azbuçuk biliyorlardır. O hikaye nasıl sonlandı bu hikaye nasıl başladı anlatmaya başlayayım. :) Piaggio X9...
  2. M

Bayramın 2. günü günübirlik gezi için için yol arkadaşı arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Kısmetse bayramın 2. günü motorumla çıkıp günübirlik gezmeyi düşünüyorum. Keyifli bir sürüş olması ve molalarda sohbet etmek açısından yol arkadaşı arıyorum. Rotam şu şekilde: 1. Rota: Tuzla'dan kalkış, Maşukiyede Titiz...
  3. M

Piaggio X9 500 adam etmeye çalışacağız...

Merhaba arkadaşlar. Bazılarınız okumuştur. Yeni motorum CBF 150'yi başabaş takasla aldığım bir Piaggio X9 500. Bu konuyu açtım çünkü sanırım bu motosiklet beni bayaaa uğraştıracak. Ben de aramızdan bazı arkadaşlarımızın bu tarz şeyleri (benim gibi) okumayı sevdiğini düşündüğüm için yaptıklarımı...
  4. M

Bu sefer doğru kararı verdim sanırım?!. Piaggio X9 Evolution...

Merhaba arkadaşlar. Uzuuuuuu...uun bir araştırma, soruşturma ve motor alışverişinden yaklaşık 1 sene sonra sanırım doğru motosikleti buldum. Nasıl mı? Hikayeyi baştan alalım. İlk motosikletim 2011 model 19 binde Honda CBF 150. Teslim alır almaz sahibine dedim ki beni kadıköy hasanpaşaya...
  5. M

CBF 150 nasıl kullanılır? Tecrübeli birisi lütfen yardım etsin.

Merhaba arkadaşlar. Dün E5te ufak bir kaza atlattım. 80-90 civarı kuru hava ve kuru asfaltta seyir halindeydim. Orta şeritte seyrederken 3 araba yanyana gidiyordu. Orta şeritteki arabanın sağından geçip orta şeritte gitmeye devam edecekken, ortadaki aracı sağladıktan hemen sonra sağ şeritten...
  6. M

CRF 250 Rally. Kaporamı verdim mart ayını bekliyorum... :)

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır motosiklet araştırdım. Şu mu bu mu derken, onun buyu eksik şunun buyu fazlaydı. Derken dün Hondanın malum mistik ilanını gördüm. Bugün bayiye gittim ve CRF 250 Rally'i (teorik olarak) tanıttılar. Yeni tip amortisörleri, ABS'li olması, abssinin iptal...
  7. M

Kış geldi motosiklet fiyatları arttı. Ters giden ne?

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda aramızda bana görüş olarak katılmayan arkadaşlar olabilir. Saygı duyuyorum. Motosiklet almak için herkesin tavsiyesi üzerine kışı bekliyordum, özellikle aralık ocak aylarını. Fakat şu an fiyatlar yazdan daha uçuk. Gördüğüm ilanlar karşısında "Kardeşim sıfırı...
  8. M

Sıfır Bajaj pulsar 200NS mi? İkinci el Yamaha XCİTY 250 mi?

Merhaba arkadaşlar. Bugün yine çıktım gezdim dolaştım kendime yeni motosiklet arıyorum. Daha önce de konusunu açmıştım ama sanırım başlıktan dolayı hiç ilgi görmedi. Direk konuya gireceğim. Heybeliadada yaşıyorum. Elimde kask ve mont taşımak istemiyorum. Uzun yol yapacağım. Ağırlıklı şehir içi...
  9. M

Ve yeni bir hangisini almalıyım konusu...

Merhabalar arkadaşlar. Salı günü Yamaha nmax scooterımı sattım. Şu an 10000tl bir bütçem var. Kafam çok karışık. Öncelikle nmax ş.içi bulunmaz nimetti. Ama ufak bir kaza geçirdim ve yaptırmak yerine uygun bir fiyata sattım. Çok memnundum. Türkiye'de 155liği olsa gidip şu an sıfır alırım o...
  10. M

Yamaha NMAX, PCX 150, PCX 125 karşılaştırması...

Merhaba arkadaşlar. Daha önce maxiscooter düşündüğüm için bir konu açmıştım fakat biraz bütçemi düşürme kararı aldım. Bu yüzden normal scooterları incelemeye başladım. Forum sitelerini okudum fakat bazı soruların net cevabı yok. Çoğu kimse objektif değil. En geç haftaya cuma günü birisini...
  11. M

Uzun boylu olmak dezavantaj. Scooter için lütfen yardım.

Merhaba arkadaşlar. Malumunuz en son CB500F imi scooter almak için satılığa çıkartmıştım. Boyum 1.83 ama bacaklarım baya uzun. Ağırlıklı Şehir içi haftada en fazla 4 gün kullanacağım. Bugün Honda bayisine CB500F imi satılsın diye teslim ettim. Bakarken de bi pcx'i test edeyim dedim. PCX 125...
  12. M

Satılık, scooter takaslı 2016 model yeni kasa Honda CB500F.

Malum site ilan numarası 320718332 Scooter'a geçmek istediğim için satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-yeni-kasa-3-aylik-tertemiz-320718332/detay/
  13. M

Artık canım sıkıldı, CB500F satılık...

Merhaba arkadaşlar. Daha önce serüvenimi anlatmıştım sizlere. Önce bir CBF150 almıştım ve ardından yetersiz geldiği için CB500F almıştım. Ama bazı şeylerden çabuk sıkıldım. Şu an CB500F'im satılıkta. (PCX 150 ya da NMAX ile takas olur.) Mesela nelerden yakınıyorum? 1. Arkadaşlar ben...
  14. M

Honda CB500F 1400 km sonrası ilk deneyimlerim.

Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle CB500F ile toplam gün süresi olarak 7-8 günde 1400km deneyim elde ettim. Motosikletime herzaman binemiyorum bindiğimde de uzun yol yapıyorum. Birkaç hususu sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bu benim ilk motorum sayılır. Bundan...
  15. M

İnazuma f almaya gittim cb 500f aldım... :)

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce Cbf 150 alarak motosiklet sürmeye başladım ve bu motosikletin bana yetmediğini düşündüm. Önce ufaktan büyüteyim diye düşündüm dedim inazuma f alayım. Hatta alıyordum ve konu başlığı açmıştım. Ama dün birden yine karar değiştirdim ve forumdan oğuz abimizin...
  16. M

Satılık Cbf 150

Sahibinden.com ilan nu 312552099.
  17. M

Arkadaşlar İnazuma F alıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bugün bana bişiler oldu. Durduk yere motorumu satmaya ve inazuma almaya karar verdim. :queen: Şu an motorum malum sitede ilan onay aşamasında. :cherry: İnazuma hakkında çok fazla konuşan yok. Kilosu ve tipi ve abs olmaması haricinde kötüleyenini de duymadım. Param 16000...
  18. M

Motosiklet Ehliyet Sınavım Esnasında Atlattığım Kaza Videom...

Arkadaşlar çektiğim ve yüklediğim ilk videom. :) Youtube paylaşımları buradan nasıl direk görünür bilmiyorum, yapamadım. Bir arkadaş yerime yaparsa sevinirim. Bu arada trafikte öngörülü olmak önemlidir... Selametle :cherry: https://www.youtube.com/watch?v=8sVZ51b79jE
  19. M

Uzun yol tavsiyesi...

Arkadaşlar bu aralar motosikletim bana batmaya başladı. 3000 de ekstra kenarda olunca pirelendim desem yeri :) Öncelikle Motosikletim CBF 150 fakat bana pek yeterli gelmemeye başladı çok seri değil ve kaç kmdir kullanıyorum hala güven vermiyor. Aralardan sıyrılamıyorum. Kullanamadığımdan da...
  20. M

Arkadaşlar konu başlıklarına yazdım ettim cevap alamadım 2 gündür...

Merhaba arkadaşlar. Aklımda Cbf 150mi yükseltme fikrim var. Aklımda 2014 model Regal Raptor Spt 350(enduro) var. Hatta malum sitede takip ettiğim bir ilan da var. Bu motosikleti önerirmisiniz? Yedek parçasını bulabilirmiyim? Aldığıma pişman eder mi? Daha güçlü olsun uzun yol yapabileyim diye...

Yeni mesajlar