Arama sonuçlarınız

1. E

Asya Nostalji Stop etme

Merhabalar arkadaşlar. Hanımın öğrenmesi için Asya 125t aldım. İlk çalışması rölantide çok güzel ama 15 dk sonra ısındımı rölanti dalgalanması ve stop etme oluyor devamlı. İlk marş yarım turda çok güzel çalışıyor geç çalışma yada tekleme gibi sorunları yok performans yerinde ---------- Mesajlar...
  2. E

Burgman 200 stop etme ve statör problemi ?

Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşımıza suzuki burgman 200 ABS aldık 2015 model 70 binde. Motor bazen devamlı stop ediyor bazen hiç böyle problem olmuyor. Gittikçe akü zayıflıyordu üzerinde yeni alınmış varta akü vardı. Kontrol ettim motor çalışırken bile ürettiği güç 12 voltu geçmiyor. Sargıdan...
  3. E

Fz6 fazer problem

Merhaba Arkadaşlar.2006 model fz6 fazer motorumda iki gündür karşılaşmaya başladığım problem var. Sorun şöyle kontağı takıp yarım açıyorum benzin pompası sesi geliyor benzin çekiyor marşa basıyorum çalışıyor herşey olması gerektiği gibi. Ama bazen kontağı yarım açıyorum gösterge selamlama...
  4. E

Ön Dişli Kaynak Problemi

Arkadaşlar merhabalar. Bir süredir kullandığım motorumun zincir temizliğini yaparken ön dişlinin kaynak olduğunu farkettim. Şimdilerde ise dişli ile pulun arasında 1 2 mm bir boşluk oluşmuş ve motoru park halinde elle vs iterken tıkırtı yapıyor. Sürüş halinde ses yok gibi ama belki rüzgardan...
  5. E

Fz6 fazer Çalışmama problemi (yardım)

Arkadaşlar merhaba. Motorum 2006 model fz6 fazer. Yeni aldım sayılır , dün sabah gidip lastiklerini yeniledim muayeneyi yaptırdım hiç sorun yoktu. Akşam depoya sokarken yıkayıp temizleyeyim dedim bahçe hortumu ile yıkadım yağladım sonra 5 dakika çalıştırıp ısıttımda. Akşam caddeye çıktığımda hiç...
  6. E

18-22 bin bütçe motor tavsiyesi (600cc)

Arkadaşlar merhabalar. Geçtiğimiz yaz en son joymaximi sattım. Bu yaza tekrar motor alacağım bu sene aksiliktir ki motoru satıp parasını bitirince üzerine askerlik çıktı dolayısıyla aracımıda satmak zorunda kaldım. Elimde herhangi bir ulaşım aracı kalmadı :) ev ile iş arası toplam 6 km. İş...
  7. E

A2 ehliyet 600cc ile trafik çevirmesine girmek hk

Arkadaşlar merhaba. Benim ehliyetim a2 sınıfı fakat yeni yasaya gore yeni tip ehliyet olduğundan 600cc gibi kuvvetli motorları süremiyor. R6 ile 3 kere çevirmeye girdim evrak kontrolü yapıldı. Fakat hiç yetersiz ehliyet vb gibi şeyden ceza almadım kontrol sonrasıni yolladı memur beyler. Acaba...
  8. E

600 cc makine tavsiyesi ?

Merhaba arkadaşlar dün sabah motorumu sattım malesef. İlk scooterla başladık sonra naked sport modeline geçtik ortan tekrar scooter. Sonra ss serisi sonra maxiscootera dönüş derken gel gelelim yine bir motor vakası :) Bütçe 20 bin civarı düşünüyorum. Kışa doğru yada kışın alacağım. Aklıma...
  9. E

Scootera tekrar geçtik :) Abs varmı acaba ?

Arkadaşlar selamlar , r25 modelini çok istiyordum. Heves edip 2 ay önce kadar almıştım kısa fakat güzel bir deneyim oldu :) İnternette tanıştığım bir abimizle takas etmeye karar verdik , bugun sabah 5'te yola çıktım istanbuldan balıkesir bandırmaya gittik bizi bir güzel karşıladı ilgiyi alakayı...
  10. E

r25 artçı tutamağı yapılır mı ?

Selamlar herkese arkadaşlar , son 1 sene içerisinde scooter'dan vitesli motora döndüm , pişman olup 4 ay sonra maxi scootera geçtim , rahat duramayıp amaaan deyip 5 ay sonra r25'e geçtim benden yana sorun yok hepsi güzel benim için fakat gel gelelim gts 250 gibi maxi scooter'dan ss motora...
  11. E

Kışın kullanabileceğiniz mükemmel 2 ürün , herkeste olmalı

arkadaşlar selamlar , çok fazla aktif olamıyorum. Havaların soğuması ile çok sık görmeye başladığım konular. Bizzat kullanıp tavsiye edebileceğim 2 ürünü paylaşıyorum. Motosiklet aksesuarcılarında çok çok pahalı olan ürünler decathlon mağazasında çok ucuz. Öncelikle alt kısım için olan yağmurluk...
  12. E

Egzoz değişimi ve oksijen(lambda) sensörü iptali hk.

Arkadaşlar selamlar , r25 motorumda önceki sahibi tiger egzost takmış , orjinal egzozu almıştım yanında fakat alttaki katalizör yok , katalizörün üzerinde oksijen sensörüde yok doğal olarak. Yani motorun bloğundan egzos çıkıyor ve direk tiger egzosta giriyor arada boş boru. Motoru devirli...
  13. E

160 70 17 uygun fiyat lastik tavsiyesi ?

Arkadaşlar selamlar r25 için lastik tavsiyelerine ihtiyacım var. Motorun orjinal arka lastik ebatı 140-70-17 fakat üzerindeki lastik 160 taban , oldukça kalın görüntüsü çok hoş brigstone marka , biraz baktım aynı lastik 700 ile 900 küsür tl sadece arka. Lastiklerin durumu şuan iyi fakat...
  14. E

Yeni motor aldım r25 ve yağ pompası

arkadaşlar selamlar herkese , bugun bir anlık kararla ikinci el bir r25 aldım bu kışa motor düşünmüyodum ama 10 gündür araçla illallah ettim , iş yerinde ve sitede otopark sıkıntısı yüzünden kafayı yedim ve yaza almayı planladığım r25i kış günü alıverdim yaza kadar depoda yatacak gerçi ama...
  15. E

cbr 250 yeni kasaya çevirme ?

Arkadaşlar selamlar biraz araştırırken internette 2013 ve 2014 model cbr 250 nin şaselerinin aynı olduğunu öğrendim bilgiler doğru ise tabi . Şuan kullandığım motor sym gts 250 eski kasa , yeni kasa ile arasında grenaj farkı var mesela ön kafa demiri , ön grenaj ve farlar değiştimi herşey...
  16. E

Motorumu satıyorum buyurun ilanı her fiyat teklifine açığım :)

Arkadaşlar motoru satılığa çıkardım malumunuz kış geldi aracımla gidip gelmeye başladım ufaktan işe. Motor nisana kadar yatar bende yağmurlar başladımı depoda . Motor değişme niyetimde vardı artık kısmet diyelim.. Kendim aldıktan sonra radyatörüne kadar değiştirdim sadece radyatörü bile 550 tl...
  17. E

Yine tarz değişikliği fikirleri :/

Abilerim kardeşlerim yine bir fikirlerinizi alıcağım , diğer konularımı bilen abilerim sövücekler heralde :) Bilen abilerimiz varsa geçen sene bir scooter aldım 5 ay kadar bindim ilk motorumdu , sonra forumda okuyup heveslenip üzerine pulsar 200ns almıştım. Şehir içi işe git gel için scooter ...
  18. E

Arkanıza Kesinlikle Artçı Almayın !!!!

Arkadaşlar bu hafta üzücü bir olay yaşadım sizinle paylaşmak istiyorum. 93 senesinden beri aynı yerde oturduğumuz yan komşumuz 97 98 doğumlu gencecik manken gibi bir oğlu var. Yıllık izinde bizim buralardan bir arkadaşıyla izmire gidiyorlar arabayla. Ertesi gün gece izmirde yine bizim mahallede...
  19. E

Scooter acayip rahatlık ne yapacağım ...

Arkadaşlar selamlar konu biraz değişik :) Geçtiğimiz sene bi mondial argent 150cc aldım 7 bin kmde, şöyle bi 5 6 ay kadar bindim ettim , ardından vitesli motora geçme ihtiyacı duydum pulsar 200ns aldım oda 2016 model 4 5 binde felandı , depoda yer sıkıntısı olduğundan mondiali 1 2 ay sonrasında...
  20. E

Yeni karbüratör alıp yardım lazım

arkadaşlar selamlar motor sym gts 250 karbüratörlü . Commuter motor karbüratörü vardı , orjinal scooter karbüratörü sipariş ettim çinden geldi taktım bugun montajı yaptım . Şimdi sorun , önceki karbüratör cbf 250nindi otomatik değil manuel jigle vardı, bu karbüratörde otomatik jigle var fakat...

Yeni mesajlar