Arama sonuçlarınız

1. H

Koruma demiri boyama

Selam millet, Daha önce bu konu hakkında başlık açıp sizlerin fikirlerini almıştım. Fakat geçen sefer şöyle bir olumsuzluk yaşandı, akçalı marka astar, boya ve vernik ile işlemi tamamladım. Aradan aylar yıllar geçse bile balata spreyi sıkınca tüm boyayı çözdü 😄 Şimdi koruma demirinde balata...
  2. H

Bmw F750GS vs Suzuki vstrom 650 kıyaslaması

Selam millet, Yakın gelecekte bir motosiklet değişikliğine gideceğim. O yüzden bu iki motosikleti kıyaslayalım istiyorum konfor, keyif, yürütme maliyetleri açısından. Sizlerin düşüncelerini de merak ediyorum. Her iki motosiklet için de 2018 modellerini baz alarak kıyas yapmak istiyorum. Bence...
  3. H

Yağmurluk tavsiyesi

Merhaba, yoğun yağmurlardan koruyacak alt ve üst yağmurluk arayışındayım. Tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. H

Kışlık su geçirmez bot tavsiyesi

Merhaba, fiyat performans olarak alınabilecek kışlık ve su geçirmez uzun çizme arıyorum. Yds Diablo ya baktım çok övdüler ama son zamanlarda sanki hep defolu gelmiş ürünler, emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. H

Sıradan kulak tıkacı vs alpine motosafe race

Merhaba, bu konu için en uygun yerin bu kategori olduğunu düşündüm, buraya yazıyorum. Uzun yıllar hem sünger hem sert kulak tıkaçlarını kullanmış ve sonunda merakıma yenik düşüp alpine motosafe kulak tıkaçlarını alıp deneyimlemiş durumdayım. Hep gerçekten çok fark ediyor mu diye kendi kendime...
  6. H

D400, crf250rally, xt660 siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Merhaba, Hep önceden almak istediğim motorumun hayalini kurar ve alırdım. Bu sefer biraz maddi durumlar hayalimdeki motora ulaşmama engel maalesef. Geçiş için bu 3 motordan birisine karar vermem gerekiyor ama artıları eksileri beni düşündürüyor. Bütçem 250k civarı. Dominar400ug bu listede...
  7. H

Caberg duke 2 vs scorpion exo 920

Merhabalar, İkinci kask olarak çene açılır kask almak istiyorum. Çene açılır kaskların güvenlik vs problemlerinden bahsetmeyelim lütfen, bu sefer çene açılır kask almak istiyorum. Bu iki kask arasında kaldım, caberg sharp testinden 5 yıldız almış bir kask. Yine de kararsız kalıyorum, bu kaskları...
  8. H

Mobilup.com üzerinden alışveriş yapan var mı?

Merhaba arkadaşlar, buradan alışveriş yapan var mı daha önce güvenli midir? Google üzerinde yorum veya şikayetvar da bir şikayet göremedim. Mobilup.com.tr
  9. H

İstanbul’da tuşlu telefonu olan?

Güzel arkadaşlarım malum askerlik görevimizi yerine getirmek için gidiyoruz bakalım. Tuşlu telefonu olan elime mum diksin de şu kardeşinizin işi görülsün. Var mı ihtiyaç fazlası?
  10. H

Yağ radyatör rekorundan yağ sızıntısı

Selamlar millet. Yağ radyatör hortumum yağ sızdırdığı için söküp hortumun sızdıran kısmı tamir edildi. Geri taktık sonra fakat yağ radyatörüne bağlantı kısmındaki rekorun pulları değişmedi. Pullar alüminyum tek kullanımlık olduğu için sızdırma yaptı. Aynı ölçülerde başka alüminyum pul ile...
  11. H

Ankara'dan selam

Selamlar, Üyeliğim bayağı eski olmasına rağmen neredeyse 2 senedir motor üzerindeyim. Tabii heves çok daha öncesinden. Merakım çoğu genç gibi supersport makinelerdi. İlk tecrübem de böyle oldu. Uzun yol yapmayı seven birisiyim. Bir çıktık iki çıktık, baktık olmuyor, biraz konfor istiyor insan...
  12. H

Başlangıç Motoru, SYM Wolf125 Classic

Arkadaşlar merhaba, Kendim kibrista ögrenciyim, buralarda pek fazla, hatta hiç, usta yok ne yazikki. Bu yuzden aslinda bana cok ariza vermeyecek bir motor ariyorum. E tabi butcemde biraz kisitli. Ekipman hariç maksimum 3bin diyebilirim. Bu motor retro stiliyle cok hosuma gidiyor diyebilirim...

Yeni mesajlar