Arama sonuçlarınız

1. WRgezgin

Ankara- Mihalıççık-Gürleyik şelalesi- Beypazarı- Ankara

Evet itiraf ediyorum yaz sonu yaptığım geziyi bende soğuk kış günleri gösterimine sakladım. Orta derece yakın yerler diyeceğim bir gezi oldu. Toplam 360 km civarı yol yaptım. Yolun insicamında 1500 metrelerde bir dağ da aşıyorsunuz ve hakikaten serindi ve ıssızdı.. Temelli de ilk mola...
  2. WRgezgin

ANKARA YAKIN YERLER KEŞİF GEZİSİ -2

Selam, İkinci keşif gezimizi, Mt Ankara İl grubundan tanıştığımız Efe ile birlikte yapıyoruz. Güvenç Köyü ve göleti, devamında Sarıbeyler Köyü girişinde Özbek At çiftiliği, dönüş Memlik üzerinden Ankara.. Kazan İlçesine 1-2 km kala dikkatli bakılınca görülebilen Güvenç tabelasını görüp...
  3. WRgezgin

ANKARA YAKIN YERLER KEŞİF GEZİSİ

Selamlar, Yarım günde ne yapabiliriz sorusu oturduğum Asmaaltı cafe d belirdi. Ve Alagöz karargah ı , Hisarlıkaya, Ballıkuyumcu köylerinden geçerek dönüşte Beytepe Sözeri Bahçe de harika bir bahçe de oturur serinleriz karar ı ile gaz açtık. Bu arada masa da gördüğünüz Puro bir karar ın...
  4. WRgezgin

BAHAR GELİYOR... 125 CC VE 250 CC ANKARA ALPİNİST VE ENDURİSTLER

MERHABA.. Forum a yeni katıldım. Ankara için net ten araştırdım fakat hafta sonlarında yakın ve uzak doğa da yeni planlar yapanlara rastlamadım. Aslında düşüncem de 125 cc -250 cc off road, enduro kullanan ,dağ,şelale,deniz,gökyüzü aşığı , sezonu mümkün olduğunca değerlendirmek isteyen...

Yeni mesajlar