Arama sonuçlarınız

1. R

Cafe Racer yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar Cafe Racer motor yapmak istiyorum. Bu konuda pek bir bilgim yok. Muhtemelen parçaları temin edip bir ustaya teslim edeceğim. Ancak hangi motor bunun için daha uygun olur ve hangi parçalar gerekli olur, nereden temin edilebilir bunun hakkında bir fikrim yok. Benzin deposu, sele, far...
  2. R

Regal raptor 150 akü

Arkadaşlar 2013 regal dd150 motora hangi çeşit akü almam gerek Motorcu sordu dik akü mü falan diye bana örnek model atar misiniz çeşidi ne olmalı?
  3. R

Motosiklet için direksiyon yapımı

Arkadaşlar mrb. Kendi imkanlarımızla motora gidon yapabilir miyiz ? Benim ufak bi atölyem var kesme ve kaynak işlerini yapabilirim ve sanayide de tanıdık arkadaşlar var eğim falan vermek için. Direksiyonun malzemesi nedir ve nerden bulabiliriz ? Bu iş nasıl oluyor yardımcı olur musunuz ?
  4. R

Bezle çıkan motor boyası

Bir arkadaş sohbetinde bi arkadaş bi boya çeşidinden bahsetti. Boyadıktan sonra istendiği vakit tinerli bezle çıkıyormuş. Yani metalik yerin üstünü kaplayak bi tabaka şeklinde düşünebilirsin diyor. Böyle bi boya türü varmı motorumu boyamak istiyorum fakat istediğim zaman orjinal haline...
  5. R

Vites değiştirirken gelen garip sesler

Vites yükseltirken ve ya düşürürken bana zencir sesi gibi gelen ama emin olmadığım bi ses geliyor tak tak tak diye. Ne olabilir acaba ?
  6. R

Izmirde custom motor parçaları

Sevgili arkadaşlar custom parcalar yapan bi yer var mı izmir de mesela gidon vs.?
  7. R

Izmir - Üçyol Hatay Karabağlar Yeşilyurt civarında Motorcu

Arkadaşlar bu bahsettigim civarlarda alacağım motoru gosterebilecegim Motorcu var mı?
  8. R

Chopper Motor Alacağım Bi El Atın Kardeşler..

Arkadaşlar bütçem çok değil. Ekipman harici motora verebileceğim 3.500 TL civarı param var max. Sizden bu fiyata alabileceğim 2.el bütün tavsiyeleri istiyorum. Fakat zamanla depo,gidon,teker, koltuk vs değişimi yapacağım bu yüzden custom modele rahat dönüşebilecek bir tavsiye olursa sevinirim...
  9. R

Cross Motor seçimi

arkadaşlar mondial extreme modelini beğendim. Şehir içi kullanımda cross motor sıkıntı çıkartırmı ? şehir içinde cross mu daha keyifli yoksa choper tarzı mı ?
  10. R

Başlangıç motoru ve modifiye

Selam arkadaşlar. Bütçem çok fazla olmadıgı için cruiser chopper tarzı başlangıç motoru bakıyorum Mondial Sentor 150 modelini gördüm. Bu motoru alsak ne gibi modifiye yapabiliriz tekerleri kalınlaştırabilirmiyiz jant değişimi gidon değişimi vs güzel bi hale sokabilir miyiz bu moturu biraz daha...
  11. R

Bilenden bilmeyene chopper mantığı

Arkadaslar 2.el chopper max 4 bin e kadar chopper bakiyorum. Lakin kasaya takilmayip modifiye yapmak diye bir racon varmi piyasada kolaylikla? Mesela mct 250, kuba sl gibi önerilen başlangıç motoru alsam kolaylikla gidon, boya, benzin deposu değişikliği, maşa yukseltme ve ya jant degisimi...
  12. R

Bisan Roadstar 250

Bisan Roadstar 250 yi nasıl bilirsiniz başlangıç motoru olarak alınır mı dostlar?
  13. R

Hangi modeli seçmeliyiz ?

Arkadaşlar 2.el motor alıcam bütçe 5.000 den az. En son 3-4 model arasında kaldım hangisini ve neden seçmeliyim sizce ? -Regal Raptor 150 DD E-2 -Kuba SL 200 -Falcon Freedom -Keeway 250
  14. R

Chopper / Cruiser Tavsiyesi !

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İsmim Barış(İzmir). Arkadaşım vesilesi ile chopper motor merakım başladı. Yaklaşık 1 hafta 10 gündür araştırmalar yapıyorum fakat siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var. İlk olarak giriş seviyesi bir motor düşünüyorum. Bu yüzden çok yüksek bir...

Yeni mesajlar