Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence sl 200 almalısınız görünüş olsun gidis olsun bu motorda var forumdaki sl200 sayfasında motor hakkında bilgili ve kullanıcılar ile ilgilenenen arkadaşlar var 2. elde de bu fiyata temiz sl 200 bulabilirsiniz.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarzlar da birbirine çok yakın değil özellikle aralardında farklı olan falcon fredoom diğerleri daha çok ss tarzı motordan istediğin ne ? ilk başta bunu düşün zaten taşlar yerine oturacaktır tekerin düz bassın..
tarzlar da birbirine çok yakın değil özellikle aralardında farklı olan falcon fredoom diğerleri daha çok ss tarzı motordan istediğin ne ? ilk başta bunu düşün zaten taşlar yerine oturacaktır tekerin düz bassın..
Hocam motordan istediğim şu ki bi haftasonu pır pır gezmek hız tutkum yok. İzmirde ikamet ediyorum yazın yazlık yerlere, pikniğe, kampa festivale vs götürsün beni yeter O sebeple chopper tercih ediyorum