Arama sonuçlarınız

1. H

Türk telekon Arenaya Motosikletle Giriş

Arkadaslar merhaba yaklasık bir iki sene once tt arenaya motosikletim ile gittigimde bi motosikletli arkadas gormustum ve bizi direkt stadın otoparkına sokmustu ve giriş özellikle çıkış çok kolay olmuştu. tekrardan maça gitmeyi dusunuyorum fakat o bir tesaduf muydu yoksa motosikletleri otoparka...
  2. H

Bombardier Almayi dusunuyorum fikirlerleriniz?

Arkadaslar merhaba 3 senedir x max kullanicisi olarak artik motorumu degistirmeye karar verdim enduro motorlara baktim bir suru motor baktim fakat bu 3 tekerlekli bombardierler cok hosuma gitti spider modelleri 70-80 bin tl ye guzel bir tane alinabiliyor. Kullanan veya bilen varsa motor...
  3. H

Yamaha T-Max / Honda Integra

Arkadaslar meraba Sizleri sıkmadan konuya giriyim.Yaklasık 3 senedir X max 250 Kullanıyorum ve scooter kullanmaktan cok memnunum gerek bagaj olsun gerek otomatik olsun fakat artık buyutme kararı aldım cunku tapa gaz 120 le gitmek artık yordu ozellıkle Sile gibi yerlere giderken , sorum su...
  4. H

Farkli benzin motoru bozar mi??

Arkadaslar merhaba kisaca sorunumu anlatmak istedim fikir almak amaciyla x max 250 kullanicisiyim ve x maxime hep ayni benzini alirdim opetten bir kere mecburiyetten total den almak zorunda kaldim ve son bi haftadir motorumda inanilmaz bi titresim ve cinlama sesi duyuyorum ( calistirdiktan sonra...
  5. H

Kararsizlik.....

Arkadaslar motosikletimle ilgili bisey almak istiyorum ekipmanlarimi tamamen tamamladim simdi XMax 250 Abs kullanicisiyim size gore Akrapovic egzoz mu almaliyim yoksa GoPro 4 mu ?
  6. H

Harley davidson calistiramadik

Arkadasimin 2 haftadir kullanmadigi motorunu calistirmak icin mars tusuna bastigimiz zaman motordan tak tak tak diye mekanik bir ses geliyor ve immobilizer isigi yanip sonuyor bunun sebebi ne olabilir ?? sagolun arkadaslar
  7. H

X Max 250 J costa egzoz

Arkadaslar x maxime j costa egzoz almayı dusunuyorum. bogazdan oluyor bilgisi olan varsa zararı olur mu yada sıkıntı yasarmıyım yardımcı olursa sevınırım.
  8. H

Acil Onemli olabilir calinti motor gibi duruyor

Letgo yeni kasa 1000rr tertemiz duruyor durdugu yer tam depo tarzi ve 32.000 tl yazmis plakasi yok yani tam calinmis gibi bi goruntusu var acil ilgilenebililen biri olursa belki birini sevindiririz( siyah spor bisiklet yazmis) http://app.letgo.com/k8Mk/vhIajdi5ru Look what I just found on...
  9. H

Arkadaslar Letgo da Supheli 1000RR gordum Acil bakin!!

Letgo yeni kasa 1000rr tertemiz duruyor durdugu yer tam depo tarzi ve 32.000 tl yazmis plakasi yok yani tam calinmis gibi bi goruntusu var acil ilgilenebililen biri olursa belki birini sevindiririz( siyah spor bisiklet yazmis) http://app.letgo.com/k8Mk/vhIajdi5ru Look what I just found on...
  10. H

Xmax Bacak Koruma

Arkadaslar herkese meraba, x max 250 kullaniyorum yarin bacak koruma alicam acaba kendim takabilmem mumkun mu nasil takildigini bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim
  11. H

X MAX Telefon tutacaği

Arkadaslar merhaba, ben biraz arastirdim fakat bulamadım. X max kullanıyorum ve iphone 6Plus telefonum var ve telefon tutacagi kullanmak istiyorum. sebebi açik söylemek gerkirse gercekten yol ozurlu bi insanım navigasyon için istiyorum. Bu tarz büyük ebatlı telefonlar için çözüm bulan varsa...
  12. H

Go Pro kaskta nerde olmali?

Arkadaslar meraba ben daha yeni bir go pro satın aldım motorda kullanmak ıcın bugun ılk defa denemek ıcın taktım. ilk kaskın yan tarafında kullandım donerken ise kaskın ust tarafına taktım. eve gelınce ıkısnıde ızledım ust taraftaki mukemmel bir kayıt yapmıs fakat yan tarafta hem kaskın yanı...
  13. H

Go Pro Hero 4 Session Bilen Yazabilirse çok sevinirim

Arkadaslar go pro hero session 4 model kamera almaya karar verdim. Yarın almaya gidicem biraz aceleye getirdim gibi oldu ama yinede sormak istedim kullanan veya fikri olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim. ( Fiyati 799tl- Küçük siyah kare olan model)
  14. H

İlginç bi sorun eminim yasayan vardır

arkadaslar aslında sorun olarak belirttim ama tam sorun denemez. ben dainese full metal rs model eldiven kullanıyorum. daha dogrusu yeni aldım . eldiven full korumalı oldugu ıcın bılek bolumlerı cok sert ve eldiveni taktıgım zaman montun ıcıne sokmakta zorlanıyorum daha dogrusu montun ıcıne...
  15. H

Satılık Kevlar Kot (kullanılmamıs) small beden

tech90 marka hedıye olarak gelmıstır ancak beden uymadıgı ıcın satılıktır. ilan no 288745736
  16. H

R25 TİGER GPM-3 /AKROPOVİÇ SLİP ON TAKAS OLUR

ARKADASLAR HERKESE İYİ FORUMLAR, İKİ AY ÖNCE ALDIGIM VE SADECE 2 HAFTA KULLANDIGIM TİGER FULL SİSTEM HEADERSLİ GPM-3 MODEL SİYAH EGZOZ'UM SATILIKTIR. SESİ BANA COK FAZLA GELDIGI ICIN CIKARDIM FAKAT YUKSEK VE TOK SES SEVEN BİRİ İÇİN GAYET İDEALDİR. AKROPOVIC MARKA SLİP ON MODEL İLE TAKAS...
  17. H

Egzoz Cezasi, Polis 7 gün verdi

Arkadaslar öncelikle daha önce bu konu acılmıssa ozur dılerım baktım ama bulamadım. Ben yaklasık bir ay once bogaz koprusu cıksında egzozodan dolayı ceza yedim. ceza makbuzunda 7 gun yazıyordu ve polis sana 7 gun verıyorum dedı 92 lira ceza yazdı. %25 indirimle 68 lira odedim ilk 15 gun ıcınde...
  18. H

Polis ve Egzoz

Arkadaslar istanbulda yasiyorum her gun anadolu yakasindan avrupa yakasina okul icin motosiklet kullaniyorum. Yamaha R25 sahibiyim ve bundan 1 ay once bir tiger egzoz aldim. Egzoz full sistem gpm-3 modeliydi. Fakat bundan bir hafta once kopru uzerinde genel bir cevirmede ceza yedim egzoz...
  19. H

X MAX TAKASLI R25

2015 Model 6200 km Kazasız siyah R25 lastik michelin istenirse tiger gpm3 egzoz XMax ailesi ile takas olur. Yorum atin ozel resim paylasımı yapabilirim tesekkurler iyi forumlar.
  20. H

Yamaha R25 Tiger Egzoz

Arkadaslar Herkese Meraba, Yaklasık 6-7 Ay önce Yamaha R25 Aldım ve hala zevkle kullanıyorum. Konuyu hiç uzatmadan girmek istiyorum. Bundan 2 Ay önce Full sistem Tiger Gpm-3 model(Karbon) bir egzoz satin aldım. İlk haftalarda çok güzel geliyordu fakat her gün karşiya geçmek zorunda oldugum için...

Yeni mesajlar