Arama sonuçlarınız

1. S

Kask sınıfı ve seçimi hak

Merhaba , kasklarda bildiğim kapalı,çene açılır ve yarım(nazi kaskı) gibi sınıflar mevcut,guvenlık acısından yarım kaskı bastan elıyorum. Fakat fıyat ıcın degıl sadece bagajda daha az yer kaplayacagından dolayı cene acılır kask almayı dusunuyorum,onerırımısınız? dezavantajı varmı ılla kapalı...
  2. S

NMAX / PCX KARISIMI YENİ MODEL GELMİŞ..

Bugun tesadufen sym nın sıtesınde gordum,ozellıkle tasarımını nmax ve pcx arasında buldum,hosumada gıtmedı degıl fakat arka kampana motora 9.000 vermek pek taraftarı oldugum bırsey degıl,fakat 14 inc lastıkler gayet mantıklı. en cokta suna kızdım...bızım gorsel fakırı sıtelerınde resım yok...
  3. S

Fuar hk

Arkadaşlar fuarda dimdizlak gidip kapıdan bileti alabilirmiyiz? Girişte bilet satışı varmi,Nakityada kartlimi?
  4. S

ADAMDAKİ TESİSATA BAK

. Herşey tamam , ama eldivenden kesintiya gitmiş :cherry:
  5. S

Gerçek Scooter Sevgisi..

Size Ron Mclean'in hikayesini anlatmak istiyoruz. Tam 30 yıl önce satın aldığı Honda Elite motoru ile 8484 km ve yeni satın aldığı Honda Pcx 150 motoru ile ise 3.000 km tamamlamış durumda. Peki bu KM'lerin önemi ne biliyor musunuz? Ron'un özel durumu nedeniyle ehliyet alması mümkün olmadığından...
  6. S

YENİ !! HERO GLAMOUR YENİLENMİŞ.

Merhaba arkadaşlar , az önce resmı youtube kanalında denk geldım,yavaslatılmıs hızda ızleyınce detaylar begenımı kazandı ozellıkle giriş seviyesi modele ragmen stoplar gayet güzel,kadranda da yenıelemey gıtmısler , umarım ülkemize gelir .Yeni başlayan için çinli de değil pahalıda değil herolar...
  7. S

Nispeten,bir tık daha iyi Çinli yokmudur?

Merhaba arkadaslar,bunu ozellıkle tecrubelı arkadaslar bılır belkı deneyımlemıslerdır dıye soruyorum,az koy ybr al yada 2.el japon al cevapları harıcınde bılgı verecek arkadaslara sımdıden tesekkurler. sorum şu, 100/125cc segmentınde ramzey,kuba,yukı,mondıal,asya,rks gıbı tonla ''dandik'' diye...
  8. S

bu olurmu,bu olmazmı,ıkısıdemı olur?

Merhaba arkadaslar,ehlıyetı aldım ve lanet sıgorta fıyatları yuzuden motor alımı oncesı butceyı denklestırmem zorlasıyor. 4500e kadar ındım sayılır,acemılıkle( yas 30 uzerı ) parasızlık ve ıs ev arası 10 km lık mesafe ıcın motor secmeye calısıyorum. 4 vıteslı 5 yıl garantılı 0 km hero glamour...
  9. S

Renk seçimi hakkında fikriniz..

Bir kararsızlıkta renkte yaşadığım için sizdende fikrinizi rica ediyorum arkadaşlar. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  10. S

Renk seçimi için fikriniz..

Bir kararsızlıkta renkte yaşadığım için sizdende fikrinizi rica ediyorum arkadaşlar. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  11. S

MOTORU ALMADAN ÖNCE FİYAT TEKLİFİ ALMAK MÜMKÜNMÜ?

Merhaba arkadaslar 0 km motor almak ıcın ve dolayısıyla toplam malıyetım ıcın oturdum motor ekıpman ruhsat alt alta sıraladım. sıgorta soru işareti , ben marka model hacım belırtıp tc no ıl gıbı bılgılerle sıgorta teklıfı alamazmıyım ? ılla motoru almak sartmı fıyat teklıfı alabılmek ıcın.
  12. S

Temel ekipman hakkında

Merhaba arkadaslar ılk motorla ılk ekıpmanları dızıyorum , mont ve kask 500u gecemıyorum malesef bu dogrultuda ne onerırsınız bol alternatıfli,? (mont yazlık yada mevsımlık olsa kafi) ve kaskta ece , dot ,sharp krıterlerınden hangısı daha onemlı ?
  13. S

Bir yardım,bir fikir,bir yol gösterme..siz olsanız..

Merhaba arkadaslar,bınbır zorlukla bır araya getırebıldıgım (ekıpman/plaka ruhsat harıc) 5000tl butcem var.Tecrubem ıse butcemın son rakkamı ıle eşit. ya 2. el 15.000km de temız bakılmıs ybr 125 esd yada 0 hero glamour (5yıl garantılı) alma ımkanım var,sızce hangısı nıcın alınır yada alınmaz...
  14. S

Sym symphony uretimi duruyormu?

Merhaba arkadaslar symphonynin uretimi yada ithalati duruyormu bu tarz seyler duyuyor okuyorum varmi asli astari?Almayi dusundugum bir motordu
  15. S

YRB 125 ESD / HONDA CB 125E

Merhaba arkadaslar ılk motor olarak evden ıse gunluk 15 km kullanacagım,tecrubem cok az (ehlıyetı aldım) bu durumda hangısını ve neden onerırsınız ? Tesekkurler..
  16. S

MOTOR HEVESİ

Heves eden,yeni başlayan,yeni bilgiler öğrenmeyi,izlemeyi seven tüm motor sürücüsü arkadaşlar için faydalı paylaşımlar mecrası olması ve bilgi paylaşımları amacıyla facebookta MOTOR HEVESİ isimli grup kurdum,desteklerinizi katılımlarınızı beklerim arkadaşlar...
  17. S

EHLIYET HARC/BAGIS/BANKA SARMALI

Merhaba arkadaslar dun kursdan sertıfıkayı aldım,vergı daıresı,kart parası,bankaya polıs vakfı bagısı falan ıslemlerı anlatıldı. Bende ısyerınde hafta ıcı ızın alamadıgım ıcın annem halledecek bu ıslerı,sade bır sekılde nelerı nereye kac para yatıracagımı anltacak bır yardım sever arkadas...
  18. S

Sınav tamam,şimdi hangi motor?

Arkadaslar cok sukur sınavı bugun atlattık,cıdden zor geldı acemı oldugum ıcın dıyecegım fakat,2 tane eleman geldı bırı honda afrıca twın ıle dıgerıde honda CRF 250 ıle ama kursun motoru ıle sınavda kaldılar hatta twın ıle gelen 8 cızerken yatırdı motoru,neyse.. su an hala kararsızlıgım sınıf...
  19. S

4vitesin dezavantaji

Arkadaslar 0 tecrubem var,swhir ici is ve ev arasi kullanim icin A1 e uygun olan glamour dusunuyorum serviside arka sokagimda. 4vitesin ne handikapi olur,hizda yapmayacagim.Benim icin kullanim kolayligi,sele rahatligi daha onemli acemi oldugum icin. Tesekkurler.
  20. S

DİSK FREN HAKKINDA..

Günaydın arkadaşlar,butcem ıtıbaryle baktıgım motorlar genelde on dısk arka kampana oluyor,fakat on dısktekı olcunun onemı nedır,mesafeye etkılımıdır,çapı buyuk olan dahamı makbuldur? mısal bajaj discoverde 200mm on dısk yazılmıs , hero glamour da 240 mm.. bu durumda heronun frenlemesi dahamı...

Yeni mesajlar