YRB 125 ESD / HONDA CB 125E

Merhaba arkadaslar ılk motor olarak evden ıse gunluk 15 km kullanacagım,tecrubem cok az (ehlıyetı aldım) bu durumda hangısını ve neden onerırsınız ? Tesekkurler..

ybr de vites göstergesi yok

cb de devir göstergesi yok

geri kalan tüm özellikler aynı,
ben cb yı tercih ettim.

cb ye devir göstergesi alınabilir ybr yede devir göstergesi alınabilir ama cb daha az yakıyor ybr den HONDA yine kaliteli bir marka

cb ye devir göstergesi alınabilir ybr yede devir göstergesi alınabilir ama cb daha az yakıyor ybr den HONDA yine kaliteli bir marka

HONDADA 5000 NAKIT FIYATI ALDIM fakat devır saatı takılıormu kesın,sadece sag saat ıcıne kadran zemınımı yoksa ıkı saaatde set halındemı boylew bır ornek lınk verırmısın rıca etsem,tesekkurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç biri imkan varsa pulsar 150ns hero carizma derim niye derseniz güç bir zaman sonra o motorlar çok can sıkıcı olarak gözükecekler gözünüze.

Kick startlı olanı al. Soğuk hava ve bitik aküde kolaylık. Vites göstergesi çok ta gerekli değil. Devir göstergesi daha önemli bana göre.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Günlük 15 km için ya bisiklet alın yada yürüyün ama yok ben motor alacağım diyorsanız, tabii ki yebere :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar