Arama sonuçlarınız

1. T

Teker 8 çiziyor

Arkadaşlar motorun teker 8 ciziyodu apache jant yamulmus dedi usta 200 tl janta kursun takmıslar bu kursunlar ne ise yarıyon hala cozemedim jantın sagında solunda kursunlar var jant duzeltilmismi yoksa sadece kursunmu takmıslar cozemedim
  2. T

jant duzeltme

motorun on jant yamulmus arkadaslar tamirci 200 tl para cekti motoru bıraktım yaptırmaya ama aklıma takıldı normalmi sizce bu fiyat ankarada daha ucuza duzelte bilecegim bi yer varmı
  3. T

Motorun direksiyonu acayip sallanıyor neden yapabilir

önceden cok az sallama yapıyodu gidon motor sola cekiyodu o sola cekmesi hal oldu ama bu seferde bu kafa sallaması cıktı neden yapabilir arkadaslar
  4. T

hava ayar vidasını sıktım sonuna kadar bişey olurmu arkadaslar

motorun hava ayar vidasını sıktım sonuna kadar motorun sesi degişiyor hava ayarını acınca kapatınca eksoz patlıyor o hosuma gidiyor sıkıntısı olurmu acaba hava ayar vidasını sonuna kadar sıkılmanın
  5. T

ön fren tutmuyon yardım lütfen

bugun on tekeri soktum motorun arkadaslar taktıgımda on frene bastıgımda boşa basıyodu tutmuyodu yanı on teker milin somunu gevşetiyorum ozaman basıyor tutuyor yani ama teker cok kasılıyo balata cok surtuyo niye boyle oldu acaba bileniniz varsa yardım edebilirmi
  6. T

Motor sola cekiyor bilen varmı neden

selamın aleykum herkese iyi aksamalar gene konu acmıştım bu yuzden on teker milini degiştirdim dediginiz gibi ustaya gosterdim hic bi care bulamadık motor sola cekiyor saga yattı sola cekiyor sag kolum fena agrıyor tumseklerden kasislerden gecerken bi korku geliyor icime senki gidon...
  7. T

Ön amartisör sorun

arkadaslar motorum sola cekiyor tam ortada gorunen yer fotografta iki vidanın arasında biraz yamukluk var gibi direksiyon ortalanmısken tam ortası şasesmi oluyor ne oluyo tam çamurlugun ortasında durmuyor yani
  8. T

Motorum sola çekiyor yardım

Motorum bi kaza sonucu sola cekmeye basladı motor yurur haldeyken her hızda her vitesde sola cekiyor orta sehbada on teker yere degmiyor bu sefer saga cekiyor yani gidon biraz sola donukte olsa kendi kendine saga gidiyor tamire goturdum usta oldu diyip verdi baktim olmamis usta dedim hala...

Yeni mesajlar