Arama sonuçlarınız

1. mccxcix

FETHİ SEKİN VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN

Arkadaşlar hepinize iyi günler, ben İzmir Adliyesinde Zabıt Kâtibi olarak görev yapmaktayım, maalesef hatırlarsınız ki geçen sene bugün (05/01/2017) bölücü terör örgütünün saldırısına uğramış ve hem polis memuru Fethi abimizi hem de Mübaşir (4/C) Musa abimiz şehit düşmüştü. Bugün o vahim olayın...
  2. mccxcix

YAMAHA YZF R3 TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Evet sevgili arkadaslar, 2017 icerisinde bircok farkliliklar olacak motosiklet dunyasinda, sizce Yamaha Yzf R3 modelini ulkemize getirir mi? Fiyati ne olur?
  3. mccxcix

2017 KTM DUKE 390

Evet arkadaşlar yeni Duke 390 tanıtıldı, gayet başarılı duruyor, teknik verilerine ulaşamadım umarım biraz daha büyütmüşlerdir...
  4. mccxcix

cbr 250rr honda'dan gelen mesaj

Kaç zamandır forumda ve bir çok sitede takip ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum herkes gibi Honda CBR 250rr'ı. Burada ve bir çok yerde de gelip gelmeyeceği konusunda bilgi kirliliği mevcut, bende Honda Türkiye'ye dün akşam mail attım ve cevabı bu aksam mesaj olarak gönderdiler, üzülerek ve...
  5. mccxcix

LÜTFEN SON HAFTALAR BİR YARDIM EDİN

Arkadaşlar merhaba! Ben bir kaç aydır foruma üyeyim, yaklaşık 1,5 yıldır falan da takip ediyorum, ehliyetimi aralıkta aldım, ilk motorum olacak daha önce de benzer konular açtım, bir kaç motosiklet konusuna yorumlarımı yazdım... Yaşım 26 İzmir'de ikamet etmekteyim memurum, alacağım motosiklet...
  6. mccxcix

ACİL 2. EL TEMİZ ARAÇ

Arakdaşlar iyi günler, haftalardır sahibinden.com'dan çıkmıyorum, 2. el 13.000-TL ile 15.500-TL arası temiz, fazla kilometresi olmayan, mümkünse klimalı Palio ve Clio bakıyorum, ama bizim insanımız o kadar uçmuşlarki araçta nerdeyse değişmeyen bir ben kalmışım 17.000-TL yazıyolar 98 model...
  7. mccxcix

KTM DUKE 390 İLE DUKE 250 ARASINDAKİ FARKLAR?

Bugün spormoto.comda dolaşırken KTM Duke 390 ile Duke 250 arasındaki teknik detaylara bakıyordum, beygirinin ve torkunun farklı olduklarını biliyordum ancak ikisinde kullanılan süspansiyonlar da farklı sanırım ya da açıklama da bir yanlış var bakınız: KTM DUKE 250 ABS YÜRÜYEN AKSAM Şasi: Çelik...
  8. mccxcix

Selamün Aleyküm Ben Yeni Geldim :D

Selam arkadaşlar, ben foruma yeni üye oldum,adım Uğur, yaşım 25, İzmir Adliyesi'nde memur olarak görev yapmaktayım, çok kısa bir süre önce bir iki ekstradan eğitim alarak A2 sürücü belgeme kavuştum (Allah kaza bela vermesin), boyum 183 cm ve kilo 87, 3-4 ay içerisinde Allah nasip ederse ilk...

Yeni mesajlar