Arama sonuçlarınız

1. emiliosantos

MAXI SCOOTER SEÇİMLERİM VE İZLENİMLERİM

2015 yılında bi maxi scooter almaya karar vermiştim. o zaman yüksek olan döviz değil alım gücümüzdü. o yüzden modeller arasında kıyaslara, bu forumlardaki yorumlara bakıyordum. x-max'in de şahlanış zamanlarıydı peynir ekmek gibi satıyordu. açıkçası kullanıcı deneyimlerine önem veren...
  2. emiliosantos

Motosiklet sürücüsüne 'emniyet kemeri' cezası

Yıl sonu malum bütçeyi bir yerlerden denkleştirmek lazım. https://tr.sputniknews.com/turkiye/201812141036630409-motosiklet-surucu-emniyet-kemeri-ceza/?utm_source=https://t.co/yO7Gvit0CF&utm_medium=short_url&utm_content=kp5H&utm_campaign=URL_shortening
  3. emiliosantos

Sürücüsüz Motosiklet - gelecek geldi

Yavrum git şurdan kendine bi 50 liralık benzin gel hadi yola çıkıcaz sonra. Haber https://bigumigu.com/haber/bmw-surucusuz-motosiklet/ https://www.youtube.com/watch?v=4JlYE6nSNJI
  4. emiliosantos

Trafik Cezası Affı 2018

İnternette düzgün kaynak bulamıyorum. bilgisi olan var mı? af için nasıl bir başvuru yolu izleyeceğiz?ana parayı ödeme, yapılandırma vs. var mı yol gösterecek?
  5. emiliosantos

İSTANBUL ÇEVRESİ MOTOSİKLET ROTALARI

Havalar güzelleşiyor belki listede gidip görmedikleriniz vardır diye uzaklık sırasına göre diziyorum. umarım birilerinin işine yarar. eksikleri tamamlayalım arkadaşlar. tekerler düz bassın. PINARLI KÖYÜ 97 km - Sardala koyu MAŞUKİYE 120 km - sapanca-kartepe tarafları ÇİĞDEM YAYLASI 123 KM -1500...
  6. emiliosantos

Agv Diesel Full Jack Kask

1 haftadır kullanıyorum. Verebileceğim feedback: +Konforlu +Malzemesi güzel +Dizayn güzel +Diğer kullandığım kasklara göre rüzgarı daha iyi engelliyor - eksi olarak da içindeki hava akımı bana az geldi. kaskta pek fazla model tecrübem yok. daha önce aceleyle aldığım Mt Blade ve Bell Vortex...
  7. emiliosantos

Maxi Scooter 20.000 bakım ücretleri

markası farketmez. 250 cc maxi scooter kullanıp 20.000 bakımı yaptıran arkadaşlara maliyeti ne kadar oldu acaba?
  8. emiliosantos

Kadıköy Civarı Arkadaşlar Yardım

Motosikletimin arka kapağı açık kalmış ve uyarı led'i yüzünden dolayı aküm boşalmış. Kadıköy Rıhtım'a yakın sayılır evim. Akü takviye kablosu olup gelip yardım edebilecek arkadaş varsa zahmeti için benzin atmalık 40 lira vermek isterim. 5-10 dk. falan sürüyor. çevrenizde yönlendirebileceğiniz...
  9. emiliosantos

Motosikleti şehirler arası nakliyat YARDIM LÜTFEN

Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan bir arkadaş var mıdır acaba? Kara kış gelmeden motoru istanbul'dan fethiye'ye götürmek istiyorum. sürerecek götürecektim fakat izlediğim yol olan ege lodos fırtınasından geçilmiyor. bildiğiniz güvenli taşımacılık yapan bi mecra var mıdır? (ambar...
  10. emiliosantos

Motosikleti tam şu an yağmur altında kalan arkadaşlar

Evet bir kaç haftadır aklıma gelmesine rağmen erteledim durdum şu branda alma işini (niyeyse) şu an satırları yazarken yağan deli yağmur ne gibi zararlar veriyor sizce motosiklete? bunun için şu saatten sonra (özellikle pas vs) yapabileceğimiz bişiler var mıdır?
  11. emiliosantos

Motosikletiyle içsel bağ kuranlar?

İstanbul trafiğinde rahat edeyim diye maxi scooter aldım fakat iş değişikliği sebebiyle güneyde 6 ay geçirdim. bulduğum her fırsatta taş toprak demeden yüksek rakımlara çıktım orman yollarına girdim ıssız koylara indim. ilkbahardan sonbahara 12.000 km yapmışım. motor 20bin oldu istanbul'a...
  12. emiliosantos

Harem-Sirkeci Feribotunu Kullanan Arkadaşlar Dikkat

Her gün köprüde 2 katı ödeyip her hafta bunu düzelttirmek için de Hgs müşteri hizmetleriyle uğraşırken bugün bakiye hareketlerimde başka bir saçmalık gördüm. Geçen pazartesi harem'den-sirkeci'ye geçerken hgs kullandım (5 TL) ve az önce bakiye hareketlerimde bunu Topçular-Eskihisar geçişi olarak...
  13. emiliosantos

Antalya Kiralık Motosiklet Yardım

Arkadaşlar selamlar. yarın antalya'ya gidiyorum. 2 gün motosiklet'e ihtiyacım olacak. bilenler bana bir yer önerebilirler mi acaba? teşekkürler
  14. emiliosantos

Lastik fiyatlarına neler oluyor böyle

geçen sene 170, bu yıl başında 210 liraya aldığım city grip tek lastik olmuş bana 260 lira. sakız çiğner gibi lastik harcamam bi yana da döviz ile mi alakalı bu durum fazla değil mi bu artışlar ya?
  15. emiliosantos

Absürd 2. el fiyatları

Bilmiyorum bana mı tuhaf geliyor? Geçen sene maxi scooter araştırmaları yaparken baktığım fiyatlara bakıyorum bir de şimdikilere. mesela geçen sene ocak'ta 12.000 liraya satılan x-max'i ('15) adam 5.000 km kullanıp şimdi 14.000 tl'ye satıyor. yüksek segmentleri hayal bile edemiyorum. benim...
  16. emiliosantos

Motosikletin gerçek km'sini öğrenme yolları

2. el bi motosiklet satın alacak arkadaşım bana sordu servis kağıdına mı bakayım, TÜV'den mi soruşturulur, napılır diye. ben de cevabını tam bilmediğim için foruma sorayım dedim. 2006 model 30küsür bin'de gözüken bir motosiklet bu. görmeye gideceğiz. neye dikkat etmeliyiz arkadaşlar? teşekkürler...
  17. emiliosantos

Ekipman Kullanma Motivasyonu

Bir yakınım veya kendim kaza geçirene kadar ekipmanları hakkıyla kullanma motivasyonu bulamayacağım sanırım. satın alırken sertifikasından yorumlarına, testlerden kullanıcı deneyimlerine her şeyi didikliyorum. gel gör ki temmuz ayında pff çok sıcak ya diyip fethiye-istanbul arası yol yaparken...
  18. emiliosantos

Çalınan motoru hırsızdan çalan arkadaşım

Fethiye'de Honda Spacy 110 motorunu üzerinde anahtarı unutup parkettiği için çalınan arkadaşımın, 3 ay sonra aynı motoru yine üzerinde anahtarla ölüdeniz'de bulup çalıştırıp atlayıp gitmesinden sonra hırsızın hissiyatını merak eden kaç kişiyiz?
  19. emiliosantos

Artık trafikte babama bile yol vermem

Babam 360 liraya trafik sigortası yaptırıyor ben 795 lira. O dizel kullanabiliyor bana hep benzin gidiyor. ikimiz de trafik cezası yedik ikimize de 420 lira girdi. olur da pikniğe falan giderken selektör yaparsa el hareketi çekicem, evet.
  20. emiliosantos

Az kaldı benzin döküp yakıcam motoru

Hadi motor kışın istanbul'da yatmasın diye fethiye'ye götürdüm bir de gereksiz otopark masrafından kurtulmak için. Kaş-Fethiye kavşağında gözümün önünde çok ağır bir kaza oldu. çok acelem olmasına rağmen hemen aralarına dalıp yardım koştum. 112 aradım, sakinleştirdim, aptalca müdaheleleri...

Yeni mesajlar