Arama sonuçlarınız

1. I

Yetersiz Ehliyetle Tescilsiz Araç Kullanma Cezası

Merhaba arkadaşlar. Bizim dükkanda 2016 yılında alınan bi motosiklet vardı plaka vs yok. Geçen arkadaşım alıp bi sanayinin çevresinde tur atayım dedi polisler yakalayıp ceza yazmışlar. B sınıfı ehliyeti var 1002 tl ceza geldi ve 235 TL tescilsiz araç cezası geldi. Fatura benim üstüme bana ceza...
  2. I

Mondial Snappy X Suda Stop Etme Sorunu

Merhabalar.4 aylık 2300 km'de Snappy'm var.1 aydır yağmurlu havada hafif su bile olsa girince motor stop ediyor.Mayıs ayında almıştım motoru o zaman da yağmur yağmıştı kullandım bir sıkıntı yoktu zaten 4 kez yağmurda gezdim 2 si mayıs ayıydı sıkıntı olmadı ancak yağmurlar yağmaya başladığından...
  3. I

Mondial Snappy X Pat Sesi Ve Bazen Stop Etme Sorunu

İyi forumlar.Snappy'mde birkaç gündür gaz verirken patlatma sesi geliyor ve her pat sesinde olmasa da çoğunda stop ediyor.Dur kalklarda oluyor hızlı giderken hiç olmadı.Acaba sorun ne olabilir ? Teşekkür ederim.
  4. I

Mondial Snappy X Sürekli Yanan Kısa Far

Merhabalar.Pazartesi günü sıfır aldığım Snappy'de kısa far sürekli yanıyor.Sadece ön far yanıyor arka lamba yanmıyor. Bu normal mi ? Diğer Snappy'lerde görmüyorum acaba yeni mi çıkardılar ? Teşekkür ederim.
  5. I

100 SFC SNAPPY X İÇİN ZİNCİR YAĞI HK.

Merhabalar.100 SFC Snappy X motorum için en uygun zincir yağı hangisidir ? Motul'un birsürü modeli var hangisini alacağımı bilemedim.Würth de olabilir.Marka sorun değil en iyisi olsun :) Şimdiden teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59...
  6. I

Hoparlör Hakkında Bir Soru

Merhaba abilerim herkese iyi pazarlar.Bugün bir radyoyu söktüm ve parçalarını ayırdım.İçinden çıkan speaker var iki ucu var adaptöre bağlayınca zızzzzt ses yapıyor.Bundan müzik çalmasını istiyorum.Yani benim istediğim müzik çalsın istiyorum.Bunu yapabilir miyim ? İki ucu var sadece.Herkese...
  7. I

Mondial 100 SFS Sport Mu ? Kuba Rainbow 100 mü ?

Merhabalar daha önce scooter sormuştum ama tavsiyeleriniz üzerine cub almaya karar verdim.Bu iki modelden hangisi ? Titreşim az olsun 2 kişi fazla yorulmasın istiyorum.Herkese teşekkürler...
  8. I

Falcon Dolphin 100 Scooter Hakkında

Merhaba herkese o kadar motor değerlendirdim en son bunda karar kıldım ufak yerde kısa mesafe kullanacağım.Çekişi 2 kişi yeterli midir tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.NOT:İlk motorum olacak. Herkese hayırlı akşamlar...
  9. I

Son Kararım:Falcon 150 Wonder

Merhabalar.Fazla bütçe olmadan motor önerisi istemiştim sağolsun herkes birşeyler önerdi ancak bu motoru gördüm ve çok sevdim.İlk vitesli tecrübem olacak.Şehir içinde kullanmayacağım yazları yazlıkta kullanacağım.Ne dersiniz abilerim alayım mı ? Şimdiden teşekkürler.
  10. I

Çok Kararsızım Tavsiye Lütfen

Merhaba arkadaşlar.Bir kaç gün önce konu açtım mondial 100 mg prince için ama şimdi scooter mi alsam diyorum.18 yaşındayım tipi kötü olsun istemiyorum.Bütçem 2600 Tl.Sıfır alacağım.Yakıt önemli değil.CC önemli değil.Kışın kullanmayacağım yazları yazlıkta kullanacağım.Sizce scooter mi Prince tipi...
  11. I

Mondial 100 Mg Prince alınır mı ?

Herkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum.Scooterimden sonra vitesli olarak bunu beğendim.Yakıt önemli değil.Vergisiz olsun istiyorum yani 100 cc.2 ay sonra kısmetse alacağım.Önerir misiniz? Birde vitesleri hakkında bir bilgi bulamadım.Debriyajlı sanırım.Vites hakkında bilgi verirseniz çok...

Yeni mesajlar