Falcon Dolphin 100 Scooter Hakkında

Merhaba herkese o kadar motor değerlendirdim en son bunda karar kıldım ufak yerde kısa mesafe kullanacağım.Çekişi 2 kişi yeterli midir tavsiye eder misiniz kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.NOT:İlk motorum olacak. Herkese hayırlı akşamlar...

60km hızla giderken son hızdaymış gibi bağırarak gidiyo çinli 100'lük scooterlar. Mahalle arasında gezinmelik motor yapmışlar, uzun mesafede sıkar.

60km hızla giderken son hızdaymış gibi bağırarak gidiyo çinli 100'lük scooterlar. Mahalle arasında gezinmelik motor yapmışlar, uzun mesafede sıkar.
Abi peki mondial 100 sfs sport tavsiye eder misin cup nasildir yazarsan sevinirim teşekkür ederim..

Dostum sen KUBA marka cub al 2.5 yıldır KUBA KEE 100 var bende daha 1 lira masraf yapmadım

Dostum sen KUBA marka cub al 2.5 yıldır KUBA KEE 100 var bende daha 1 lira masraf yapmadım

Teşekkürler vallahi çok model var inşallah karar vericem birinde :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Son kararım mondial 100 sfs sport inşallah Nisan başında alacağım.Herkese teşekkürler.Yavaştan kask ve eldiven,sırtlık alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar