Arama sonuçlarınız

1. Yasin D

Araba için kışlık lastik önerisi?

Merhabalar. Bugüne kadar burada aldığım bilgilerle aldığım kararlardan asla pişman olmadım o yüzden soluğu yine burada aldım :) 2010 Renault Symbol 1.5 DCİ model aracımız için kışlık lastik arayışı içerisindeyiz. 175/65R14 185/55R15 ebatları sizin kullanıp çok memnun kaldığınız marka/model...
  2. Yasin D

En iyi sprey boya markası?

Selamlaar... Motorumun fosforlu sarı demirini siyaha boyamak istiyorum. Boyacı 1500TL fiyat verdiği için kendim boyamayı deneyeceğim. Sizce hangi marka boya almalıyım? Boyarken nelere dikkat etmeliyim? Direkt sarı boyanın üzerine 2 3 kat siyah sprey sıksam tutar mı?
  3. Yasin D

Lastik değişimi sonrası fren tutmuyor...

Herkese iyi aksamlar; İki motosikletin bugün lastik değişimlerini yaptırdık. Lastik değişimi sonrası iki motorunda arka fren pedalları yumuşadı.. Freni dipte kavrayıp direkt lastik kitliyor. Değişim yapan yeri aradım gel bakalım dedi. İş sebebi ile gidemedim. Sizce ne gibi bir sorun olmuştur...
  4. Yasin D

2 Kişi kampa gitmek için topcase şart mı?

Herkese selamlar, Pulsar 200NS motosikletim var, fakat görüntü sebebiyle topcase taktırmadım. Günlük kullanımda da hiç ihtiyaç duymadım. Şimdi yaz ayları sıcaklar derken sevgilim ile sakarya taraflarında kamp'a gitmek istiyorum ama tabii bagaj sıkıntısı olduğu için gidemiyorum. Şimdi...
  5. Yasin D

A normal bir durum mudur?

Herkese selamlar. Yeni farkettim sormak istedim. Motorun yağ doldurma tıpasının etrafında terleme gibi yağ izleri var? Normal bir durum mu? Motor Bajaj 200NS 5.100kmde bakıma yeni girdi.
  6. Yasin D

Zincir de paslanma.

Herkese selamlar. 3.500km de pulsar 200NS motorumun zincirinde paslanmalar mevcut. 0 aldığımdan beri her 300km de gaz yağı ile temizleyip motul c4 ile yağlıyorum. Bu paslanma zincirin ömrünü etkiler mi? bir zararı var mıdır? nasıl temizleyebilir miyim?
  7. Yasin D

Telefon tutucu ??

Herkese selamlar Motora telefon tutucu takmak istiyorum ama telefonun kamerasını bozuyor diye duydum özellikle Iphone da. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  8. Yasin D

ACİL ARH+ TROMBOSİT KAN LAZIM...

Arkadaşlar 2 Aydır ÇAPA TIP FAKÜLTESİNDE yatan babam için acil ARH+ TROMBOSİT kan lazım. Şuan yoğun bakımda bugün saat 17:30 kadar acildir. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim. 0539 460 32 88 Kerim DEĞİRMENBAŞI 0507 106 14 26 Yasin DEĞİRMENBAŞI NOT: Kızılay'a verilmiyor direkt...
  9. Yasin D

Sıfır motora plaka çıkarma süresi?

Arkadaşlar selamlar. C.tesi günü bayiiden motosikletimi teslim aldım. Sigorta/ruhsat işlemlerini tamamladım ama C.tesi günü şoförler odası kapalı olduğu için plakayı bastıramadım. Bu haftaiçide işten izin alamadığım için plaka haftaya cıkacak bu süre zarfında motoru kullanabilir miyim. Çevirmede...
  10. Yasin D

Acemi ve rodaj ?

Herkese selamlar. İlk motorum olan, Kymco Agility scooter ile 3 Sene 15.000 kmlik süren maceramızı geçen hafta sonlandırmış bulunuyoruz. 2. Motor olarak Bajaj Pulsar 200NS de karar aldım ve ilanlara bakmaya başladım. Sıfırı 66,750TL olan motorun 2017 model 30bin km de olan motorları 60,000 TL...
  11. Yasin D

İstanbul ve çevresin de denize girilecek yerler.

Selamlar... İstanbul içi veyahut çevresinde denize girilecek bildiğiniz tenha henüz "doblocular" tarafından keşfedilmemiş yerler var mı? Normal şartlar da Şile/Ağva tarafların da giriyordum fakat pandemi nedeni ile kalabalık arasına girmek istemiyorum. Bildiğiniz yerleri paylaşırsanız...
  12. Yasin D

Akü Hk.

Merhabalar, Kymco Agility 125 için akü almam gerekiyor fakat bu konuda bilgim yok. Biri 12V7Ah tak diyor biri 12V6Ah diyor. El kitapçığın da "Bu modelde bakım gerektirmeyen (saf su ilavesi yapılmayan) akü kullanılmıştır." yazıyor sadece Voltaj ve amper belirtmiyor. 125cc scooter için 12V6Ah...
  13. Yasin D

Kaza! Sizce kim haklı ?

Herkese iyi akşamlar diliyorum. 2 Saat önce yaptığım bir kaza sonrası uzlaşamadığımızdan dolayı gelen trafik polis den yediğimiz azarla tutanak tutuldu. Tutanağı yarın trafik ekipler amirliğin den alabileceğimi söylediler. Bir kroki çizmeye çalıştım idareten size de danışmak istedim, kim...
  14. Yasin D

Sizce neden olmuştur?

Merhaba arkadaşlar, Agility marka bir scooterim var 17.xxx km de. Bu zamana kadar her 2000 bin de bir bakımını yaptırdım. Dün motoru bırakıp bu sabah çalıştırdığım da marş basmadı, marş tuşuna basılı tuttuğumda bir iki kez dönüp sesi kesildi. Bir kaç kez uğraştıktan sonra ayak marşı ile...
  15. Yasin D

Yağ tavsiyesi.

Herkese merhabalar. İlk motorum Kymco Agility 125 marka bir scooter alalı 6 ay/4000 km oldu, bu sürede 2 defa yağı değişti, ustamın koyduğu yağı markasını bilmiyorum daha önce görmedim. Şimdi daha kaliteli bir yağ koymak istiyorum motora fakat hangisi koyacağımı bilmiyorum. Sizin tavsiyeniz...
  16. Yasin D

Durt Road Vogue Nx vs Venom D2 Racing Mont

İki mont arasında kaldım. Kullanan var mı hangisini önerirsiniz? Ya da tavsiye edeceğiniz marka var mıdır? https://www.durt.com.tr/urun/road-vogue-nx...
  17. Yasin D

Mt Stinger New Gp Kask

Merhabalar :king: Sizce bu kask alınır mı? Yeni çıktığı için internet te türkçe incelemesi filan yok belki aramızda alıp kullanan vardır...
  18. Yasin D

Kaza yaptım yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle merhaba, 12 Ağustos tarihinde bağdat caddesinde sol şeritte ilerlerken orta şeritten sola sokağa dönmek isteyen bir araca sürücü kapısından çarptım ve sola doğru düştüm. Kaza da sağ bacağım ve sağ omzumda yaralar meydana geldi. (Sadece kaskım vardı :pale:) Ambulans ile hastaneye...
  19. Yasin D

Motosiklet Kilit Tavsiyesi ?

[/url][/IMG] [/url][/IMG] İlk motorumu sonunda almış bulunmaktayım :cherry: Allah hayalini kuran herkese nasip etsin İnşallah. Şimdi asıl konuma dönersek oturduğum semt biraz tehlikeli o yüzden sağlam hem disk kilit hem zincir kilit almak istiyorum. Bütçe olarak 1000tl ayırdım. Aklımda disk...
  20. Yasin D

Motor bloğu orjinali ile değişmiş motor?

Selamun Aleyküm, 2.El Kymco agility 125 buldum. Satan arkadaş motor ile hızlı kasisten geçtiği için motor bloğunun egzoz kısmından çatladığı ve zamanla çatlağın boyutu büyüdüğü için yetkili serviste orjinali ile değiştirğini söyledi. Motor bloğunda herhangi bir kaynak izi yok dediği gibi...

Yeni mesajlar