Arama sonuçlarınız

1. ismail kozan

HYOSUNG GT 250 R LÜTFEN ACİL YARDIM

MERHABA GT 250R BULDUM Bİ TANE KESEME UYGUN BUGÜN MOTORA BAKTIM SOL BLOKTA DEBRİYAJ TASININ OLDUĞU YER SÖKÜLMÜŞ KAPATIRKEN SIVI CONTA ATMIŞLAR ÜSTÜNE BUNLAR SORUN OLURMU MOTORDA YAĞ DAMLATMA YOK BU ARADA BİRDE VİTES GEÇİŞLERİ BAYA SERT GELDİ BANA SANIRIM O HEPSİNDE VAR BOŞADA ZOR ATIYO ARADA...
  2. ismail kozan

Arka jantim yamuk fikir almak istiyorum

Merhaba yeni motosikletimin arka jantinda sag ve sol yerinde ufak yamulma mevcut orta sehpada arka tekeri cevirdigimde teker yamuk donmuyor ama jant yamuk yeni jant baya pahali acikcasi onarticak nakitim bile yok suanda bu şekilde kullansam herhangi bir zarar meydana gelirmi acaba haftada hic...
  3. ismail kozan

İZMİR - BUCA ŞÜPHELİ Yamaha Fazer Gri renk

Bugün 17.00 Da buca kozağaçda motorla eve dönerken plakasız kafalığı kırık kuyruk kırık Fazer gördüm üstündeki elemanın tipinde hayır yoktu yanına yaklaştım hırsızmı değilmi anlayım diye vizörü açtım satıyosan alıyım makinayı dedim adam gazı açtı fizana uçtu altımdaki makina 150lik...
  4. ismail kozan

Her hafta yaptığımız İZMİR gezisinden bir kare

Grubumuzun ilk tanışma buluşması inciraltı inciraltından da urlaya ufak bi gezi yaptık. Her hafta düzenliyoruz. Whatsapp grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar olursa özelden msj yolu ile numarasını atabilir.
  5. ismail kozan

CAN'a geleceğine MAL'a gelsin.................

Bugun 9.15 de kapali virajin sonunda su satan 7veya9 yaşları arasında bir kız cikti karşıma aniden birden kırdım direksiyonu attim motoru sola bende sağ tarafa suruklendim tahminen 7.8 metre motor ise tam 20 metre suruklendi duserken ibrem 70 i gösteriyordu yerde suruklenirken motor kizi teğet...
  6. ismail kozan

Mr destro 250 & Hyosung GT 250 N

cbf imi satıp 4 veya 5 bin TL lik bi bütceyle bu 2 naked dan birini alıp edit lemek istiyorum kafayı söküp predatör maskesi takıcam egzos'u değiştiricem jant ve lastik ebatlarını büyütcem aklımda bunun gibi şeyler var deneyimi olupda yahu onu öyle yapma böyle yap daha güzel olur diycek varsa...
  7. ismail kozan

CBF in bu kadar dayanabilceni hiç düşünmüyodum

Pazar günü didime yolculukda motorsiklete artcim ve tüm çanta v.s ağırlıklar dahil ben hesapladım 246 KG cıkıyor toplamında 320 KM yol yaptık gün içinde ben 80 KG artçı 71 arka bagaj mangal kömür 35 KG onun çantası benim çantam toplam 60 KG üşenmedik tarttık cıkmadan önce :D üstelik 30.35 TL...
  8. ismail kozan

yurt dışı cbf 125'ler

1.2 grenaj ve değişik renk ile motor yüzüne bakılır halde teşke türkiyedede aynısından olsa burdaki cbf 150 ler akraba evliliği gibi kırmızı cbf de sadece extra alt uzun sakal panjur var
  9. ismail kozan

Motosiklet canta tavsiyesi

Malesefki 60 TL bütçem var sag ve sol motorcantasi varmi piyasada bu paraya ? Var ise marka yazarsaniz sevinirim
  10. ismail kozan

Hero dan yeni motor Karizma 250

Hero karizma modeli touring , racing , supersport karışımı küçük naket tarzı bir motor. Her tarz motorlardan esinlenilmiş model üzerine işlenmiş. konuyu açma sebebim tasarımı hakkında nacizade fikirlerinizi almak. TEKNİK ÖZELLİKLERİ 223 CC 19 beygir mikro işlemcili ateşleme 5 vites Jant...
  11. ismail kozan

MAL VE CAN ZARARI ICIN ONLEM YARDIM.

Merhabalar arkadaslar bi konu hakkinda yardim istiycem daha dogrusu fikir danışıcan yaklaşık 5 ay önce babam park.halinde bir araca hafifce sürttü arabada maximum 50 tl lik hasar cikti aracin sahibi aracinda yoktu babamda bekledi sahibini aracin yaptigi hatayi ödemek icin herneyse adamlar geldi...
  12. ismail kozan

jant yamulması

Herkeze iyi günler. Arka jantımda çok ufak bir yamulma olmuş gözle görülmüyor yanlız orta sehpaya aldığımda lastiği hızlıca döndürdüğümde azçık belli oluyor birde lastik elle zor dönüyor biraz şimdi bu şekilde kullansam herhangi bir problem yaratırmı ? motor önceden 150 km hıza ulaşırken şuan...
  13. ismail kozan

İZMİR'den selamlar

hava hiç farketmez türkish riders affetmez
  14. ismail kozan

EHLIYET'I HALEN ALAMADIM

Merhaba herkeze iyi gunler yeni sistemde ehliyetin ankaradan 15 gun icinde geldigini söylemislerdi ve 15 gunluk geçici ehliyet verdiler bugün tam 16 gün oldu benim ehliyetten hayla haber yok ev hic bos deildi yani gelipde kimsenin olmamasinim imkani yok benim suan gecici ehliyetim suresi doldu...
  15. ismail kozan

Motorlardaki performans kaybı

Zamanla çoğumuzun motorunda görülür performans kayıpları Bu konu altında bunun sebeplerini belirtelim mesela 223 cc 17 beygir olup 140 basan motorum şuan 110.120 yi zor görüyor nedenleri nedir ? yazım hatalarım olabilir klavyem bozuldu sanal klavye ile yazıyorum.
  16. ismail kozan

TAMDA YAPMAK İSTEDİĞİM :)

https://www.youtube.com/watch?v=5Ve7-UZ7KPE
  17. ismail kozan

İZMİR ETKİNLİK

Merhaba forumda etkinlik bölümü niçin aktif değil merak ettim Arkadaşlar izmir'de arada sırada toplanan bir grup varmı varsa dahil olmak isterim. yoksada oluştursak iyi olur bence Whatsapp grubu kurabiliriz oradan etkinlik düzenleriz.::haapppy:
  18. ismail kozan

''TANK SLAP''

Bu sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamak için dolabı açtım bişey kalmamış. Bende düşündüm evden 20 km uzaklıkta ufak bi köy var orda kahvaltı için süpher menüler var serpme kahvaltı v.s.vs bi an aklıma geldi azım sulandı hemen takdım ekipmanları kaskı ceketi eldiveni düştüm yola saat 10:00...
  19. ismail kozan

İRC'nin attığı son tokat

Lastiklerim o kadar berbat durumdaydıki düz kuru zeminde bile gazı birazcık acmamla beraber kuyruk kaymaya başlıyordu Bügün 12:00 da motoruma binip İRC'marka lastiklerimi pirelli diablo rosso 2 ile değiştirmeye gidiyordum ortalama 8 km bi yol kat edicektim varmaya son 3 km kala kırmızı ışıkta...
  20. ismail kozan

27 Aralık Pazar günü İzmir buluşması

Merabalar Grup tecrübesi olan veya olmayan tüm arkadaşları bekliyoruz CC ayrımı yoktur her CC den arkadaş gelebilir gelenler konu altına yorumunu yazsın önümüzde 25 GÜN var gelicek olan arkadaşlar kendilerini hazırlamış olur tarihi o yüzden uzun tuttum aklımdaki güzergahı acıklıyorum herkez...

Yeni mesajlar