Arama sonuçlarınız

1. A

Ehliyetsiz Motosiklet Sürme

Merhaba arkadaşlar önceden buna benzer konular açtığımı biliyorum ve forumda böyle bir konu varsa affedin neyse Benim köyde bir motorsikletim var (ruhsatı amcamın üstüne kayıtlı ) işte 150 cc lik bir motor bir kaç tane a2 ehliyet kursu videosu izledim ve motor sürmenin inceliklerini...
  2. A

bajaj discover bayi

Merhaba arkadaşlar mersin içinde yenişehire yakın bajaj yetkili bayisi varmı ? şimdi bazılarınız google haritadan bak diyeceksiniz baktım ama eczane banka yada yol olmayan ormanlık alan gibi yerlerde gözüküyo ne yani banka ve eczanelerde motordamı satılmaya başladı bide kim yol olmayan ormanlık...
  3. A

Motosikletin gücünün ağırlığına oranı ?

Arkadaşlar biliyosunuzki yeni yasada a1 ehliyeti almak için bir diğer sınırda motorsikletin gücünün ağırlığına oranı 0,1 olan motorlar geçiyo ve arkadaşlar bende dahil olmak üzere bunun nasıl hesaplanacağını bilmeyen kişiler var :pale: cevaplarsanız hem beni hemde bilmeyen arkadaşlarımızı...
  4. A

125 cc ve altı motor önerileri

Merhaba arkadaşlar 125 cc ve altı eli ayağı düzgün 4000 tl ye yakın fiyatı olan az yakan ve hergün 20 - 30 km yola dayanabilen bi motor öneriniz varmı arkadaşlar bide yedek parçası kolay bulunsun ve ucuz olsun aynı zamanda dayanıklı olsun ve tabikide konforlu olsun motor öneriniz varsa söyleyin
  5. A

150 cc lik motosiklet 125 cc ye düşürme

Merhaba arkadaşlar biliyosunuzki yeni yasa gereğince 125 cc altı motorlar için a1 ehliyeti 16 yaş sınırına getirildi . Arkadaşlar bende 16 yaşında ehliyet almayı düşünüyorum ve aklımda motor olarak kuba PARS motoru var konuyu uzatmadan hem ruhsatta hemde performans olarak motorun cc sini...
  6. A

scooter tavsiyesi

Arkadaşlar meraba benim 13 yaşında bi kuzenim var motorsiklet sürmeyi çok istiyo ybr 125 yada discover 125 st almayı düşünüyomuş ama ben o yaşlarda scooterla başlamasını önerdim 5000 lirayı geçmicek , tekeri çok küçük olmayan , tipi güzel , 125 cc den yukarı olmayan , yedek parçası kolay bulunan...
  7. A

Yeni Ehliyet Yasasında Neler Değişecek!

Arkadaşlar çoğu kişinin bildiği gibi yeni ehliyet yönetmeliği resmi gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdi peki ne değişecek yeni yasada. Henüz nasıl uygulanacağı tam olarak belli olamasada yeni yasa 1 Ocak 2016 tarihinde tam olarak yürürlüğe girecek. Biz bu yeni ehliyet yönetmeliğini sadece...
  8. A

YBR 125 LASTİK

Merhaba arkadaşlar , forumunuza yeni katıldım neyse uzun lafın kısası ben Allah nasip ederse gelecek yaz tatilinde YBR 125 alacağım ama şu teker meselesi biraz kafamı karıştırdı ben hem asfalta hemde arazide (dağ yolu vb.) yerlerde sürmek zorunda kalıyorum ve motora yeni başlıcam bide bütçemde...

Yeni mesajlar