YBR 125 LASTİK

Merhaba arkadaşlar , forumunuza yeni katıldım neyse uzun lafın kısası ben Allah nasip ederse gelecek yaz tatilinde YBR 125 alacağım ama şu teker meselesi biraz kafamı karıştırdı ben hem asfalta hemde arazide (dağ yolu vb.) yerlerde sürmek zorunda kalıyorum ve motora yeni başlıcam bide bütçemde fazla değil nasıl bir teker almalıyım sizce (ybr nin son modelini alacağım ona göre önerirseniz ) cevap veren herkese şimdiden teşşekürler

Ben Michelin Pilot Street kullanıyorum ama sizin kullanımınıza Pirelli Dura Traction daha uygun gibi.

Pirelli Dura Traction yağmurda çamurda falan kaymaz dimi çünkü bulunduğum yerin yağmurları baya bi şiddetli oluyo

Pirelli Dura Traction yağmurda çamurda falan kaymaz dimi çünkü bulunduğum yerin yağmurları baya bi şiddetli oluyo

Hocam illa kayacak, motosikletin "fıtratında" var :mrgreen: Ama şunu söyleyebilirim; Michelin beton asfalta uygun bir lastik, araziye de gidiyorum ve enteresan bir şekilde kaymıyor gevşek çakıllı zeminde. Yalnız arazi kullanımında Michelin'in ömrü epey azalır, çamur falan da görecekseniz pilot street kesinlikle iş yapmaz. Dura Traction'ı kullananlar memnundu galiba, kullanıcı başlığında aratın isterseniz. http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=8492722

Çok erkenden başlamıssın. Araştırma sonuçlarını bi kitapta derleyebilirsin, vakti olmayanlar keyifle okur :)

motoru aldıktan sonra bi bilgiler işe yarıyomu diye bi test ederim ve ybr yi kulanırken dikkat edilmesi gerekenleri forumda paylaşırım tavsiyen için teşekkürler

Dura Traction yeni taktırdım. Bende sen gibi bozuk zeminlerde kullanıyorum oldukca iyi ve yapı itibari ile dayanıklı. Yağmur suyu tahliyesi çok iyi. Kayma yaşamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar