Arama sonuçlarınız

1. Zsrvc

Öğretmenler günü

Değerli öğretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsun.Baslik açılmış mı? diye baktım ama forum ahalisi en son 2013 yılında kutlamış bu günü. Herşeye Duyarlı arkadaşlara duyurulur!! Birazdan tebessüm... Tahir... onu hiçbir sınıf arkadaşı sevmiyordu. Çünkü derslerine asla çalışmayan, tembel...
  2. Zsrvc

Şartların ne önemi var.SÜR

gezilerimden iki kısa video.Umarım beğenilir
  3. Zsrvc

kaza anı

merhaba MT AİLESİ Bununla beraber 3 defa küçük kaza geçirdim.ilk kazam yaklaşık 30 km hızla giderken ters yönden gelen bir aracın aniden önüme kırması ile düştüm,ikincisi ise sabah saat beş civarları yolculuğa başladığım ve yaklaşık 10km sonra 5-6 köpeğin saldırısına uğradım ve düştüm sonradan...
  4. Zsrvc

Rize - Muş 10 eylül 2017

Geç kalmış bir duyuru ama yine de yapmak istedim. Rota; Rize merkez,ikizdere,ovit dağı, ispir,erzurum,çat,karlıova, varto,muş merkez Bu rotanin herhangi bir yerinde dahil olmak isteyen ve çay muhabbet olarak da durabilecek yerlerde olabilir.saygılar
  5. Zsrvc

Sodes projesi

Sosyal eğitim projeleri dahilinde Doğu illerini kapsayan bir proje hazırlamak istiyorum.projenin çocuk,kadın ve ekonomik durumu yeterli olmayan kişileri içeren sosyal sorumluluk projesi olması gerekmektedir.Burada gerçek anlamda fikir açısından yardımcı olmak isteyen değerli motorcu...
  6. Zsrvc

Motorcu erkeğini itici yapan özellikler

Okuduğum bir makaleden gerçekten doğru gibi -Motorum var edasını bir türlü bırakamaması. -Kaskı çıkartınca jöle dolu bir kafa çıkması. -Kask iç pedlerinin ayak gibi kokması ve onu sizinle paylaşma çabaları. -Kafeye otururken kafasındaki kaskla çevreyi erkek aslan gibi süzen bakışlar. -Kafeye...
  7. Zsrvc

eken H9 yardıma ihtiyaç var

Heken h9 kamerami güncellemek istiyordum falan yanlış sürümü yükleyince kamera açılmaz oldu. Bende int ilk sürümü buldum fakat bir türlü yükleyemedim.sorun ise win10 işletim sisteminde bir türlü Sürücü olarak tanıtamadım ne hikmetse yazıcılar ve aygıtlar kısmında çıkıyor bu yüzdende...
  8. Zsrvc

09.07.2106 cumartesi Sile,ağva

İstanbul da kalan arkadaşlar canınız sıkılmıştır diye dusunuyorum. Geziye katılmak isteyenlerle saat 9:00--10:00 ümraniye IKEA de kahvaltı yapıp cay,kahvelerimizi biraz hava olabiliriz. Düşünenler isimlerini yazsın lütfen
  9. Zsrvc

Discorevy canel çıkan türk motorcular

Yorum yok Yorum sizlerden... ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:46 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:57 ---------- ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki...
  10. Zsrvc

İnanılmaz ölüm

sinemanın kahrını bunlar cektii beee
  11. Zsrvc

Sorun sorunsalli..

Bu forumda kullanılan Sorunsali kelimesi acaba hangi anlamda kullanılıyor biri türlü Çözemedim.bir problem veya sorun ne zaman'dir sorunsali oldu anlamadım zaman çok hızlı akıyor galiba. Örneğin: motorumun akü şarj sorunsalı var,Kafamda deli sorunsallar var,vs... sorun:Araştırılıp...
  12. Zsrvc

Cyberlink Powerdirector 12 hakinda

Cyberlink Powerdirector 12 hakinda Action camera ile çektiğim 60fsp formatı programda 24,34 gibi bir formatta görünüyor Cyberlink Powerdirector 12 fps ayarını nereden değiştirebilirim. Bilen varsa bii yardım lutfen ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj...
  13. Zsrvc

Lastiğin orta amortisöre etkisi nedir???

Arkadaşlar lastikleri mi değiştirdim orijinal ebadında 70 yanak olan lastiklerimi 60 yanak ile değiştirdim fabrika verisinden 60 yanak da kullanabileceğimi belirtmiş yani kafadan atmasyon bir şey yapmadım.şimdi soru lastiklerim 70 yanak iken orta amartisor daha sert idi 60 ile değiştirdiğim...
  14. Zsrvc

Değişik tipler

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1137120912985533&id=141784299185871
  15. Zsrvc

Neden düştü???

https://youtu.be/3KFBOCvrlQE
  16. Zsrvc

Motosikletli dediğin budur

Olması gereken hangimizin bu çesaret var:sunny: https://youtu.be/t1RrBBW9eU8
  17. Zsrvc

Tavsiye istiyorum:Lastik taktırmak ve balans

Forumda aradım ama güncel olarak lastik takip balans ayarı yapan bir yer bulamadım.Anadolu yakasında ümraniye civarlarindayim yeni aldığım lastikleri takacak bir dükkan arıyorum fiyatı uygun ve işini iyi yapan bir usta ve dükkan ismi varsa paylaşırsanız sevinirim. Not:işini kötü yapıp çok...
  18. Zsrvc

mitas sport force? ???

Michelin pilot road ve Diablo rosso2 ye alternatif fiyat olarak daha uygun yumuşak hamurlu mitas sport force diye biii lastik buldum firma arkasinda duruyor ama kullanan oldumu bu lastiği.mitas Mc50 de var ama ondan bahsetmiyorum.
  19. Zsrvc

lastik yada eğitim

Mt ailesi geçen günlerde iki defa yere yapmıştım ilki feti paşa korusunda kahvaltı(ailece) onlar eve araba ile dönerken bende şöyle bii beykoz riva yapayım dedim.fethi paşa korusundan Kuzguncuğa indim tam ışıklardan döndüm önüm bomboş hafif gaz verdim ki lavul-denyo-mal birden benim seride...
  20. Zsrvc

Yeni model lamaha

İşte son modelleri lamaha böyle resimler görünce insanın içi ısınıyor

Yeni mesajlar