Sorun sorunsalli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu forumda kullanılan Sorunsali kelimesi acaba hangi anlamda kullanılıyor biri türlü Çözemedim.bir problem veya sorun ne zaman'dir sorunsali oldu anlamadım zaman çok hızlı akıyor galiba.

Örneğin: motorumun akü şarj sorunsalı var,Kafamda deli sorunsallar var,vs...

sorun:Araştırılıp öğrenilmesi, düşünülüp çözümlenmesi, bir sonuca bağlanması gereken durum, mesele, problem.

sorunsal:1-Çözümü belli olmayan . 2-
Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan, problematik.

Zamanında , popüler bir dizi içerisindeki yumuşatılmış şebek mikrobların, şirinleştirilmesi adına(baa öle geldi nedensiz) zihne şırınga edilmesi ve ağızlara pelesenk edilmesi dolayısı ile... bir laf , hadi canım sendecilik bir paradox..bizde yedik.

Zamanında , popüler bir dizi içerisindeki yumuşatılmış şebek mikrobların, şirinleştirilmesi adına(baa öle geldi nedensiz) zihne şırınga edilmesi ve ağızlara pelesenk edilmesi dolayısı ile... bir laf , hadi canım sendecilik bir paradox..bizde yedik.

Aynen öyle,o kadar benimseniyor ki tv olsun sosyal medya olsun buralardan dillere dolanan çok acayip şeyler var hatta yakinda agir abileri bile "ablan tek teker bebeğim" derken görme ihtimalimiz var.

images

Bana da çok komik geliyo doğrusu. Sorunsal nedir ya :mrgreen: Konu başlığını kafiyelendirme veya ifadeyi yumuşatmak için sorun'a salı ekliyolar galiba

Motosikleti
2018 SHERCO 250 2021 SYM Symphony 200 2024 TVS Ntorq.
-sel -sal eki ile türetilen kelimelerin Türkçe olmadığını, yanlış iş yapıldığını okumuştum Yavuz Bülent Bakiler'den.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar