Arama sonuçlarınız

1. M

Xcting Serisi Maxi Scooter Alacağım!

Merhabalar sevgili arkadaşlar, gününüz güzel olsun. Kymco Maxi Scooter alacağım. Satmayı düşündüğünüz Xcting 250 serisi motorlarınızın ilan veya detay bilgileri paylaşırsanız sevinirim. Farklı marka veya model önerilerinizi de okumaktan mutlu olurum :)
  2. M

Roadwin250 Aldım! (İNCELEME)

Merhabalar sevgili arkadaşlar. Aslına bakarsanız 3-4 ay önce açmayı arzuluyordum bu konuyu ama bugüne kısmet oldu. Belki açtığım başlıklarda yorumunuz olmuştur, bildiğiniz üzere 250CC racing arayışım vardı ve nihayetinde Daelim Roadwin 250R almaya karar verdim ve aldım çok şükür 2016 Mayıs...
  3. M

Daelim Roadwin 25 Alacağım!

Merhaba sevgili motosiklet tutkunu arkadaşlarım. Uzun zamandır 250 cc bir racing arayışı içindeyim. Oldukça hararetli tartışmalara sahne olan Bumoto Calibre 250'den vazgeçtikten sonra son kararımı Daelim Roadwin 250'ye çevirdim. 25 Hp - 19 nm torku, görece güzel tasarımı, su soğutması...
  4. M

Calibre 250cc Alıyorum

Merhaba sevgili arkadaşlarım. 2-3 aydır arayış içindeyim. Ve nihayetinde Bumoto Calibre 250cc üzerine tabiri caizse "kumar oynamaya" karar verdim. Bu motor için 6,500 Tl'ye kadar bütçe açtım. Sizlerin değerli yorumları ya beni harekete geçirecek ya da tamamen vazgeçirecek. Kullanım amacım...
  5. M

YUKİ YK 250-21 alacağım, fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba Sevgili motosiklet tutkunları 250 cc motosiklet almak istiyorum ve de uzunca bir süre marka-model araştırması yaptım. Nihayetinde YUKİ YK 250-21'de karar kıldım. Fiyat/Performans ölçeğinde değerlendirdiğim zaman çok iyi buldum. Sizler ne düşünüyorsunuz? 28 Hp olduğu görülen bu motorun...
  6. M

250 cc ve üzeri tavsiye

Merhaba sevgili arkadaşlar. 250 cc veya üzeri ikinci el motosiklet almayı düşünüyorum. Kymco gibi çok fazla adı sanı duyulmamış ama kaliteli markalar tercihim. Sizin tavsiyeniz ne olur? Şu konuma da bir ara göz atın.
  7. M

250 cc ve üzeri hasarlı motor aranıyor

Merhaba arkadaşlar. 250 cc veya üzeri hafif hasarlı veya gözden çıkarılmış ağır hasarlı motosiklet arıyorum. Motosikletinizin fotoğrafını ve uygun fiyat tekliflerinizi özel mesaj olarak veya konuya cevap şeklinde eklerseniz makbule geçer.