Arama sonuçlarınız

1. U

yanlış kayış takarsak ne olur yardım lütfen

merhaba yuki enzo 50cc motosikletim var kayış koptu bende hiç eskisine bakmadan gittim motorcudan yuki enzoya göre kayış istedim 729.17,7 30 ölçülerinde kayış verdi taktım motora çift ayakta iken çalışıyor teker yere değince çalışmıyor motordan çıkan kayış 723,18 acaba sebep bumudur şimdiden...
  2. U

polis motoru kapıdan çekici ile aldı sonra geldi beni alıp motoru teslim etti

merhaba akşam 11 gibi kapıda park halinde duran cbf150 motoru polis aramasımı deniliyor yakalamasımı herneyse daha önce başıma gelmedi bilmiyorum o yüzden çekici cagırdı götürdü yüzde 90 borcu vardır halledin yediemin otoparktan alın dedi. kendilerince tutanak tuttular ben görmedim ne...
  3. U

cbf150 yoldaşımı sattım

merhaba yıllardır kullandıgım cbf150 motosikletimi sattım fuar yaklaşıyor 18bin liraya kadar alacagım naked tarzı istanbul içi işe gidip gelmeye ve eşimle il dışı turlarına uygun tavsiye rica ediyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler
  4. U

Motosiklet aldım ama ruhsat konusunda sorunum var

merhaba çekme belgeli motoru noterde trafige çıkaracak şekilde üstüme aldım plakasını ve ruhsatı almam gerek ikamet ettiğim trafik büroya gitsem halledebilirmiyim yoksa randevü almam gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim
  5. U

Kredi kartı ile motosiklet almak istiyorum

merhaba, cbf 150 2. 100bin kilometreyi devirdi artık değişeyim diyorum kartımın limiti 6100tl 12 taksitle alabileceğim sıfır 2.el tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar Saygılarımla
  6. U

motorsikletim sürekli durduğu yerde çalışsa bir depo kaç gün gider

merhaba. cbf 150 motorsikletmi bir projemde kullanmak istiyorum bir depo 50 liraya doluyor çift ayaga alsam 1 depo benzin 2. viteste sürekli dönse devir hızı 3000 falan olur nekadar gider sizce
  7. U

diz örtüsü(etek) 2 kişilik olanı varmı acaba

merhaba arkadaşlar günlük 2 kişi motorla işe gelip gidiyoruz malum havalar sogudu geçen kıştan astım oldum hala uğraşıyorum bu sene iyice perte çıkmadan önlem almam gerek mecbur çalışmakta gerek varmı acaba bildiginiz 2 kişilik diz örtüsü yardımcı olursanız sevinirim
  8. U

Yağ haznesini nasıl temizleyebilirim

MERHABA arkadaşlar cbf 150 motorum var yağ değişimi yapıcam hazır yap boşaltmışken içini temizlemek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim elimeki imkanları sıralayacak olursam basınçlı hava var yüklü miktarda saf alkol ve aseton var bunları kullansam zararı olurmu yada öneriniz varmı
  9. U

modemli motorsiklet olsa nasıl olur

merhaba arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum örnek grup gezisi var 50 kişilik bir tane gönüllü sistemi arka çantaya koyacak ve yayın evi olacak wifi üzerinden anlık grup konuşma yapabilecek sizce mantıklımı bir nevi ticari düşünüyorum
  10. U

kime küfür edicem bilemedim

merhaba arkadaşlar sigorta fiyatlarını protesto eden biri olarak muaynem geldi mecbur yaptırıcam sonrasın iptal ettiricem diye düşündüm ve sigortam'neti aradım motorum cbf 150 sigorta teklifi ak sigorta 2400tl anadolu sigorta 3700 tl dedi bende moturumu size versem üste para versem öyle...
  11. U

ruhsat yok belge yok nasıl olacak bu sigorta muayne

merhaba arkadaşlar malum sigorta fiyatları epey yüksek bende yaklaşık 1 senedir sigortasız kullanıyorum fakat muayne zamanı geldi çattı mecbur sigorta yaptırmam gerek sigorta şirketlerini aradıgımda benden noterin verdiği kağıdı yada ruhsatı yanımda bulundurmama soru soraklarını söylüyorlar...
  12. U

gürcistana gitmiş olan varmı

arkadaşlar gürcistana giden arkadaşlardan bilgi rica ediyorum çıkıta didik didik arama yapılıyormu
  13. U

ufak motorsiklet turumu kazasız tamamladım allah tekrar nasip etsin

merhaba arkadaşlar gps takipten baktım fazlada ufak bir gezi değilmiş beni yolda bırakmadıgı için motorsikletime teşekkür ediyorum.
  14. U

5000 liraya alınabilecek 150 cc üstü motor tavsiyedi

Merhaba arkadaşlar Honda cbf 150 benim için bitmiştir satıyorum max 5000 tl civarı 150 cc üstü motor öneriniz varmıdır acaba 2.el alıcam
  15. U

800 km yol yaptım 180 tl benzin gitti normalmi

Merhaba arkadaşlar İstanbul'dan Yalova Bursa İnegöl Balıkesir merkez Edremit Burhaniye Kazdağları Çanakkale ezine Gelibolu Edirne trakya ve Büyükçekmece bitiş 812 km yol 180 tl benzin sizce normalmi motorum cbf 150 Honda Abidede aynısı var 50 tl ile 489 km yol yaptığını söyledi
  16. U

daha önceden bursaya giden gezen konaklayan bilgi rica ediyorum

merhaba arkadaşlar istanbuldan bursaya gidicem muhtemelen bir gece konaklayıp öyle devam edicem ege turuna. önereceğiniz pansiyon otel uygun fiyatlı bir yer varmı ve bursada gezmeye ilk nereden başlamalıyım teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj...
  17. U

yola çıkıcam artçı ile iletişim kuramadım bir türlü

merhaba arkadaşlar artçımla uzun yola gidicez inşlh son hazırlıklardayız iletişim sorununa takıldım bir türlü bende iphone artçımda android telefon var yardımlarınızı rica ediyorum
  18. U

sigortasız satış yapılabilirmi

merhaba arkadaşlar malum sigorta fiyatları yüksek oldugundan motorsikletimi sigortasız kullanıyorum bu aralar motorsikletimi satmayı düşünüyorum biraz yükselticem bütçem doğrultusundan etraftan duydugum kadarı ile sigortasız satış yapılazmış nekadar doğrudur yada ne yapmam gerekir yardımcı...
  19. U

hurda motor nerden bulabilirim

merhaba arkadaşlar şasesi sağlam hurda motor iskeletlerine ihtiyacım var bunun pazarı olan biyer varmı bildiğiniz 600rr gibi mesela
  20. U

kaza yaptım parçayı çözemedim cbf 150

merhaba arkadaşlar bugun talihsiz bir olay oldu iş yerinde geri geri gelen araç motru yatırdı.. on grenaj depo dan fara dogru giden parça internetten baktım ancak yeni kasa eski kasa modelleri var galiba öyle anladım benim motorum 2013 model yardımcı olurmusunuz

Yeni mesajlar