Arama sonuçlarınız

1. B

CG lastik seçimi

Slm arkadaşlar CG ye arka on lastik alacam koy yerindeyim mishelin plot stretmi yoksa pirelli duractionmu alayım
  2. B

Motosiklete aku alacam ama

Slm arkadaşlar hayırlı günler motosikletimin akusu öldü resimlerdeki aku lerden hangisini tercih edersiniz Simdiden teşekkür ederim
  3. B

Motorsiklet ramork yapacağım

slm arkadaşlar motosikletime ramork yapacağım motorum celik cg 100 cc den 150 cc yukselttim kafama takılan bir kaç sorun var jant lastik seçimi el arabasının lastiği olmazı ve amasör şartmı
  4. B

Çelik ck 100 elektrik tesisati arıyorum

Slm arkadaslar elektrik tesisatim ölü durumda yeni tesisat bulamadim bulabilecegim yer biliyormusunuz yada tamir edebilirmiyim
  5. B

cg 150 için buji

hayırlı ramazanlar arkadaşlar çin malı çelik ck100 ama ben 150 cc yaptım bu motora göre iridyum buji veya kaliteli buji varmı
  6. B

egzoz bağlantı saplaması kırıldı

slm arkadaşlar cg motosikletimin egzoz saplaması kırıldı içinden kaynakçıyım somun koyup kaynattım ama açılmadı söküp tornaya götürecem saplamaları ince kalın saplama alsam ona göre diş açtırsam olurmu tekrar kırarmı birde egzoz kasıldığından dolayı kırılıyor saplamayı heralde egzozu kesip araya...
  7. B

yakıt bittiği zaman

selam arkadaşlar 150cc cg motosikletim var olurda yolda yakıtım biterse dizel veya sentitik tiner ile yola devam etsem motora zarar çok olurmu bu arada motor yeni rektefe ettim
  8. B

cg 100 lastik tavsiyesi

slm arkadslar arka dış lastiğim yarıldı yeni lastik almayi düşünüyom 2.75/18 lastiği 3.00/18 taksam virajlarda sıkıntı olurmu köyde kullanıyorum motoru
  9. B

hava soğutmalı motosiklete lpg takmak

slm arkadaslar 150 cc hava soğutmalı motosikletime lpg takmak istiyom (kendim piknik tüpü satıyom) resimde gördüğünüz sadece regülatör 300 tl istiyor ankaradan birisi bunun gibi ucuz bi elektrikli regülatör bula bilirmiyiz
  10. B

100 cc lik kapağı 150 cc yapma

slm arkadaslar 100cc motora 150 cc silindir piston taktım orjinal 100 cc kapak pistona vuruyor arkadasımda cıkma 150 cc taşlama yapılmıs kapak taktık cok az bi vurma var sıbop sesi gibi (sıbop ayarı iyi yapıldı) 100 cc kapagı taslatma imkanı varmı cunku 150 cc kapak 120 tl miş
  11. B

100 cc den 150 cc subap sesi

Slm arkadaslar 100 cc motoru 150 cc piston taktim motor 6 deviri gecince az bi duman atiyor ve subap gevsekmis gibi ses geliyor zirlama ses gibi sorun nerde acaba
  12. B

arora statratör sorunu

araora zongshen 2 .el komple motor aldım buji kablosundan elektrik hiç yok anladığım kadarıyla stratör de sıkıntı var stratörün sargısını söküp yeni sargı takabilirmiyim [/url] [/IMG]
  13. B

çelik ck 100 motor büyütme

slm arkadaşlar motoru bir ay önce aldım 2. el 2150 km de aldım su an 4930 km da motoru kendim büyütebilirmiyim acaba 150cc set netten sipariş versem kendim yapabilirmiyim köyde oturuyorum ilçeye 70 km uzağım bir usta 150cc için 350 tl 200 cc içinse 500 tl istedi set atılacakmış randıman...

Yeni mesajlar