Arama sonuçlarınız

1. L

Vurup Kaçtılar ! Ne yapmalıyım ?

Öncelikle herkese selamlar. 19 Mayıs Saat 18:13 sularında Beylikdüzü Beko Durağında bulunan İstikbal Mağazasının yanında bulunan Petrol Ofisi'nin giriş yolunda beyaz araçlı şahıslar motorla seyir halindeyken vurdular ve motorla yere düştüm ayağım motorun altında kaldı. İnanın ayağım koptu...
  2. L

( VEDA ) ÇANAKKALE 116. JANDARMA E.E ALAY KOMUTANLIĞI

Arkadşalar, Vatani görevim dolayısıyla foruma bir süre uzak kalacağım. Acemi birliğim güzel yer düştü sanırım cok fazla bilgi sahibi değilim. Yarın birliğime teslimim. Hakkınızı helal edin. Kazasız belasız sürüşler. Hoşcakalın :)
  3. L

Xmax 2015 Momodesign yerine ?

Arkadaşlar Selam, İlk motorumu almak için (R6) Bodrum yamaha bayisine gittim.İlk deneyimim olduğu için satmadılar. git başka yerden al ama biz satmıyoruz kusura bakma dediler. r25 yada xmax ver diyorsan vereyim demişlerdi. ( ALLAH RAZI OLSUN. Daha iyi anlıyorum şimdi ) ve xmax'e karar verdik...
  4. L

Trafik Sigortası ( Yamaha 250cc Xmax )

Yoldaşlar selam, Reklam olur diye firma ismi paylaşmayacağım fakat, zorunlu trafik sigortamı 6 ay geçiktirmişim. 1.995 TL fiyat çıkardılar. Bu kadar çok mu tutar ya ? Kazam felan yok 2015 model motorum
  5. L

Xmax 250cc için Branda ?

Merhaba, Arkadaşlar xmax 250cc uygun bir branda biliyormusunuz malum kış geldi. internette araştırıyorum fazla seçenek yok. 2 tane marka var. onda da hiç yorum yapılmamış. Kullanan arkadaşlar var mı ...
  6. L

KADIN sürücüler olmasın ciğerler yanmasın !

Arkadaşlar dün beylikdüzü meciyeköy istikametine giderken, tam yenibosnaya geldiğimde, karşımda şahin bir motorcu polis abi vardı. Onu takip ederek yanyoldan mışıl mışıl gidiyoruz. Trafik var. Tam polisle beraberinde giden bayan sürücü telefonla konuşurken üstüne polis abiyi bariyerlere...
  7. L

Ünlü oyuncu İsrafil Köse hayatını kaybetti

Bir üzücü haber daha... ünlü oyuncu İsrafil Köse, birçok ünlü ismin katıldığı cenaze töreniyle son yolcuğuna uğurlandı. Köse'nin tabutunun başına ise, adını Abdullah Şafak Köse, (A.Ş.K.) koyduğu oğluyla fotoğrafı bırakıldı. Kadıköy'de motoruyla seyir halindeyken geçirdiği trafik kazası...
  8. L

Ducati Monster 696 2010 Takas ?

Arkadaşlar selam, Bende Xmax 2015 Momodesign var. Ducati Monster 696 2010 ile takas teklifi geldi. Değerlendirmelimiyim. Monster 696 nasıl bir motor ? Teşekkürler
  9. L

Yamaha Xmax Momodesign 2015 250cc Takas !

Arkadaşlar Merhaba, İlk motor tecrübemi xmax momodesign ile gerçekleştim. 9 ay oldu. Artık vitesliye geçme zamanı olduğunu düşünüyorum. Eş değer de motorumu değiştirmek istiyorum. Satıp hangi motoru alabilirim. ( Takasta olabilir )
  10. L

Ucuz Atlattım ( Kaza ) Resimli.

Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle herkese sağlıklı, kazasız sürüşler diliyorum. Ben cadde üstünde seyir halinde giderken, yanımdaki a araç sağ dönmek için durdu. B araçta sanırım a nın ona yol verdiğini düşünerek bianda caddeye fırladı ve tam sağ yanımdan çarptı, beni diğer yöne kadar sürükledi...
  11. L

Farklı bir konu ( Bize yakışır )

Arkadaşlar, Öncelikle kusura bakmayın motor dışında bir konu açtım ama duygusal bir anımı paylaşmak istedim. Fatih medikal park'ın ordaki burger king'e gittim. Bahçede oturuyordum. Kaskımı ceketimi yanımdaki sandalyeye koydum. Bir tane suriyeli çocuk yanıma geldi. Kaskın üstündeki kamerayı...
  12. L

Atlattığım Kaza ! VİDEOLU

O yolun ortasında durup o teyzeyi hangi kafayla indirdin merak ettim doğrusu. Refleks kurtardı.
  13. L

65 Km'ye kadar idealıyım :)

Arkadaşlar, xmax'ı bu idddaaya ayrı tutuyorum. Hangi motor ve arabayı getirirseniz getirin, kalkış ve hızlanmada 65km hıza kadar Xmax 250 momodesign geçemezsiniz diyorum. :queen: Ducati monster + Honda 600r elendi bile
  14. L

Bugün 4 kaza Atlattım. VİDEOLU !!

Bugünün havasından mı bilmiyorum ama 3 kaza atlattım. Bitanesi de ufak kız cocuğuna arabayla çarptı. Uzun zamandır kameramı sarj etmemiştim bugün edeyim dedim, başıma gelenlere bakın. Youtuba ekliyorum şimdi. Konuyu tekrar güncellicem. Bu arada iyi bir video kesme edit programı varmı ağır...
  15. L

DESTEKLEYELİM ! :)

Motosiklet tehlikeli bir araç değildir. Yayaları ve trafiği rahatlatan, modern, çevreci ve medeni bir alternatiftir. Motosiklet kullanmayı tehlikeli hale getiren şey, trafik bilinçsizliği, eğitimsizlik ve mevcut trafik kurallarıyla regülasyonlarında motosikletin umursanmayışı ve adeta yok...
  16. L

Yeniyim, motorla ilgili bir kaç sorum olacak

Arkadaşlar, Herkese kazasız sürüşler öncelikle. Motoru alalı yeni oluyor hemen hemen kimse bana motorla ilgili püf noktalar anlatmadı. Hep burdan okuduğum kadarıyla bilginmeye çalışıyorum. Merak ettiğim birkaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim. 1) Xmax Momodesign 2015 motor için en...
  17. L

Çok fena haz alıyorum

Selam, Ben ilk defa motorla yamaha momodesign 2015 ile 3 ay önce tanıştım. Keşke annemden çıktığım gibi motora binseymişim. Neden derseniz, motor sürmenin çok keyifli olmasından ziyade motorcuların birbrini trafikte desteklemesi, yardımlaşması vs beni çok mutlu ediyor. Hani derler ya spor...
  18. L

Mat Siyah Motor Bakımı

Arkadaşlar selam, Bende xmax momodesign 2005 siyah mat motor var, fakat bakımı nasıl yapılabilir dış yüzeye. Bayideki adam sadece suyla yıka dedi. Onun dışında rengine vs zarar vermeden kullanabileceğim birşey var mı ?
  19. L

Kaza atlattım. Nedeni TAKSİCİ !

Arkadaşlar, hız yapmayı sevmem kurallı kullanırım. Zaten ilk deneyimim diye çok tepkinli davranıyorum bu konuda. Bugün merter e-5 cevizlibağ istikametinden giderken bir taksici önüme kırdı. Bende korma bastım ve solladım. Hem suçlu hem güçlü buna sinirlenen taksici, gazlayıp önüme geçti. 80 km...
  20. L

E-5deki Radarlar Hakkında.

Arkadaşlar e-5deki radarlar fotoğrafı önden mi çekiyor ? önde plaka yokta bizde. Aklım almadı şimdi nasıl oluyor o durum. İlk motor deneyimi bendeki çünkü yardımlarınızı rıca ediyorum :)

Yeni mesajlar