Arama sonuçlarınız

1. S

Aniden başlayan titreme

Selamün aleyküm arkadaşlar iyi forumlar öncelikle ben motorsikletimi 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum orta derece deneyime sahip bir kullanıcıyım 1 sene boyunca üniversite okuduğum için motosikletimi haftada 2 kere bazen hiç kullanmıyordum ve motosikletimde 15-40 yağ vardı birkaç gün önce yağ...
  2. S

Motorsiklet motor freni sorunu

Yolda sabit bir gazla giderken (70 80 kmh) motosiklet birden motor freni yaptı egzozda patlamalar oldu ve durdu rolantıde çalışmaya devam etti stop ettim ve yine çalıştırdım düzeldi şu aralar sık yaşamaya başladım bu problem normal giderkende oluyor
  3. S

Motosiklet Performans sorunu

Motor Bazen direk gaz alıyor (dokunduğum gibi devir sona geliyor) bazense gaz yemiyor (son devire ulaşması zaman alıyor) performans düşüşü yaşıyor bunlar hep rastgele oluyor.(karbüratör temizledim, rolenti ve hava ayarlarını yaptım, depoyu temizledim, hava filtresini temizledim, bujiyi...
  4. S

Cg gösterge problemi

Arkadaslar motorun devir saati elektronik, vites dijital gösterge, motor çalışıyor vites ve devir ssati çalışmıyor herhangi bir vitese alıyorım marş düğmesine basınca (Motor çalışırken) göstergelerde çalışmaya başlıyor
  5. S

Elektronik aksam

Arkadaşlar ben wrc tarzı bir motor kullanıyorum bu cg motorların elektronik aksamı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum motorsikletin sadece vites ve devir saati göstergeleri arızalandı motor marşına basınca vites gösteriyor devir saati elektronik bana şöyle motosikletin...
  6. S

Elektrik arızası

SElamun aleykum herkese iyi forumlar arkadaslar benim ağrızamı şöyle izah edeyim kimse demesin bunun cevabı forumda var diye googlede arattım yok . motosikletimim regulatörünu değiştirdim. fakat önceki regulatörle şimdiki regülatörün sarı ile pembe renklerinin yerleri değişikti, fakat sıraları...
  7. S

motor 4 viteste güç kaybediyor

Selamun Aleykum arkadaşlar, daha önce bir sürü motosiklet kullandım fakat böyle sorun görmedim, benim motosikletim italyan patentli yüzlük debriyajlı bir motosiklet, motorda 1,2,3 acayip seri beni geçemiyorlar kalkışta, hatta bazı 125 lik motorları bile geçiyorum, fakat 4 e atınca motor ölüyor 5...
  8. S

Xenon Far Titremesi

Selamun Aleykum arkadaşlar ben yakın zamanlarda bir led xenon far aldım far yolda giderken titriyor (bi az bi çok yanıyor hızlı bi şekilde) sadece led far var balast falan yok
  9. S

Düşünmekten kafam çatladı lütfen yardım

Arkadaşlar bisan wrc100 ü çoğunuz biliyodur 100 cc 2 kişi motor 130 yapıyor original haliyle motor 8 hp bende de vitello vt 100 var 11 hp bu wrc nasıl 130 yapar benim motorum kalkışta geçiyor ama uzun yolda o geçiyor benim motor 120 de kalıyor bazen 120 bile yapmıyor 110 da kalıyor anlam...
  10. S

Far Sorunu

arkadaşlar öncelikle selamun aleykum bi süre önce motosikletimle gece yola çıktım 8500 rpm kadar çıktım ve motorun kısa farlar söndü uzunlar yanıyordu sorun şu motor uzun süre kullanılınca ısındığında kısa farların sellektör gibi yanıp sönmesi gidip gelmesi sebebine aklım ermiyor bilen başına...
  11. S

Hangi yağ modeli almalıyım

merhaba ben şu ana kadar castrol iyi bir marka diye kullandım fakat forumda gezerken farkettım çoğu kişi castrolü kötülüyor sizce en iyi motor yağı hangi markadır
  12. S

MOTOR KARTEL SORUNU

öncelikle selamun aleykum arkadaşlar benim motorumun karteli yağ değiştirirken yalama oldu eniştem de ona yapıştırıcı sürelim dedi bidaha çıkar mı demi dedim çıkar dedi yapıştırıcının adı sunfix acayip kuvvetli bi yapıştırıcıymış size sorum şu vidayla birlikte yapıştırdığım bu sunfixi nasıl...
  13. S

KARTER YALAMA OLDU LÜTFEN YARDIM EDİN

Motorumun alt kartel aliminyum blok yalama oldu köyde oturuyorum ustalar 13 kmh uzaklıkta motoru tornacıya götürebilmek için idare etsin diye tıpayı bir şekilde sıkıştırmanın yolu varmı ?
  14. S

CC yükseltme

MERHABA adım alperen motorumun cc sini yükseltmek istiyorum fakat motorsikletim neredeyse piyasada hiç bulunmayan motor vitello vt 100 sport özellikleri ise 100 cc 10.6 hp bisan wrc tipi bir motor motorumu 4 valve 125 cc ye yükseltmek istiyorum bu motorun ömrünü kısaltırmı parçaları nereden...
  15. S

MOTORUN YANDIĞINI NASIL ANLARIZ

merhaba motor nasıl yanar yandığında neler olur bana açarmısınız bu konuyo amacım bilgi edinmek yardım eden arkadaşlara teşekkürler
  16. S

castrol mü kaçak titan yağmı

arkadaslar köyümde küçük bi usta var kaçak titan yağ satıyor rusyadan geldiğini söylüyor sizce ben castrol mü almalıyım yoksa titan daha mı iyi yardım eden arkadaslara şimditen teşekkür ederim
  17. S

şanzımandan tırrk diye ses geliyor

merhaba adım alperen kullandığım motorsiklet vitello vt100 spor düz yolda 1 vitese attım 2 ye atıktan sonra debriyajı salarken tırrk diye ses geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  18. S

Kilometre teli sorunu

Merhaba adım Alperen motorsikletimin markası Vitello VT 100 Sport sorunum ise kilometre telim farklı hızlarda (40,60,80) tırrrrk diye ses çıkarıyor ve kilometrem birden yardım edenlere şimdiden teşekkur ederim
  19. S

sübab lardan ses geliyor

motorsikletim vitello vt 100 sport. motorsiklet isındıktan sonra motoru durdurdum, sonra aradan 5 dk geçtikten sonra çalıştırdım, sübablardan ses geldi. biraz yol aldıktan sonra ses kesildi. tekrar durdum. sonra 3 dk fln bekledim motoru çalıştırınca yine aynı ses bazen geliyor bazen kesiliyor...
  20. S

motorumda serilik yok

merhaba adım alperen kullandığım motor vitello vt 100 sport sorunum ise şu motosiklette tork yok hızlı kalkmıyor son hızında bir problem yok ama motosiklette serilik yok bunun için ne yapabilirim yardım eden arkadaşlardan allah razı olsun

Yeni mesajlar