Kilometre teli sorunu

Merhaba adım Alperen motorsikletimin markası Vitello VT 100 Sport sorunum ise kilometre telim farklı hızlarda (40,60,80) tırrrrk diye ses çıkarıyor ve kilometrem birden yardım edenlere şimdiden teşekkur ederim

İçindeki dişliler sıyırma yaptıysa ancak böyle bir ses çıkarır göstergenin değişmesi lazım

Şahsen konu ile ilgili teknik bir bilgim olmadığı için yardımcı olamamamakla birlikte servise yada ustaya gitmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca, son '' yardım edenlere '' kısmındaki kelime eksikliğinizi düzelirtirseniz bilen arkadaşlarımızda doğru anlayıp yardımcı olabileceklerdir, iyi forumlar :)

yazıyı nasıl değiştireceğimi bulamadım forumda yeniyimde yaptığım hatadan dolayı özür dilerim ''yardım eden arkadalara şimdiden teşekkürler'' olacaktı

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

teşekkürler ben bugün bi söküp kontrol edeyim olmazsa yenisini alırım iyi forumlar :)

Telin orijinal değilse belli aralıklarda boşluk yapıyor olabilir. Orijinal olduğuna emin olduğun bir telle test et derim.
Birden yardım edenlere ben de teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar