Arama sonuçlarınız

1. Iron&Road

Motor bitti, ya toplayacağım ya da yeni motor...fikirleriniz?

Merhaba arkadaşlar, Biraz hikayesi ile giriş yapacağım affınıza sığınarak 29 Ekim 2014 yılında arora avantgarde 150cc modelini satın aldım. plaka ruhsat dahil 2.200 tl ye mal oldu bana. Bugün geldiğimiz noktada vuruntu sesi geliyor ve sanırım segman, yatak artık her neyse ömrü doldu. Burada...
  2. Iron&Road

A rh + kan aranıyor

Merhaba arkadaşlar, Yakınım 18 Nisan günü Kartal Devlet Hastanesinde ameliyata girecek ve 4 farklı kişiden a rh + kan temin etmemizi istediler bu tarihe kadar. Yakınlarda olan yardımcı olabilecek olanlar varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim irtibat: 0531 859 74 28
  3. Iron&Road

Acil Lastik Yardim

Arkadaslar, lastik patladi on arla degistiricem ama michelin pilot mu yoksa pirelli mi almaliyim? Istanbul yagmur camur icin en ideali hangisi olur? Pirelli kadikoyde satan bir yer var mi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ---------- Yoldayim...
  4. Iron&Road

Kask Kaza İstatistikleri

Merhaba arkadaşlar, Şöyle bir görsel buldum nette gezinirken. ilgili site: http://motorbikewriter.com/crash-statistics-motorcycle-helmets/ Icon markasının yeni çıkarttığı bir kask aslında, yarı açık kask üretmelerine rağmen bu şekilde bir tasarım da yapmışlar. Sonuç olarak en çok hasarı...
  5. Iron&Road

Bobber / Cafe Racer ayna arayanlar

Arkadaşlar, Malum sitede böyle bir ilan var, bkz.(226689052) satın aldım tavsiye ederim. Kişiyi tanımıyorum yanlış anlaşılmasın:queen: bu tarz aksesuarlar pahalı oluyor genelde 120 tl civarıyken, burada 69 TL tavsiye ederim. Parça arayıp bulamayan varsa belki işini görür.
  6. Iron&Road

Tel Jant Nereden Alınır?

Merhaba, ön/arka 18 inç tel jant arıyorum ama ön disk arka tambur olacak şekilde bu ölçülerde bulamıyorum. Tüm interneti gezdim diyebilirim ama bulamadım. Gerekirse jant/lastik olarak ta satın alabilirim zaten lastiklerimi de değiştirmem lazım, ancak nereden nasıl bulurum bilenler bir yol...
  7. Iron&Road

Yeni motosiklet/ehliyet yasa durumları ile ilgili

Son 1-2 gün içerisinde ortaya çıkan ama kesinleşmemiş motosiklet yasaları (söylenti bile olsa yakın zamanda benzeri durumlarla karşılaşılacağının habercisi sonuçta): - 300cc altı motosikletlerin otobanlara çıkışı yasaklanacak, meali şu oluyor; ya 16-25 bin TL bandında bir motosiklet satın...
  8. Iron&Road

Depo Uygulaması Yapabilecek Anadolu Yakasında Usta Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Motosikletimin deposu delindi ve değiştirmek istiyorum. Ancak orijinal depo hem çok pahalı hem de fabrikada yok. Beklemek istemiyorum. Bir çinli depoyu düzgünce uygulayabilecek bildiğiniz bir usta var mı? Kadroya en fazla vidalama için kaynak yapmak gerekir ama...
  9. Iron&Road

Motosiklet Yarış Lisansı

Merhaba, Motosiklet yarış lisansı almayı planlıyorum. Türkiye de bu alanda yarışlara katılmak için gereken motosikletin teknik özellikleri hakkında detaylı bir bilgi bulamadım. http://www.tmf.org.tr/ sitesinde 2 zamanlı ve 4 zamanlı 125cc motosiklet olarak geçiyor ve max. 250cc gibi bir ibare...
  10. Iron&Road

2. motor olarak tavsiye edebileceğiniz bir uzun yol motoru var mı?

Arkadaşlar merhaba, Uzun yol yapabilmek adına scooter harici küçük cc'de ne tarz motorlar alabilirim? 250cc gibi düşünürsek bu segmentte en önde gelen modeller hangileridir? Yan ve arka çantalarla 2 kişi sığabileceğim, tercihen su soğutmalı, titreşimi az demek istemiyorum yani sonuçta o...
  11. Iron&Road

Depo Çatlak ve Delinme

Merhaba arkadaşlar, Geçen hafta motosikletin deposu çatladı, benzin sızdırıyor. Şehir dışındaydım o nedenle macun gibi bir yapıştırıcı ile yapıştırtmak durumunda kaldım geçici çözüm olarak ama depo çok az da olsa hala sızdırıyor ve açıkçası güven vermediği için yatıyor. Bugün güvendiğim tamirci...
  12. Iron&Road

Herkese merhaba...

Arkadaşlar herkese merhaba, Uzun zamandır iş yoğunluğu vb sebeplerden dolayı üye bile olmaya fırsat bulamamıştım ancak sonunda foruma zaman ayırabileceğim bir döneme girmiş bulunmaktayım. Öncelikle aranızda olduğum için çok mutluyum ve hem sizlerin güzel paylaşımlarını desteklemek hem de bilgi...

Yeni mesajlar