Arama sonuçlarınız

1. A

Ön Siperlik Modifiye

Merhaba arkadaşlar havalar yavaş yavaş soğumaya başladı bende ön siperliği alıp taktım fakat böyle çok basit duruyor biraz modifiye yapmak istiyorum neler önerirsiniz? Siperliklerinizi görmek isterim foto varsa ya da önerilerinize açığım.Benim siperlik bundan...
  2. A

Motosiklet ile ek iş yapmak tavsiyeleriniz...

Merhabalar arkadaşlar ben bir firmada elektrik teknikeri olarak çalışmaktayım.Çalışma saatlerim 08:00-18:00 akşam 6 dan sonra veya sabah 8 den önce yapabileceğim kuryelik işleri neler yapabilirim? Kayseride yaşayıp da benim istediğim gibi çalışan arkadaşlar varsa tanışmak isterim.Ek gelir için...
  3. A

Kayseri ALİ DAĞI Zirve Tırmanışı

Merhaba Saygıdeğer Motorsiklet tutkunları... Haftasonu inşallah bi sıkıntı olmazsa motorumla Ali Dağına ilk tırmanışımı gerçekleştireceğim.Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim.Gezi fotoğraflarını da paylaşırım inşallah geziden sonra.(Konu açarken fotoğraf nasıl ekliyoruz...
  4. A

Yakın Zamanda A2 Ehliyet Alanlar

Merhabalar arkadaşlar kısmetse yarın A2 direksiyon sınavına gireceğim.Sınavı geçtiğim takdirde en yakın zamanda ne zaman ehliyeti çıkartabilirim.Önümüzdeki hafta içi bütün işlemler bitermi acaba?Milli eğitim müdürlüğüne gidiyomuş galiba dosyalar orada kaç gün bekler acaba?
  5. A

Çevirmede Durmadım Ne Kadar Ceza Gelir

Merhaba arkadaslar bugun yunuslar cevirme yapiyordu ehliyetim olmadigi icin durmadim gectim arkamdan ceza yazarlarmi ne kadarlik bir ceza gelir
  6. A

Şelalemiz Nasıl :)

Geçen sene yaz sonlarına doğru başladığımız şelalemizi bu yaz faaliyete geçirdik sonunda... https://www.youtube.com/watch?v=gp4MRALntdM
  7. A

Rölanti Ayarı Hakkında

Merhaba arkadaşlar benim motor bianchi Mach-1 150cc scooter.Rölanti ayarı hakkında soru sorcaktım sizlere.Motora gaz verip gidiyorum 50-60 lara geldiği zaman gazdan çekiyorum elimi düz yolda 30 un altına düşmüyor hız bir tarafdan motor kendi kendine gaz veriyor 30 un altına düşürmüyor ve ışıkta...
  8. A

Benzin Sarfiyatı Hakkında

Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum scooter ımın yakıt sarfiyat testini yapıyorum.Motor Bianchi Mach-1 150 cc scooter.Yaptığım teste göre 5 lt benzin ile 125 km gitti.Bu değer az değilmi motorum çok yakıyo sanki.Neyden kaynaklanıyo olabilir çok yakması ?
  9. A

Bianchi MAch 1 150 Scooter'ım Var Benzine Yağ Katmalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar benzin aldığımda yanında yağ da katmam gerekiyor mu bu motora ? 4 zamanlı motorlarda gerek yok diye okudum bi kaç yerde ama bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim ? Motor dünyasına yeni başladığım için bi bilgim yok. Mesela depoyu fulledim ( Depo 6,5 lt ) ne kadar yağ ve...
  10. A

Buji yerinden çıkıp duruyor neden

Merhaba arkadaşlar.Motorum bianchi mach 1 150. İki gündür bu sıkıntıyı yaşıyorum. Motorla giderken buji birden yerinden çıkıyor. Bunun sebebi nedir ? Dünde cıkmıştı yerine taktım. Ama bugün takamadım yarin ustaya götürcem. Niye çıkar bu buji ?
  11. A

Kayserili Motosiklet Sevdalıları Kimler var tanışalım

Merhabalar arkadaşlar ben kayseride bianchi Mach 1 150 maxi scooter kullanıcısıyım.Kayseride bulunan arkadaşlarla tanışalım diyorum.
  12. A

Bende Artık Aranızdayım. Bianchi Mach 1 150

Merhabalar arkadaşlar 1 Temmuz itibariyle bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Bianchi Mach 1 150 aldım.Dün bayağı bir test sürüşümü de yaptım.Yeni başlayan birine tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.
  13. A

A2 Ehliyeti olmadan Motor Devir İşlemi Yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar.Kısmetse bi scooter alma düşüncem var.Motoru trafikden üzerime alırken ehliyet soruyolarmı? Ehliyetim olmadan motoru üzerime geçirtebilirmiyim?
  14. A

Salcano SM 150 T10 bu motor nasıldır ?

Merhabalar arkadaşlar foruma yeni katıldım.Motor merakı sardı beni ve scooter tarzı bi motor almak istiyorum.Bu ilk motorum olacak eğer alırsam.Sizce salcano nasıldır ? İlk motoru olan bir kişiyi yorarmı yoksa rahatmıdır ? Ben 1.73 boyunda 62 kilodayım. Benim için uygunmudur bu motor ? Aklınıza...

Yeni mesajlar