Kayseri ALİ DAĞI Zirve Tırmanışı

Merhaba Saygıdeğer Motorsiklet tutkunları... Haftasonu inşallah bi sıkıntı olmazsa motorumla Ali Dağına ilk tırmanışımı gerçekleştireceğim.Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim.Gezi fotoğraflarını da paylaşırım inşallah geziden sonra.(Konu açarken fotoğraf nasıl ekliyoruz onu anlayamadım yanlız)

Yukari talastan yol var. Alidagin arkasindan toprak yol. gayet rahat bi sekilde cikarsin. Ben artcim ile 200cc lik cruiser ile cikmistim. Hemde birkac defa...

Yamaç paraşütü pistine gider diye bir tabela görmüştüm oradanmı çıkacağım yoksa burak atçılığın ilerisinden bir sapak var oradanmı çıkacağım.Siz hangisinden çıktınız? Bir diğer sorum da hiç köpeğe rastladınızmı ? Köpek oluyormu çıkarken ?

2010 da ciktim. O kadar hatirlamiyorum. Burak atcilik var mi di o zmaan bilmiyorum :) ama parasut alanina gider tabela varsa ordan yardir ;) baska yol yoktur cunku... Kopek falan hic rastlamadim. Dagda kopek yok. Bi ihtimal yukari talasta olursa. Ama zamanimda yoktu.
Dostum google maps e gir bak. Haritadan hybrit yapinca ayri tili sekilde gosteriyor yolun nerden ciktigini gorursun.

Eywallah hocam zahmet oldu teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Dağın birkaç fotoğrafı

Talas%20dan%20Ali%20Dagi%20Gorunumu%20Orj%20Boyu%202272x1704.jpg

IMG_1205.jpg

Evet Arkadaşlar bugün sabah 07:30 civarında yola koyuldum ve 08:15 gibi Ali Dağı zirvesindeydim.Güzel bir gezi oldu benim için.Kayseriyi böyle yüksek bir noktadan izlemek ayrı güzelmiş.Fotoğrafları sizlerle de paylaşıyorum iyi seyirler :)

meOOnz.jpg

tgChyA.jpg

7qC889.jpg

tdmlIF.jpg

CZx5zz.jpg

fg0gMu.jpg

oS9WJ5.jpg

JQdjqA.jpg

anzcNQ.jpg

88pcS5.jpg

m3jhHn.jpg

xCSGsI.jpg