Arama sonuçlarınız

1. rollcycle

Geçilmeyen köprü gişesi, gelen HGS çekimi ?

Daha önce başına gelen oldu mu bilmiyorum. Bugün hgs geçişlerimi kontrol ederken 19 mart tarihinde sabah 9 da o tarihte motosiklet evin altında olmasına rağmen giriş: boş çıkış 15 temmuz şehitler köprüsü olarak gözüken bir geçiş gördüm. Daha önce başına gelen oldu mu ? Yaşayan tecrübe eden ve...
  2. rollcycle

Otobüs Şoförünün Kendisine Çarpan Motosikletli Gence Şefkati !!

Halkalı'da trafikte seyir halinde olan motosikletli genç, belediye otobüsüne çarparak yere düştü. Otobüs şoförünün kazanın ardından koşarak gelip gence sarıldığı duygu dolu anlar kask kamerasına yansıdı...
  3. rollcycle

Motosikletle Balayına Giden Çift Kazada Öldü !!

Balaylarını geçirmek için İstanbul'dan Edirne'ye motosikletle giden çift, geçirdikleri kaza sonrası hayatlarını kaybetti. İstanbul'dan balayı için Edirne'nin Enez ilçesine giden Beyza Nur Kahraman (20) ve Fatih Kahraman (33) çifti, motosikletlerinin su kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi...
  4. rollcycle

Kenan Sofuoğlu, Milletvekili oldu.

Türkiye, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandık başına geldi. Tüm yurtta saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Milletvekili adayları arasında spor ve sanat camiasından isimler de yer aldı. Eski milli motosiklet yarıçısı Kenan Sofuoğlu ve eski milli futbolcu...
  5. rollcycle

Kasklar hakkında yapılan yalan yanlış bilgilendirmeler hakkında...

Bu kanalı aramızda takip edenler var mı bilmiyorum ama bir süre önce gs tanıtımıyla forumda baya bir konu olmuştu. Kasklar hakkındaki bu videolarına denk geldim ve dikkatimi çekti. Çünkü videoda bazı şeylere hiç değinilmemiş ve yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüp, doğru bildiklerimi yorum...
  6. rollcycle

Fiddle 2 Çözülemeyen problem ( Destek lazım )

Merhaba 2016 fiddle 2 125 cc motosiklet. Servis bakımlı 5.km gibi marş problem çıkarmaya başladı. Marş motoru çok zor dönüyordu zor çalışıyordu. Akü sandım değiştirdim olmadı. En sonunda hiç çalışmamaya başladı. Marşa bastığımda sadece sele altından çıt diye bir ses geliyordu. Yakın olduğum bir...
  7. rollcycle

Kask Alacaklar Dikkat, Önemli Bilgilendirmeler ( ! )

Ülkemizde motosiklet büyük bir pazar. Çok fazla satıcı ve çok fazla kullanıcı var. Fakat bilinçli satıcı ve binici malesef yok denecek derecede az. Gelelim asıl konuya Kaç farklı dış kabuk malzemesi vardır ? Ülkemizde en komik olanı POLİKARBON ? Arkadaş nedir polikarbon? Takıyoruz...
  8. rollcycle

Vitesliye geçiş aşaması ? ( CB 125 ) ?

Merhaba, aktif olarak scooter kullanıcısına vitesli geçiş için hangi motosikleti tavsiye edersiniz. Bütçe 3000 tl bu fiyata ne almak mantıklı olabilir ? cb125 nasıldır. Yoksa yüksek km li cbf 150 mi alınmalı. Böyle bir aşamadan geçmiş arkadaşların tavsiyeleri nelerdir. Şu an kullanılan motor...
  9. rollcycle

Trafik teröristleri ! ( Video )

Video hepimize bir ders olsun diye paylaşıyorum. Birazdaha hızlı manevra yapmış olsaydım muhtemelen arkadaki .... üzerime çıkacaktı. Dikkatli olalım keyifli sürüşler .
  10. rollcycle

Yönetmeliğe uygun plaka nasıl çıkarılır ?

Motosikletin üzerinde ufak app plaka var orjinali kaybolmuş durumda yeni plakayı nasıl çıkartırız. Muameleciler 50 tl ye orjinal mühürlü çıkartıyor. Daha uygun çok dolanmadan emniyet vs çıkartma şansımız varmı ?
  11. rollcycle

Sahte Marka Kask dolandırıcıları ...

Arkadaşlar Bu aralar çok fazla bir şekilde yaygınlaşan sahte kask satan kişilere karşı dikkatli olun sahibinden.com üzerinde oldukça yaygın olan bu Shoei ve Arai kasklar bulabildiğim sahte olanları buradan paylaşacağım sizlerde gözünüze çarpan sahte kaskları bulursanız paylaşalım hem sahte hemde...
  12. rollcycle

Ohal halinden motosiklet sürücüleri nasıl etkilenecek ( Önemli )

Ohal maddeleri nelerdir? Motosiklet sürüşünü engelleyen olay var mıdır? Toplu sürüş yapılabilir mi? Toplu sürüşler gerçekleştirilemeyecek, üzerinizde herhangi bir süpheli araç, belge ve niyeti belirten eşya varsa el koyulabilecek. Belirli bir bölgeye giriş yasaklanabilecek, girdiğiniz yerlerde...
  13. rollcycle

H2R ile 391 km sürat .. Kenan Sofuoğlu !!

Dünya Supersport Şampiyonası'nda kazandığı zaferler ve şampiyonluklarla Türkiye'yi dünya arenasında başarılı şekilde temsil eden Kenan Sofuoğlu, 391 km/s hız yaparak dünya rekoru kırdı. Trafiğe kapalı alanda hız denemesi yapan Sofuoğlu, son hızının 400 km/s üzerinde olduğu tahmin edilen...
  14. rollcycle

Yağmurluk ??

Arkadaşlar malum havaların bozması nedeniyle uzun zamandır araştırıyorum yurt içi ve yurt dışındaki modellere baktım kafamda bir kaç model var ama siz ne öneriyorsunuz .. Benim son kararım Türkiyeye yeni gelen italyan kappa markasının ürettiği KAPPA HEVIK HRS102 ürün 1. seviye bir yağmurluk daha...
  15. rollcycle

Satılık Ninja 250 R

Çok Temiz Eşim tarafından kullanılan 2011 model 2012 trafiğe çıkışlı 18.500 km de Hasar Kaydı yok. Lokal boyaları mevcut . performans egzozu , xenon far , yeni lastik , zincir dişli , spor manet , çakarlı stop servis bakımlı .. Sahibinden.com ilanı burdadır . Ailevi sebepler nedeniyle...
  16. rollcycle

Çok Kararsız kaldım Bir Numara Seçebilir mi herkes ?

revit stellar monta sahibim . bir konuda yardıma ihtiyacım var yeni kask alacağım . ve terchi yapamıyorum bir kaç model arasında kaldım yardımcı olabilirseniz çok memnun olucam .
  17. rollcycle

Merhaba Arkadaşlar.

foruma istanbuldan katılıyorum . herkese dikkatli ve keyifli sürüşler diliyorum .

Yeni mesajlar