Vitesliye geçiş aşaması ? ( CB 125 ) ?

Merhaba, aktif olarak scooter kullanıcısına vitesli geçiş için hangi motosikleti tavsiye edersiniz.

Bütçe 3000 tl bu fiyata ne almak mantıklı olabilir ? cb125 nasıldır. Yoksa yüksek km li cbf 150 mi alınmalı. Böyle bir aşamadan geçmiş arkadaşların tavsiyeleri nelerdir. Şu an kullanılan motor fiddle2.

Vitesliye geçiş motoru veya vitesli başlangıç motoru gibi birşey yok. Eğer herhangi bir düşük cc motorda ( scooter dahil) 2yıl ve 5000+ km tecrüben varsa istediğin motoru alabilirsin. Vites işini gözünde büyütme. Bir haftada alışırsın. Yine de 50 beygirden daha güçlü motor almamanı tavsiye ederim.

Ben yüksek kmli cbf 150 tercih ettim. Böyle yürümüyo gibi geliyo. Ki ilk motorum. Cb nasıldır bilmiyorum ama cbf daha bi göze hitap ediyo cb ye göre. Bence.

scooter kullanmadım ama ilk motorum discover 125 st dir yumuşak gaz tepkimesi ve yüksek torku ile bana çok eğlenceli vakit geçirtmiştir 4 dk da öğrendiğim yegane motordur :) tavsiye ederim malesef satmak zorunda kaldım ne şehir içi ne uzun yolda şiştiğini gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar