Arama sonuçlarınız

1. omeraydin

Telli tubeless jant / S /

Selamlar hepinize. Telli tubeless jant mevcut motosikletimde. Yüksek süratlarda depo tokatlama diye tabir edilen duruma girmekteyim. Jantımın yamuk olduğunu tespit ettirdim. Şimdi tek sorunum istanbulda jantımın yamuktluğunu düzeltip üzerine akord ayarı yaptırabileceğim kimseyi bulamadım. Bu...
  2. omeraydin

KTM KTM 690 SMC-R // Supermoto Kullanıcıları Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Merhaba hepinize; Baktımki KTM modelleri grubunda KTM 690 SMC-R bölümü yoktu bende açma gereği duydum. Burada en azından almak isteyene ve merak edenlere yardım edebileceğimi düşünüyorum. KTM 690 SMC R tek silindirli 4 zamanlı supermoto. Tercih etme sebebim İşe gitmek, Gezmek, Uzun geziler...
  3. omeraydin

Düştüm Kafamı Yere Çarptım

Bugün motordan düştüm kafadan darbe aldım. Kaskım ve motosikletim KASKOLU Motorda hiç hasar yokken, kaskımda hasar var nasıl olacak bu durum. Kaskoya nasıl bildireceğim. Kaskın fiyatıda 2500TL.
  4. omeraydin

Sıfır motosikletin 1 yıl bayide durması ?

Sıfır motosiklet alacağım motor yağını değiştirmeme gerek varmıdır ? Bir yıl bayide hiç çalıştırılmamış öyle durmuş. Ben değiştirilmesi taraftarıyım. Sizce ?
  5. omeraydin

KTM Duke 250 İlk sahibinden

*Motosikletimin ilk sahibiyim. Kazası, Değişeni, Kozmetiğinde hasar, Tramer kaydı yoktur. *Plaka: 34 ND 0179 yetkili servisten sorgulatabilirsiniz. *12.000 Km de Zincir ve Dişli setini Yetkili serviste değiştirttim. Bir bu kadar daha zincir ve dişli masrafınız olmayacak. (Bütün motosiklerin...
  6. omeraydin

smc-r 690 supermoto Almadan önce biraz konuşalım

Merhabalar. Kendime bir tane motosiklet almayı düşünüyorum :cherry: Ekmek alır gibi girdim konuya. Aklımı kurcalayan sorular var cevaplarını bulamıyorum. Türkiyede supermoto motosiklet alınırmı ? Markanın yılda 2 adet sattığını öğrenince neden diye sorma ihtiyacı duydum. Bir çok açıdan beni...
  7. omeraydin

2 pahalı goratex eldiven

Merhaba bu iki üründen birini alacağım. Klasik soru hangisi :mrgreen::mrgreen: http://www.revit.eu/en/gloves-alaska-gtx-33406.html#0010 http://www.dainese.com/jp_en/guanto-ergotour-gtx-x-trafit-75549.html
  8. omeraydin

Anlam veremediğim trafik cezası

Merhabalar. Bugün evime trafik cezası karar tutanağı geldi. Anlam veremediğim detay ise Trafik işaret levhalarına uymamak demiş açıklamada. Alt taraftada Trafik kural ihlaliniz mobese ve benzeri kamera sistemince tespit edilmiştir. Emniyet şeridimi nedir bu ? Ben kaldırımlara, Kırımızı...
  9. omeraydin

Oturuş Açıma Göre Kask Belirledim

Merhaba Yeni bir kask alacağım.Motorun oturuş ve pozisyonunu düşünerek bu kask modellerine karar verdim. KTM duke 250 kullanıcısıyım.Dik bir oturuşu var. Mesela bu tarz oturuş şekline Arai Rx-gp ve AGV PISTA GP gitmeyeceğini düşünerekten bunları eliyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum. AGV AX-8...

Yeni mesajlar