2 pahalı goratex eldiven

xtrafit'li olanı öneririm. muhtemelen daha pahalıdır zaten:)

ben xtrafitli kullanıyorum. ince olmasına rağmen sıcak tutuyor. ince olunca kontrolleri hissetmek daha kolay oluyor.

Bende Revit'i kullanıyorum. Sıcak tutma olayı süper ama biraz kalın, alışana kadar zorlanabilirsiniz. Alıştıktan sonra sorun olmuyor.

ben de alalı 3 gün oldu bu eldiveni: http://www.motomaxonlineshop.com/dane-sundby-gore-tex-x-trafit-eldiven-pmu1460

Şu aralar gayet memnunum, uzun süredir his kaybı yaşatmayacak ince ama kışlık eldiven arıyordum, tabii ki uygun bütçeli olmak kaydıyla. Sonuç olarak Dane'nin eldiveni gerek Gore-tex olması, gerek x-trafit olması sebebiyle elinizi sıcak tutması gayet tatmin edici. Tabii ki kara kış geldiğinde asıl performansı göreceğiz...

çok soğuk havalar için (4-5 derece) decathlondan ince bisikletçi eldiveni aldım. yazlık çoraptan daha kalın değil. goretex'in altına giyiyorum. gayet iyi oluyor. benim aldığım aynısı değil ama çok benzer birşey. sanıyorum linktekinden daha ince ve bilekleri kısa.
http://www.decathlon.com.tr/ince-ipek-bisiklet-ic-eldiven-id_8014962.html

bir de eldivenlerinizi soğuk havalarda topcase'de bırakmayın. soğuk eldiveni elinize geçirince üşümek kaçınılmaz oluyor. aynı şey mont, yağmurluk vs için de geçerli.

Son düzenleme:
Richa Cold Protect Gore-Tex Eldiven
Ben bu teste güvenerek aldım eldiveni. Yazlık eldivenle(Revit Striker) karşılatırdığımda haliyle kaba, sanki gazı çevirirken, düğmelere basarken gecikme yaşıyor gibi hissediyordum ilk başlarda. Hissiyat düşük ama testlerde baya iyi görebileceğin gibi. Hatta şelale gibi yağmurda kullandım. Uzun olmasından dolayı kollarıma su/rüzgar girişi olmadı. Ellerimi sıcak ve kuru tuttu.
Satın aldığım yer Maltepe Motobull'du. 1 hafta önce 360 liraydı. Şu sıralar başka yerlerde 400 liranın üzerinde.

Edit: Eldivenin hissiyatına alıştım. "Olmazsan olmaz" diyorum eldivenime :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar