Oturuş Açıma Göre Kask Belirledim

Merhaba Yeni bir kask alacağım.Motorun oturuş ve pozisyonunu düşünerek bu kask modellerine karar verdim.
KTM duke 250 kullanıcısıyım.Dik bir oturuşu var.
Mesela bu tarz oturuş şekline Arai Rx-gp ve AGV PISTA GP gitmeyeceğini düşünerekten bunları eliyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum.

AGV AX-8 DUAL CARBON MATT - https://www.youtube.com/watch?v=3YyD7iEOyvU
ARAI REBEL - https://www.youtube.com/watch?v=g7mkvDweJRM

GP ler konusunda bana da öyle dediler.

AX 8 DUAL ise cross cular için galiba. AX 8 EVO NAKED modeli var ama tr de satılmıyor.

Rebel uygun demişti biri. Kesin değil yalnız, kullanan birine sormak lazım.

mototaş ile görüştüm az önce AX 8 EVO NAKED modelini ücretini verdiğimiz zaman sipariş verebiliyorlar.1 ay sonra gelir dediler : )

Oturuş açısına göre kask'mı oluyomuş yaw yeni duydum:cyclopsan

Kasklar normalde hafif yatık şekilde aerodinamiği yapılıyor. Dik pozisyonda ıslık sesi, rüzgar sesi, titreşim yapabiliyor. Bazı kasklar ise tam dik şekilde ayarlanıyor bu sorunlar daha aza iniyor.

Super Moderator

Havalandırma ve aerodinamik açısından farklı tasarlanıyor kasklar, ama belirli bir süratten sonra hepsi uçup gidiyor. Hangi kask modelini veya tarzını alırsanız alın, 120 'den sonra hepsinde fırtınalar kopar :)

Speed-r sahibi bir abim var aşırı ses yapıyor hiç memnun değildi kaskından ki inazuma kullanıyordu o zaman.. Kendim gt-air kullanıyorum onu da önermiyorum havalandırması biraz kötü..

Şehir içi kullanacaksanız, double d bağlantı insanı sinir edebilir,az görüş açısı dert açabilir..Sırf arai olsun diye kask alıktan sonra 3. gün bağlamamazlık etmek kötü olur..

Bulunabilirse vision-r iyi bir seçim olabilir.. Fiber,micro lock bağlantı,güneş vizörü ve eşşek kadar görüş açısıyla bence dik oturma için 1 numara..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar