Arama sonuçlarınız

1. P

Ömürlük motor

Selamlar dostlar birşey danışmak istiyorum Hem dağlara taşlara gideceğim hem sürüşü rahat binlerce km yormayacak asfalt da hemde yaş 70 e kadar yaşarsak karşısına geçerek eski anıları yad edebileceğimiz bir motor tavsiye edermisiniz? Enduro tarzı motorları 60 yaşdan sonra sürebileceğimi...
  2. P

YÜKSEK CC COMMUTER

selamlar,gerek sürüş rahatlığı gerek pratikliği dolayısıyla yüksek cc enduromu satıp bajaj boxer aldım ayrıca felakette az yakıyor:) ama uzun yolları hesap edemediğimden,boxerın yanına buna benzeyen yüksek cc commutter arıyorum,triumph bonneville ler haricinde alternatif yok gibi gözüküyor o da...
  3. P

ybr ye kros lastiği

kros lastiği olacak şekilde ybr yle krosa yakın maceram olacak,yol olmayan çayırların çimenlerin taşların üstünde kullanacağım için dişli ve yumuşak lastik arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. P

R nine t gs benzeri motosiklet

Evet dostlar r nine t gs in fiyatı 80.000 civarlarında o tarz yere yakın enduroya uygun 20-30 bandında hangi sağlam motosiklet i önerirsiniz? Uzun yıllar kullanmayı ve satmamayı planlıyorum,eski model de olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
  5. P

Küçük,yerden yüksek enduro tarzı arıyorum

Klasik olacak ama arkadaşlar küçük yerden yüksek,(kroslar gibi değil) motoru bir tenere kadar gerekirse kuvvetli yan çantalar ve topcase sırıtmayacak ,ayrıca bir teker çevirdiğimde gidiş geliş 20.000 km yol yaptırabilecek (rusyanın en doğusu vladivostok -türkiye gidiş dönüş) Beni arazi de...
  6. P

A2 ehliyet 1000 cc uyuşmazlığı acil yardım...

Motosiklet tecrübem var sırasıyla 125 250 ve 660 lık tenere kullandım ama ehliyeti geçen sene aldım ve 35 ke sınırı var sormak istediğim soru şu; 1000 lik africa twin almayı düşünüyorum,sizce çevirmeler de polis farkına varırmı? Yaş 36 ehliyet de a2 yazıyor bir polis arkadaş trafikde motor...
  7. P

Hafif-araziye uygun-uzun yol motoru arıyorum

Aynı zaman da yan çantaları arka çantaları alacak gerektiğinde dünya turuna çıkabilecek gibi hazır bekleyecek kapıda parası değil aklımdaki işlevi önemli hafif küçük motoru kuvvetli ne önerirsiniz arkadaşlar? Not:crf demeyin konforlu ve rahat da olacak
  8. P

A2-Yamaha tenere

Arkadaşlar 660 tenere abs almayı düşünüyorum da net bir cevap yok a2 ehliyet alanlar kullanabiliyormu? 35 kw sınırı var ve tenere de eşdeğer buna ,net ve kesin bir cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim motosiklet ehliyeti 2016 ya ait

Yeni mesajlar