Hafif-araziye uygun-uzun yol motoru arıyorum

Aynı zaman da yan çantaları arka çantaları alacak gerektiğinde dünya turuna çıkabilecek gibi hazır bekleyecek kapıda parası değil aklımdaki işlevi önemli hafif küçük motoru kuvvetli ne önerirsiniz arkadaşlar?
Not:crf demeyin konforlu ve rahat da olacak

R1200GS-2013-002.jpg

R1200 gs mi? dalga geçmiyorsun değilmi? Hayır para değil de sorun ağırlık...

Motosikleti
600RR
İnazuma f var ama araziye girmez.
Crf rally var ama totom kıymetli diyorsun.

africa twin,transalp, 650 gs tarzı motorlar olur herhalde. Dünya turu ne tarafa doğru ise ona göre eski yada yeni modeller alınabilir. Forumdan model duyup dünya turuna çıkmalık motor almak biraz garip ama

Bütçe skkıntısı yok hocam zamanı geldiğinde geçip karşısına yaşlandığımda ki Allah ömür verirse,izleyeceğim anıları düşüneceğim bir motor arıyorum aynı zaman da tenerem vardı boy ve ağırlık yüzünden sattım işin açığı
Forumdan akıl almanın şu güzelliği var aklınıza gelmeyen marka modeller gözönüne geliyor

valla hocam versys ve f700gs geliyor aklıma senin aradığın özelliklere uygun...

Aynı zaman da yan çantaları arka çantaları alacak gerektiğinde dünya turuna çıkabilecek gibi hazır bekleyecek kapıda parası değil aklımdaki işlevi önemli hafif küçük motoru kuvvetli ne önerirsiniz arkadaşlar?

crf diyelim :queen:
yeni rally modeline bakın derim uzun km lerde hemen hemen herkes rahatsız olur birçok motorda seni rahatlatacak bir mindere bakar küçük bir ekstrayla halledebilirsin rüzgarın izinde serkan wr ile eşi de crf ile dünyayı geziyorlar neden olmasın
ayrıca 4 yıl garanti sınırsız km

Valla arkadaş uzun yola gitmek yürek ister motorla altına r 1200 gs adv verse motor sürdüğü halde cesaret edemeyecek adam tanıyorum.

Hem arazi hem yol olmaz uzun yolsa konfor lazım ayda yılda birde hafif araziye gireceksen crosumsu bir şey almana gerek yok bence

Bütçe skkıntısı yok hocam zamanı geldiğinde geçip karşısına yaşlandığımda ki Allah ömür verirse,izleyeceğim anıları düşüneceğim bir motor arıyorum aynı zaman da tenerem vardı boy ve ağırlık yüzünden sattım işin açığı
Forumdan akıl almanın şu güzelliği var aklınıza gelmeyen marka modeller gözönüne geliyor

Bende de Tenere var benimde muzdarip olduğum konu yükseklik, ağırlık ve vergi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

İnazuma f var ama araziye girmez.
Crf rally var ama totom kıymetli diyorsun.

CRF vardı depo küçük, sele tahta uzun yola gidemiyorum dedim.
Inazuma aldım araziye giremiyor, arazide ağır kalıyor, karenajı bakımı pahalı dedim.
Tenere var şimdi. İkisinden toplamda iyi.

CRF rally aklımda birde. Sele aynı ama depo büyüdü ve ön cam konforu geldi.

Sorularının her birinin cevabını net olarak karşılayan motor: Suzuki VanVan200

http://motosiklet.suzuki.com.tr/modeller/vanvan-200.aspx

Yok bu dünya turu için çok ufak dersen Suzuki DL250 V-Strom.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar