Arama sonuçlarınız

1. Jrspawn

Lastiklerin tam merkezli olmaması nelere neden olabilir ?

Merhaba; Bugün çok sevdiğim Yamaha VMAX kullanan bir büyüğümle bunun tartışmasını yaptık ve işin içinden çıkamadık. VMAX ta arkada tek taraflı maşa kullanılmakta ve şaft aktarma mevcut. 180 taban lastiğini 190 tabana çıkarttı. buradan 10mm lik bir fark oluştu zaten. Birde şaft tarafındaki...
  2. Jrspawn

TAKASLI CRF250L (Full dolu)

Merhaba arkadaşlar; Crf 250 L motorum 8500 km de şu anda. Başlıktan da anlaşılacağı üzere nakit satışı yoktur tarz değişikliğinden dolayı sadece takas vardır altı üstü konuşulur fazla olmamak şartıyla. Motorda FMF egzos, bagaj demiri, oringli zincir, motor koruma demiri, acerbis aleminyum...
  3. Jrspawn

H4 12v 35W 3600LM Far

Merhaba arkadaşlar; Bende beyaz far takıntısı var ve 45 gün önce sipariş ettiğim far bugün elime ulaştı işten izin aldım farı takmak için fakat farın arkası kontağa değdiği için maalesef crf250l ye olmadı. Büyük hevesle aldığım farı satıyorum bende. Farı taktım kafayı oturtamadım ama üzerinde...
  4. Jrspawn

Sakarya'da Yaşayan Arkadaşlar Yardım Edebilir Mi?

Merhaba; Arkadaşlar kısmet olursa aşağıda linki olan motoru almayı düşünüyorum. İkinci motorum olacak. Sakarya'da yaşayan arkadaşlardan ricam tanıdık ustanız varmıdır beni yönlendirebileceğiniz ? Servis varmış zaten servise göstermeyi düşünüyorum ama tanıdık bildiğiniz iyi bir ustanız var ise...
  5. Jrspawn

Alpinestars GP PRO Eldiven - İnceleme (Bol Resimli)

Merhaba arkadaşlar ; Bu sabah güzel bir süprizle uyandım gözümü açtım ki ne göreyim Alpinestars GP Pro :queen: Eldiveni ilk aldığınızda kesinlikle güven veriyor. %90 sığır derisinden %10 kauçuktan imal edilmiş. İçinin astarı gayet güzel dikişler olsun birleşim noktaları olsun rahatsızlık...
  6. Jrspawn

Böyle Rüya Olamaz...

Merhaba Sayın motosiklet.net ailesi ; Dün gece gördüğüm rüyayı sizlerle paylaşmak istiyorum hem de biraz goygoy unu yaparız :queen: (Anlatacaklarım tamamen rüyamda geçenlerdir) Ankara'da kurtuluş kavşağından diş hastanesine doğru çıkıyorum yukarı doğru o arada ekmek almak için fırına yanaştım...
  7. Jrspawn

Hidrolik Debriyaj Hk.

Merhaba Arkadaşlar; Sitelerde gezerken bu aparat çok dikkatimi çekti. Sizlere danışmak istedim. Kullanmakta olduğumuz telli debriyaj sistemini aşağıda resmini eklediğim hidrolik sisteme çevirmemiz ne gibi artılar katar yada eksisi ne olur daha önce deneyen oldu mu performansı nasıl oluyor...
  8. Jrspawn

Herkese Merhaba

Herkese merhaba; Sivas'ta yaşamaktayım. 28 yaşındayım adım İlker. Motor her zaman bir tutkuydu hayaldi benim için ama gerçekleştirdim hayalimi. Gazeteciyim ve bumoto calibre 250 kullanıyorum. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Yeni mesajlar