Alpinestars GP PRO Eldiven - İnceleme (Bol Resimli)

Merhaba arkadaşlar ;

Bu sabah güzel bir süprizle uyandım gözümü açtım ki ne göreyim Alpinestars GP Pro :queen:

Eldiveni ilk aldığınızda kesinlikle güven veriyor. %90 sığır derisinden %10 kauçuktan imal edilmiş. İçinin astarı gayet güzel dikişler olsun birleşim noktaları olsun rahatsızlık vermiyor ve ele tam şekilde oturuyor ne tam sıkıyor ne de bolluk var. Bilek koruması sert malzemeden imal edilmiş avuç içi korumaları var ve elciğin tutulan noktasında süet deri kullanılmış hem yağmurlu havalarda vizörü rahatça silebilmek için hemde elciği daha iyi kavramak için. Üst korumanın hemen arkasında bir körük bulunuyor eliciği tuttuğumuzda eldivenin elimizi kasmaması için. Eldiveni ilk elinize taktığınızda biraz kaba bir yapısı var fakat ilk sürüşte eldivenin iç tarafının hissiyatının gayet güzel olduğunu söylemeliyim bu kadar beklemiyordum şaşırttı beni. Kaza durumunda bizi koruyacak sürtünme noktaları güzel düşünülmüş bilekte tek parça, avuç içinde ise parçalı olacak şekilde konumlandırılmış ki normal sürüş esnasında rahatsızlık vermesin. Bir diğer konu ise serçe parmak ve yanındaki parmağın birleşik yapılması diğer eldivenimde bu şekilde olmadığından alışmam sanırım biraz zaman alacak gp teknolojisi böyle bir şey olsa gerek :cherry:

En güzel kısmına gelir isek fiyatını bilmiyorum hediye etti kız arkadaşım çok şımardım, bundan daha iyisi olmazdı hiç beklemediğim bir anda çok şaşırttı beni ::xtongue: :queen:

Buyrun resimler ;

İlk olarak bu şekilde ilk tanışmayı yapıyoruz (Tabi ilk tanışmam evdeydi sizin için ofistede tanıştım bir kez daha :cat: )

Kullanılan malzeme içeriği

Saygılar kalın sağlıcakla

orijinale benzemiyo sanki ya :D alpinestars da italya falan da yazıyo bildiğim kadarıyla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Go pro eldiven diye okuyan bir tek ben miyim? :mrgreen:

Çin replikasının eldiven taşıma çantası olmaz, fiyatı aşağıda merak ediyorsanız :) nerdeyse yarı fiyatına knox handroid alınabilirdi daha özellikli hatta resmen teknoloji ile yapılan bir eldiven ama hediye sonuçta sizin öyle bir imkanınız olmamış. Hatırlı olsun motogp sağlamlıgında bir eldiven ama çok fazla kişinin sahip olamıyacagı birşey :)

http://www.motosella.com/alpinestars-gp-pro-eldiven-kirmizi-beyaz

Çin replikasının eldiven taşıma çantası olmaz, fiyatı aşağıda merak ediyorsanız :) nerdeyse yarı fiyatına knox handroid alınabilirdi daha özellikli hatta resmen teknoloji ile yapılan bir eldiven ama hediye sonuçta sizin öyle bir imkanınız olmamış. Hatırlı olsun motogp sağlamlıgında bir eldiven ama çok fazla kişinin sahip olamıyacagı birşey :)

http://www.motosella.com/alpinestars-gp-pro-eldiven-kirmizi-beyaz

Ben aldım çin replica aynı taşıma çantası vardı :)

Hoba çin milli marşını açtım saygı duruşundayım replika mı orjınali ile karşılaştırınca anlayabilirsiniz :)

işte o öyle olmuyor hocam bende ordan eldıven aldım hatta süreklı bır seyler alıyorum en son çakar stop devresi aldım.gelen eldiven orjınaldekı gıbı ve aynı özellıklere sahıp çanta ile geliyor hatta pek cok arkadasıma gösterdim ve çinden aldım dedim inanmadı çinin hepsi kötü değil bazı malları gercekten cok kalıtelı hatta yanyana koysanız ayırt etmenız bile çok zor

ben gp tech kullanıyorum gp proyada bakmıştım onların avuçlarının içinde koruma olmasın lazım onlar neden yok?

replika ürün 100 liraya aldım 5 tane 4 ünü sattım birini kullanıyorum :mrgreen: aliden alın 12 günde geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar