Arama sonuçlarınız

1. P

gaz vermeden çalışmıyor

arkadaşalr merhaba motor ilk çalışmasında gaz vermeden çalışmıyor. ısındıktan sonra normal ama ilk çalışmada gaz vermek gerekiyor yoksa çalışmıyor nerede sorun vardır 2016 model 34 binde sizdede bölemi acaba
  2. P

moralim bozuk

bugün sabah saat 7 buçuk civarı fz6 ile işe gidirken başıma bi olay geldi moralim bozuldu. çekmeköyden altunizade köprüsüne doğru giden otobanda. ümraniye sondurak çıkışının oralardaydı. sağa doğru dönüp altunizade tüneline girmeden biraz önce. motorla giderken arabaları hafif makas atar...
  3. P

sis farı montajı

aliexpresten sis farı aldım ama satıcı koruma demirine montaj için ayaklarını göndermemiş.daha doğrusu motosikletin hiç biyerine takılamaz gelen aparatla. koruma demirine nasıl aparat yapabiliriz. fikri olan varmı. led ışık şu
  4. P

eken h9 kamera 216 tl gümrük vergisi

aliexpresten 35,77 dolarlık eken h9 kamera sipariş verdim. 35,77 dolarlık kameraya 216 tl gümrük vergisi işlemişler. üstelik bütün ödeme belgeleri ve kredi kartı extresini yollamama ragmen. bu saatten sonra izlenecek yol varmı. çünkü bu tutarla teslim almam mümkün değil.
  5. P

hidrolik debriyaj

debriyaj biraz sert aliden hidrolik sistem alıp taksam kuş gibi oluyormu acaba kullanan varmı
  6. P

fazer 600 hakkında görüşleriniz

merhaba fazer 600 almayı düşünüyorum. 2007 model motora o para verilirmi iş görürmü. alsam pişman olurmuyum. herkeze teşekkürler
  7. P

satılık full ekipmanlar

arkadaşlar ekipmanları gecen yaz 1 ay kullandım günde yarım saat durdu üstümde.mont prohell marka m beden full korumalı.kask ls2 ff351-1 model L beden. kesinlikle sıfır gibiler. özellikle kaskı çok az kullandım hepsi yeni gibi. araba aldığımdan motoriskleti bıraktım kullanmıyorum artık...
  8. P

sanzuman dişli rulmanı hakkında görüşleriniz ?

evet arkadaşlar motoru sökmüştüm ancak sınavım ve kış aylarının gelmesinden dolayı yarım bırakmıştım. yaz geliyor. sorunsuz temiz bir şekilde kaldığım yerden en ufak detayına kadar topluyorum. temiz bi şekilde boyama aşamasındayım. lakin şuradaki yuvada bir sıkıntı var. bu şekilde toplamaya...
  9. P

Dehşet Verici motosiklet Kazaları

10. P

regal raptor 250 e9-9b elektrik tesisati

Satin alabilecegimiz biyer varmi bilen veya yirt disindan alabilecegimiz guvenilir bir site mevcutmudur.
  11. P

motor blogunu açtım.resimler.

motoru söküp takmayı sevdiğim için hemde motorun bakımını yapmak için motor blogunu yardım. yalnız havalı vidalama makinesi gerçekten lazım. motorun şasiye bağlanan vidalarını açmak tam 3 saatimi aldı. motorun üzerindeki vidaları sökmekte çok zorlanıyorum. şöyle fiyatı uygun bir kompresör ve...
  12. P

debriyaj

Refal raptor debriyajinda kac edet sac ve kac adet balata bulunmakta arkadaslar.
  13. P

regal raptora hararet göstergesi takan varmı

regal raptora hararet göstergesi takan bi arkadaşımız varsa resimini atabilirmi
  14. P

hararet göstergesi

regal raptor motoruma hararet göstergesi aldım kabloları nereye bağlandığı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
  15. P

motordan gelen ses ?

motordan gelen şu ses normal mi. gaza basınca devirle beraber artan ince tiz bi ses var videoda çok net duyuluyor. çoğu cbf 150 de var gerçi duyuyorum ama belki bilen vardır. https://www.youtube.com/watch?v=E2jzXSN7T3Q&feature=youtu.be
  16. P

debriyaj değişim sırasında yaşadığım olay

biliyosunuz debriyajımı değiştirmem gerekiyordu. kendim değiştirmek istiyordum ama somunları açamayacağımı düşünerekten ustada değiştirmeye karar verdim.aramızda geçen konuşmaları yazıcam. sıkılmadan okuyacağınızı düşünÜYORUM usta ile 110 liraya anlaştık motoru servise aldı bende başında...
  17. P

debriyaj degisimi

Cbf 150 Debriyaj sistemini degistiricem. Civlama sesi geliyor. Ve iyi ayirmiyor. Daha once acmis olanlar nelere dikkat etmeliyim. bittigini nasil anlarim. debriyaj tasinin asinmis oldugunu nasil anlayabilirim. Yada hic ugrasma motorcuya vermi dersiniz.Ustayada vermek istemiyorum gozum gibi...
  18. P

e5 haliç köprüsü çıkışında motor kazası

haliç köprüsünden çıktım trafik vardı. yavaş yavaş yukarı çıkıyordum. yol çok karışık arabalar her yerde, aralara girmeye cesaret edemiyorum. birden önümde bi polis beliriyor. hop falan el işareti yapıyor. ne oluyor lan derken sağa bi bakıyorum kalabalık motorlar yerde bi arkadaşımız yatıyor...
  19. P

yine aynasız kapı açıldı.

Şu kapılardan korktuğum kadar başka hiçbirşeyden korkmuyorum. 100 km hızla yolda düşsem korkmam ama şu kapılar adamı sakat bırakır ya. yine kapı sonuna kadar dikkatsizce açıldı. son anda manevrayla kurtardım yine.bi gün patlicaz ama ne zaman:) dikkat edin...
  20. P

kaza atlattım.

adam trafikte beklemekten sıkılmış belli. başlarım ulen deyip u dönüşüne girdi. ama böle bir şeye hazırlıklı olduğum için anında farkettim. işin kötü tarafı cizgilerin üstüne denk geldim tekerler kitlendi. motor durmadı https://www.youtube.com/watch?v=UUD4kRIZsks&feature=youtu.be

Yeni mesajlar