kaza atlattım.

Olması gerektiği gibi yavaşlarken kaçacak yer de aramışsın arabayı atlatmışsın :cat: arabaya odaklanıp yapışan çok.

Ben olsam kesin o arkası kesik tampona bir yumruk indirirdim. Dallama ne sinyal vermiş ne bir şey. Dönmeyi bile becerememiş zaten.İzlerken sinir oldum. Yola devam edecek kadar sakin olmanız çok güzel.

Bakışı araca kilitlemeyip kaçış alanına kıvırmak adına güzel bir örnek tebrikler 👍

Bunlardan çooook var maalesef her daim hazırlıklı ve teknik beceriye vakıf olmak gerekli

geçmiş olsun kardeşim iyi kurtarmışsın her zaman kazaya hazırlıklı olmak lazım tedbirli olmak hayat kurtarır.

abi yok böyle bişey ya nasıl bir insanlık apaçilik nasıl bir öküzlüktür ya hayvanoğlu hayvan ben olsam vallahi gomerdım ama ıste ehlıyetım yok :D ehlıyetım olsa gıdıp kurtarmaz gomerdım serefsize de olan yıne bıze olabilir :'(

Güzel kurtarmışsın bir çok kişinin bakışının kitlenip arabaya çarpacağı bir olay.Tebrikler. Geçmiş olsun.

Plakayı aldım yarın akşam tamponuna işerim tamamdır. Helal olsun kıvraklığın fena :)

Geçmiş olsun iyi manevra.duruma göre bazen bole p.ç'lere bağırırım bazende senin gibi çeker giderim.

Helal olsun. Sakinliğin içinde ayrıca tebrik ediyorum. Boşver tehlikeyi atlattıysan yoluna devam et.

DKN

bu da bir tecrübe. binlerce bu tarz video var hepsini izleyen biri için fazlasıyla tecrübe oluyo. kullanmayı bilmek sadece ileri sürüş akademisine gitmek değildir

ona çarpsaydım suçu yüzde yüz bana verirlerdi.ben hatalıyım çünkü.zaten hatalı bişey yaptığımın farkında olduğum için normalden 5 kat daha dikkatli gidiyorum.ve bulunduğum durumdan kurtulmak içinde biraz hız yaptım trafiği geçiyim diye. araca yaklaşana kadar hızımı baya düşürdüm zaten. çarpsaydım bişey olmazdı ama motorun ön tarafı bozulurdu gidon yamulur far grenajlar falan kırılırdı masraf çıkardı canımı sıkardı.günlerden pazar araçta eşi ve arkada çocukları var. gezmeye çıkmışlar. orda bişey desem huzurlarını kaçırırdım eşi ve çocuklarının yanında altta kalmamak için karşılık verirdi.olay büyürdü.zaten şucluyum nedicem ki. dönüp baktım bişey dicekmi diye hiç oralı bile olmadı belki beni farketmedi bile. bende devam ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar