Arama sonuçlarınız

1. coogle

Sigorta Tahkim'e gittik bu saatten sonra şeriatın kestiği parmak acımaz...

28 Mart tarihinde evimin otoparkında motorum park halindeyken adamın biri benim otoparktan manevra yapmaya çalışıyor. Bu sırada geri geri gelirken benim motora çarpıp deviriyor. ::angry2::SYM Joymax 250. Neyse sinir harbinden sonra tutanakları tuttuk olay mahalini fotoğrafladık. 29 Mart'ta...
  2. coogle

Arabama gelen HGS cezası, OGS ekstremde çıktı...

Arkadaşlar, Bana 23 Aralık günü karayollarından tebligat geldi. HGS geçiş ihlali. İtiraz süresi 15 gün, tebligat tarihine dikkatinizi çekerim. Yılbaşı üzeri, insanların sıkça tatile gidebileceği bir dönem. Toplamda 4 kez köprü geçişi 4,25 tl den toplam 17 tl olması gereken ücret cezalı olarak...
  3. coogle

Bu başlıktan sonra heralde "oha sigortam noolmuş lan öyle" başlıkları açılmaz artık.

Bu başlıktan sonra heralde "oha sigortam noolmuş lan öyle" başlıkları açılmaz artık. Arkadaşlar bugün Habertürk TV'de Sigorta şirketlerinin birliğiyle ilgili bir yetkili açıklamalar yaptı. Yayını youtube da bulamadım. İzlemenizi tavsiye ederim bulabilirseniz. Bakış programın ismi 7 aralık 2015...
  4. coogle

Motosikletler için kış lastiği zorunlu mu?

Konuyu nette de araştırdım ama bi sonuç bulamadım. Otomobiller için zorunlu oldu da bu kanun motorları içine alıyor mu? Bilen var mı?:)
  5. coogle

Suzuki'nin sesine gel... Gaziantepli Fevzi :)

Daha önce paylaşan oldu mu bilemiyorum, ama yarıldım gülmekten. 2. dk. da Suzuki sesi...:thumleft:
  6. coogle

SYM Joymax için diz örtüsü tavsiyesi rica ediyorum.

Arkadaşlar, SYM Joymax için diz örtüsü tavsiyesi rica ediyorum. Marka model fiyat hiç bilgim yok.:)
  7. coogle

Aksiyon Kamera için göğüs aparatı motorcuya uygun mu? Kullanan var mı?

Aparat bu. http://www.hepsiburada.com/angel-eye-gopro-gogus-aparati-chest-body-strap-p-OUTVTN685024 Kaskı delmek istemiyorum. Bu tarz bir kamera aparatı kullanan var mı? motora uygun mudur? Tecrübe edenler?
  8. coogle

İstanbul - Kapadokya - Ihlara Vadisi - Konya Mevlana Türbesi - Afyonkarahisar

Bir süredir planladığım Kapadokya turunu paylaşmak istiyorum. Hava durumuna göre bu yıl sonuna kadar yapmayı planlıyorum kısmetse inşallah.:) İstanbul - Kapadokya toplam Ankara üzeri 743 km. Ankara'dan sonra 3-4 saatlik bir yol kalıyor. Kapadokya zaten anlata anlata bitiremeyeceğimiz kadar...
  9. coogle

Taksicilere dikkat edin, E-5'de kaza...

Arkadaşım motorla E-5'de ilerlerken Odak Opel önünde yol birleşiminde üzerine taksi sürüyor. Özellikle bunu sizlere anlatmamın sebebi bu tarz yol birleşmelerine dikkat edin. Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde yol birleşimine atlayanlar çok var. Taksici bir de tutanağa arkadan motor bana...
  10. coogle

Dikkat -- Motosiklet Hırsızı Aranıyor!!!

Arkadaşımız Ahmet Gökhan Ersoy. Kendisi arkadaşımın arkadaşıdır. Aşağıdaki videoda SARI TİŞÖRTLÜ O.Ç. MT-09 ÇALARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞ. Motor Ersoy Motordan çalınmış. https://www.facebook.com/ersoymoto?pnref=lhc BU ŞAHSA DİKKAT EDİNİZ. GÖRÜRSENİZ 155'İ ARAYINIZ. ARKADAŞLAR DİKKATTTTT...
  11. coogle

Trafik sigortam sizce de yüksek değil mi?

SYM Joymax 250i aldım arkadaşlar. 4 gün önce. 2013 model motorun değeri ortalama 9 bin TL. Fakat trafik sigortası beni şaşırttı. En uygun fiyatı ERGO verdi, 345 TL. bende vespa da var 2014 aşağı yukarı 2 motorum da aynı değerdeler. vespaya 70 tlye sigorta yaptırmıştım. o yuzden bu yuksek geldi...

Yeni mesajlar