Arama sonuçlarınız

1. MustafaErdur

Tecrübeli üyelere soru

Arkadaşlar egzantrik zinciriyle alakalı olan vurma sesiyle yaklaşık 5 ay motora bu şekilde bindim. Bu ne gibi bir sorun yaratır zararları nelerdir? Ve binmeye devam etseydim nereye sıçrayabilirdi? Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.:)
  2. MustafaErdur

İlk Pist Tecrübesi (Videolu)

Uşak da yaklaşık 2 sene önce faaliye geçen pisti görmek,denemek ve tanıtmak amaçlı bir gurup arkadaş gittik. Aklımızda uzun süredir olan YouTube kanalı projemiz için iyi bir başlangıç olacağını düşündük. Video editi sürüyor, bu nedenle kendi kanalımdan küçük bir demo paylaştım. Pist'de...
  3. MustafaErdur

Orjinal lastik ebatını değiştirmek

Cbr 250R fabrika çıkışı ön lastik ebatı 110/70/17 şeklinde. Eski lastiğim rosso II çatlaklarla doluydu babama bunu söylemiştim bir gün laf arasında oda aklında kalmış tabi tehlike oluşturuyor diye ben arabayla çıktığım bir günde almış motoru o sıra bizim ustaya götürmüş demiş böyle böyle. Adam...
  4. MustafaErdur

Çözülemeyen garip sorun

Daha öncesi motorumun arızası ile ilgili bir konu açmıştım vurma sesiyle alakalı gerekli video da koyulunca yorumlarınızı dikkate alarak Uşak Honda bayisi Başak motora verdim, motoru bırakmadan önce ise CBR 250r kullanan arkadaşlar bilir sarı ikaz lambası yanarak stop ediyor üstüne tekrar...
  5. MustafaErdur

Motordan gelen vurma sesi

Geçen yazdan başlayan bu sesi önemsiz bir subab ayarı olarak ciddiye almadım bu gün ustuma götürüp gösterdiğim de bu sesin subab olmadığını krankta boşluk olduğunu iddaa etti. Sadece dinleyerek bu kanıya varılabilir mi? Bende işin içinde yolmak mı var acaba diye sonra bırakayım dedim. Ses baya...
  6. MustafaErdur

Motor Büyütme cbr250r->cbr600f

Merhaba arkadaşlar bu sene kışın dahil olmak üzere cbr250r'ımla şu güne kadar birlikteliğimiz var bu gün bi arkadaşım vasıtası ile yarım saat kadar 600f kullanma şansım oldu çok korkarak binsemde hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmadı sert olacağını düşündüm ama öyle olmadı buna rağmen gazlamak...
  7. MustafaErdur

Uşak'ta motorcular şehitleri için toplandı

http://youtu.be/W-Zku1WlDTM Okadar uzun bi yazı yazmıştım ki şarjın farkında bile değildim maalesef telefon kapandı ve boşa gitti. 100ün üzerinde motor farkındalık yaratmak için birleştik. Başka söze gerek yok zaten.
  8. MustafaErdur

Piston Slap (Piston Vurması) Sorunu!

Motordan Yüksek Seviyede "Tık Tık" Sesi Gelmesi diye açıklayabiliriz 1 haftadır var bu ses ulan ne ki bu diye gezindindim durdum sonra gittim götürdüm bu böyle olmaz diye. Honda bayiisindeki usta kardeş pistondan geliyor bu ses yedek parçası pahalı 500tl ila 1000tl arasında masraf çıkarır dedi...
  9. MustafaErdur

CBR 250R İçin ucuz rizoma elcik (karbon tasarım)

http://www.sanalpazar.com/Rizoma-Carbon-Elcik-Takimi-Mavi__isp37846502#imgd Ürün bu, almalımıyım pişman olurmuyum bilgisi olan var mı elle temas eden tırtıklı pek bir yüzey yok düz gibi rahatsızlık verir mi?
  10. MustafaErdur

İlk trafik kontrol ve ceza...

Arkadaşlar motorumu 6 gün evvel izmirden uşak'a getirdim ve dün kontrole girdim kask dirseğimdeydi gideceğim yer ile motorun park halindeki uzaklığı çok kısaydı ara sokak olunca takmadım. Ben buna bişey demiyorum zaten kasksızlık haricinde abartı egzoz (...
  11. MustafaErdur

CBR 250R Alarak aranıza yani katıldım merhabalar herkese

Öncelikle kendimi tanıtayım. Uşakta ikamet etmekteyim yaşım 19 Öğrenciyim , 14 sene izmirde yaşadım hala gidip gelmekteyim motorumu da izmirden aldım zaten daha çok tazeyim alalı 3 gün oluyor, ehliyetim var eğitim almadım ama motor tecrübelerim var küçükte olsa :cat: Bu konuyu açmaktaki amacım...

Yeni mesajlar