Arama sonuçlarınız

1. D

23.04.16 (Bu Gün Ankara Gezisi)

Merhaba arkadaşlar Zamanı olan ve Ankara'da ikamet eden dostlar hem tanışma hem beraber sürmek için bugun kızılcahamam ziyareti düzenliyorum.Motosikletiniz olması kafi cc önemli deği .. Katılmak isteyen arkadaşlar özelden cep numarası bıraksın ben iletişime geçerim ..
  2. D

ANKARA BULUŞMASI

Ankaradaki arkadaşlar bir etkinlik yapalım 23 yada 24 nisanda beraber sürelim .. Kimler var ?
  3. D

2 Kask Arasında Kaldım

AGV Kask - K3 SV Vulcan vs HJC IS-17 Mission Mc5F Bu iki kaskı denedim .. Kafama gayet iyi oturdular.Nolan ın da bir modelini denedim kafa yapıma pek uymadı bana rahatsız geldi .. Sonuç olarak bu 2 kask var şuan gündemimde ama karar veremiyorum.Açıkçası AGV ye biraz...
  4. D

Her Zamanki Muhabbet "Kararsızlık"

İyi forumlar Birkaç motor arasında kalıyorum .. xt660x düşünüyordum ama 1.77 boyla zor .. Mt-03 düşünüyorum ammma oda biraz kısa motor .. 2 kişi çok sorun olur .. CBF 500 -- Güzel fakat az km'li temiz bulmak zor .. Çitayı biraz daha yükseltip " MT-07 vs Ducati 696 Monster " ikilemine daha...
  5. D

Honda CBX Twister 250

2003 Model Kırmızı - 41.000 km de - Zincir dişli seti yeni değişti 24 bg , 24 tork atik sağlam brazil yapım 100 km de şehir içi 3.5-4 litre sarfiyat İstediğiniz ustaya gösterin benzini koy git .. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbx-250-twister-243642670/detay
  6. D

Soru : Yamaha XT660R

İyi forumlar yamaha XT660R yada X almayı düşünüyorum. 1.77 boyundayım 85 kiloyum bu motor biraz iri bir motor acaba ayaklar yere değer mi merak ediyorum ..
  7. D

Çekirge Kaç Kere Daha Zıplayacak ?

Dün sabah 5:30 gibi manisa'dan çıktım.Öğlenden sonra 2 de ankara da evimdeydim.590 km yol yaptım bir sorun olmadı ankara içine girdiğim an 2 kaza atlattım.Ankara çevre yolunda en solun bir yan şeridinde 120km hızla şeridin ortasında gidiyorum.Ne zaman geldi hiç fark etmediğim bir transporter 5...
  8. D

Egzos Baglanti

Honda Twister 250 kullaniyorum.Dun Ankara-Manisa yol yaptim 580 km..Rahat ve keyifli bir surus oldu.Tek sorun egzoz baglanti somunlarin 2 side gevsemis.Motor 400km civari chopper gibi ses yapmaya basladi.Yanimda lokma takimi yok sansa hallettim ama geri donus yolunda yine boyle bi durum olmasin...
  9. D

Sogukken Farkli Isininca Farkli

Iyi bayramlar arkadaslar Motorum 40 bine geldi egzantrik hafif ses yapiyor o tamamda benim canimi sikan motor sogukken calistirdiginda acayip sesler duyuyorum.Sikir sikir zincir sesi geliyor motordan zorlaniyor sanki ozrllikle rolantide.Gidis normal ama...Neyse 3-5 km ilerliyorum motor isiniyor...
  10. D

Yedigoller Gezisi

Herkese meraba 15.7.15 sabah saat 9 da Bolu Yedigoller gezisi yapmayi planliyorum.Gelmek isteyen arkadaslar ozel msj yada buraya msj birakabilirler...
  11. D

Artçım Düştü :/

Herkese meraba arkadaşlar Bugun arkadaşımla çıkıp biraz turlayalım dedik.Bende koruyucu ekipman var ancak arkadaşımda yok.Evden çıkarken onun içinde kask aldım yanıma tabiki ama kendisi takmamak için çok ısrar etti.Tabi bende takması için ısrar ettim yaklaşık 15 dk bu konuyu tartıştık...
  12. D

Moto Vlogger ?

Arkadaşlar askerden yeni geldim iş bakıyorum birazda keyif-ense yapıyorum malüm askerlik zor geçti.. Askerde de çalışmaya çok alıştım yaş 25 bu arada okuldan fırsat olmadı gitmeye okuluda bitirmedim uzun dönem yaptık her neyse kızın biri hayatımı s... onuda buradan saygısızca anıyorum ... Evde...
  13. D

Sizce Sorun Nedir ?

Mrb arkadaşlar Kardeşimin motorunda bir problem var ben anlamadım servise gidecek yarın sizlere bi danışim dedim. Motor orta sehpada 1. viteste iken tekerin dönmesi tekliyor bunu neden yapar? zincir bolluğu normal.Sağ ve soldan zincir ayarı tamam. Dünüş esnasında bazen az bazen çok tekleme...
  14. D

Defalarca Sorulan Soru

Evet arkadaşlar defalarca soruldu bu soru ama 2015 in Mart ayında sorulmadı ve sorun yaşarım diye ciddi endişelerim var. 1-2 güne en az 3-5 sene üzerinde olacağım motorumun ödemesini yapacağım ancak kararsızlık çok fena .. İlk tercihim Kawasaki ER6F - Tasarım,şekil 10 numara (Benim Gözümde)...
  15. D

XT660X - F650GS

Arkadaşlar uzun yolda rahat ve eylenceli olacak,Bozuk yollarda rahat gidecek,ara sıra şehir içinede girebilirim ss le zor oluyor bu iki motordan hangisini tavsiye edersiniz?Uzun yoldan kastım yurt dışı geziler.. İkisinin motoruda senelerdir kendini kanıtlamış tenere motoru daha çok çekiyor beni...
  16. D

Karar Vermek çok Zor

Arkadaşlar 3 senedir her türlü motoru tepe tepe kullandım çok şükran:queen: Yurtdışından yeni geldim düşünüyorum ne alsam diye ancak bende herkes gibi kararsızım. Uzun yol yapabileceğim ,2 silindir ,650cc geçmeyen ,çok rüzgar almayan ,bakımları kolay ve cüzdanı yakmayan ,güvenebileceğim ,şehir...

Yeni mesajlar