Artçım Düştü :/

Herkese meraba arkadaşlar
Bugun arkadaşımla çıkıp biraz turlayalım dedik.Bende koruyucu ekipman var ancak arkadaşımda yok.Evden çıkarken onun içinde kask aldım yanıma tabiki ama kendisi takmamak için çok ısrar etti.Tabi bende takması için ısrar ettim yaklaşık 15 dk bu konuyu tartıştık abartmıyorum.Neyse yola çıktım daha 10 dk olmadı yokuş aşşa iniyorum sola dönen keskin bir viraj var.Tam virajın içinde asvalt kaymak olmuş miss gibi parlıyor.
Süratim 30-40 civarıydı.Viraja girdim motoru yatırdım arka teker kaçırdı,denge gitti arka taraf dans ediyor adeta:farao:
Bunu üstüne arkadaşta korktu atladı motordan!!:sunny:
Atladı yanlız nasıl atladı bilmiyorum arkamdan sele bağlantısını tutmaya devam etti bi 2-3 sn
O atlayınca motorun dengesi iyice gitti ben o sıra motorla güreşiyorum dengede tutabilmek için:jocolor:
O sıra okadar çaresizsiniz ki arkadaşım arkada sürükleniyor dönüp bakamıyorum bile aklımdan bu geçti.Neyse bıraktıktan sonra ben motoru düşürmeden durdurdum.Dengeyi sağlamak için okadar baskı yapmışım ki sağ ayak maneti yamulmuş tabiki bunun bir önemi yok.
Şanslıyız ki o esnada başka bir araç yoktu arkamızda.Birkaç sıyrıkla atlattı ancak tövbeyide etti.

Kask takmak istemediğini kendisine hatırlattığımda cevabı "Başım zaten yere değimedi oldu:king:"

Kasksız-ekipmansız her gün belki 30-40 arkadaşla karşılaşıyorum aman arkadaşlar bana birşey olmaz gibi saçma fikirleri atın kafanızdan.
Dünyadaki en değerli şeyimiz sağlığmız-sıhatimizdir...

Artçı bilinçli olacak.. Ben kız arkadaşımı alırım arkama düşük hızlarda hep bir tarafa çekiyor vs.. Birgün motorcu olan bir artçı aldım yok böyle bir rahatlık.. Kalçadan da sıkmasa hayatta anlamam arkamda olduğunu..

Artçı olarak nasıl davranması gerektiğini anlattım ben kendisine ancak panik halinde insanlar mantık dışı hareketler yapıyorlar ne yazıkki.
Birde şöyle bir durum var adam çocukluktan arkadaşım kıramıyorsunki yok sen binme denmiyor yani mecbur

Kasksız bindirme hacı bir daha kimseyi arkana , bişey olsa sorumluluk tamamen sende , sen kötü hissediyosun sonra.

DKN

güzel seneryo. biraz daha geliştirmen lazım daha inandırıcı olmalı..

bence motora kendiside binmeyen bir insan artçı olarak alınmamalı en sağlıklısı bu neden derseniz motorda soğuk kanlı olabilen abzürt durumda bilinçlenmiş olsa bile saçma sapan haraketler yapmayacak biri olmalı arkadaki artçı , ha hepimiz bu lüxe sahipmiyiz değiliz tabi ki orası ayrı konu...

DKN bilader sen bu işlerde iyisin heraldede ben senorya işinden anlamam başımıza geldi paylaştık senaryo yazsam bile kazancım ne ki bundan saçma sapan yorum yapıyon dingil

Eskişehir anadolu üniversitesinde okuyan cillop gibi kızlar geliyor eve götürüver diye , tramvay paranı vereyım bana binme diyorum . Araba gibi sanıyorlar motoru o değil egzoza basıyor salaklar

Normalde artçı almayı hiç sevmem,sadece sevgilim artçım olabilir. Lakin son zamanlarda artçı olduğu zaman hafif gaz ile tekere geldiğinden dolayı ''beni gezdirsene'' diye ısrar edenleri gezdiriyorum. Her ne kadar sıkı tutun diye anlatsam da adamlar ellerini ceplerine fln sokuyorlar =) az gaz verince düşer gibi oluyorlar =) sen sen ol cahil artçı alma.. Allah korusun başınıza bi iş gelirse ne vicdanınla,ne artçının alesiyle nede kanunlarla baş edemezsin.

Bende bir cok kere kiz arkadasimla kavga etmisimdir. Ben onun artci iken yaptigi her hareketi hissediyorum. Saga sola donuyor bakiyor (tabiiki donunce denge degisiyor) arbalara cok yakin oldugumuzda korkuyor falan. Kizim diyorum ben onlarin hepsini goruyorum ve hissediyorum sen sadece omuzumdan one bak. Kactane nasil artci olunur filmi izlettim youtube dan hala problem var bende kestim bindirtmeyi yanliz suruyorum en guzeli.

Artıça binmeden ne yapması veya yapmaması gerektiğini eğitim verin arkadaşlar.
Hiç Olmadı şu videoyu izletin.

Geçmiş olsun. "Başım zaten yere değmedi" sadece tükürdüğünü yalamamak için, "Haklıymışsın" dememek verilmiş bir cevap, kendisi önemini anlamıştır diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar