Soru : Yamaha XT660R

İyi forumlar

yamaha XT660R yada X almayı düşünüyorum.

1.77 boyundayım 85 kiloyum bu motor biraz iri bir motor acaba ayaklar yere değer mi merak ediyorum ..

yuksek motor arti on amortisorler arazi tipi yuksektir.. bu da şu demektir yavaslama aninda arka yerine on fren kullanirsaniz yuksek oranda dalma ve dalgalanma yasarsiniz eger ayak yere tam basamiyorsa hop yana uzanabilirsiniz..

Ben 1.70 im benim bindiğimde ayak uçlarım deyiyordu. http://cycle-ergo.com/ bu sitede yardımcı olur size motoru seçtikten sonra sağda optionsta use metric valuesi yes yapın.

Kardeşim ben de bi yamaha xt660r kullanıcısıyım boyum 1,78 çok rahat bi şekilde kullanıyorum temizini bulursan canavar gibi motor ayak uçlarınla duruyosun artcın varsa motor hafif pusuyo öyle zaten rahatlıkla ayağın yere yetişiyo ben tavsiye ediyorum sormak istediğin soru olursa yazabilirsin :bounce:

DKN

Kardeşim ben de bi yamaha xt660r kullanıcısıyım boyum 1,78 çok rahat bi şekilde kullanıyorum temizini bulursan canavar gibi motor ayak uçlarınla duruyosun artcın varsa motor hafif pusuyo öyle zaten rahatlıkla ayağın yere yetişiyo ben tavsiye ediyorum sormak istediğin soru olursa yazabilirsin :bounce:

aynı motoru mt-03 de kullanıyo bildiğim kadarıyla. onun gibi seyir esnasında Egzantrik sesine benzer bi ses geliyo mu ?

aynı motoru mt-03 de kullanıyo bildiğim kadarıyla. onun gibi seyir esnasında Egzantrik sesine benzer bi ses geliyo mu ?

Aynen öyle kardeşim bende egzantirk den geldiğini düşündüm anormal bi durum diye korktum ama ustama gösterdim zincirden geliyor dedi cross motorlarda zincir biraz gevşek oluyormuş yani normal dedi bi zararının olmadığı söyledi gönül rahatlığıyla biniyorum sıkıntı yok yani :)

ben 1.70 im abs li tenere xt660z kullanıyorum dert etme 1.77 isen her türlü kullanırsın :) dert etme zaten alışınca tek ayak kullanıyorsun motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar