Arama sonuçlarınız

1. G

Kral Grande küçük araba-motor kullanan var mı??

https://www.google.com.tr/search?q=kral+grande&client=ms-android-lge&prmd=vin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPpYGW38vNAhWJ8RQKHcwMAbQQ_AUICCgC&biw=360&bih=517#imgrc=2GPgbLh35n5nBM%3A Geçenlerde sokakta geçerken gordum ve çok hoşuma gitti. Yeni çıkmış. Acaba kullanan alan var mı? Baya...
  2. G

Sigortanızı Ne Kadara Yaptırdınız?

Araç adı Yaş Yaşadığınız yeri Ve de sigorta fiyatini birlikte yazarsanız daha bilgilendirici olur. Malum sezon açılıyor herkesin aklındaki tek soru bu...
  3. G

26 binde Yamaha X City Alınır mı?

Yamaha kaliteli bir marka ama 26-30 bine gelen motor alınır mı? Bir problem çıkarır mı bana? Sonuçta problem çıkmaması için Yamaha alıyorum..
  4. G

Honda Pcx 125 mi Yamaha X City 250 mi?

Bu iki motor arasinda kaldim. Pcx cok ozulen bir motor olmasina ragmen xcitynin dogru duzgun tanitim viedosunu bile bulamadim. Acikcasi pcx'in artçılıyken yokuş çıkamamasından ve otobanda zayıf kalmasından korkuyorum. Yamaha da ise boyle bir sorun yok ama o da daha fazla yakit tuketiyor ve biraz...
  5. G

Motosikletim Neden Çalışmıyor Olabilir?

Malum kış ve motorum yarı açık otoparkta duruyor ve dışarıda durmuş gibi buz gibi oluyor. İzmir'de oldugum icin hava 0 derecenin altına inmemesine ragmen yinede soguk oluyor. Bende aküsü bitmesin diye haftada bir çalıştırıyordum ama bu hafta aksilik oldu ve iki hafta çalıştırmadım. Bugun...
  6. G

Motosikletle Hangi Viteste Yokuş Çıkılır?

1) Birinci vitesle çıkılmasını söylüyorlar ama uzun yokuşların 70° ve üstü gittikçe dikleşen yokuşları 1. Vitesle çıkana kadar motor resmen ağlıyor, çığlık atıyor ama yavaşta olsa çıkıyor. 2) yokuşta vites değiştirilir mi? 3) 2. Vitesle normal yokusu cikarken motorum en dik yerinde istop etti...
  7. G

Kuba Superlight 200 sorunları

Merhaba, kuba superlight 200 almayı düşünüyorum ama yeni regal raptor aldım ve çok fazla sorun çıkarttığı, fazla yaktığı ve çok fazla titrediği için iki ayda satmak zorunda kaldım şimdi baştan beri kafamda olan bu modeli almak istiyorum ve sorun çıkartmasından korkuyorum. Kullananlar, bilenler...
  8. G

En iyi motosiklet mp3 çalar-radio-alarm hoparlör markası hangisidir?

Motosikletime müzik çalar hoparlör taktırmayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz? Yada kullanıp memnun olmayan var mı? Motora bir zararı oluyor mu?
  9. G

Fansız motosiklet kullanmak sorun yaratır mı?

Merhaba, yeni Regal Raptor 250e-9 aldım ve maalesef aldıktan sonra sahibindendeki bütün motorlarda fan olduğunu ve benimkinde fanlarının olmadığını anladım. Bu bana sorun açacak bir şey mi yoksa fansızda normal şekilde kullanılabilinir mi?
  10. G

Sizce en güzel Yamaha Ybr 125 rengi hangisi?

En çok hangi renk hoşunuza gider? Hangi renk daha çok dikkatinizi çeker?
  11. G

Lifan lf250-b kullanan var mı? Nasıl bir motor?

Güzel ve yeni bir motosiklet olmasına rağmen galiba fazla herkeste olmayan bir motor. Kullanan, bilenler var mı? Fazla öneriliyor ama fazla kullanan yok galiba. Yapısı, yakıt tüketimi, sağlamlığı konusunda neler söylersiniz?
  12. G

Commuter mı, chopper mı?

Öncelikle chopper tutkunu biriyim ama bu benim ilk vitesli motorum olucak. Chopper almak istiyorum ama etrafımdakiler yamaha ybr 125 ile başlamamı, alışınca chopper'a geçmemi söylüyorlar. Şimdi yamaha alırsam aklım hep chopper'da kalıcak ve de bu yamahayı daha çok kuryeler kullandığı için...
  13. G

İlk Chopper Seçimi sizce hangisi olmalı?

250 cc'lik başlangıç chopper'ı olarak bunların içinden hangisini önerirsiniz? Öğrenciyim,bayanım ve 3 yıldır scooter kullanıyorum ve bu benim ilk vitesli motosikletimolucak sorun çıkartmayacak ve özellikle 250 cc olan 3000-3500'e bir chopper arıyorum. Yamaha virago 250 : Japon güzel ama eski...
  14. G

Yamaha Virago XV 250 Nasıl ? Alınmalı mı? Sorunları var mı?

Merhaba, bir bayan olarak Yamaha virago xv 250 almayı düşünüyorum. Ama tereddütlerim var. Öncelikle bu motosiklet hakkında internette fazla paylaşım yok. Ve sorularımı yanıtlamaya yetmediler. 3 yıldır scooter kullanılanyorum ve bu benim ilk vitesli motosikletim olucak. Öğrenci olduğum için...